رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشکار پهپاد جاسوسی آمریکا توسط سپاه در قشم
1بازدید
۰

استاندار تهران: مدارس و ادارات تهران تعطیل نیست

استاندار تهران اعلام کرد با توجه به وزش باد و بهبود کیفیت هوا، مدارس و ادارات استان، فردا (شنبه) باز خواهند بود.

استاندار تهران: مدارس و ادارات تهران تعطیل نیست
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، به نقل از پورتال استانداری، محسن منصوری با این حال توصیه کرد مردم حتی‌الامکان از حضور در فضا‌های باز خودداری کنند.

استاندار تهران گفت: طبق پیش‌بینی هواشناسی تا چند ساعت آینده شاخص آلودگی هوای تهران کمتر خواهد شد؛ به همین دلیل فردا ادارات و مراکز آموزشی تعطیل نخواهد بود.

استاندار تهران عنوان کرد: بیماران قلبی و ریوی از فعالیت در فضای باز خودداری کنند، شهروندان از سفر‌های غیرضروری در تهران پرهیز کنند و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز ممنوع است.

منصوری هم‌چنین اعلام کرد: دانش‌آموزان نیز در محیط کلاس حضور داشته باشند و در حیاط مدرسه حضور پیدا نکنند و اگر دانش آموزی از قبل بیماری دارد در کلاس حاضر نشود و خودمراقبتی برای گروه‌های حساس صورت گیرد.

پیش از این کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران با حضور استاندار تهران در استانداری تهران تشکیل جلسه داد که بر اساس تصمیم اتخاذ شده بازی پرسپولیس و آلومینیوم که قرار بود فردا (۲۰ فروردین ماه) در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود، لغو شد و بر محدودیت حضور در فضا‌های باز و عدم برگزاری مسابقات ورزشی و ورزش در فضا‌های باز تاکید شد.

از دیگر مصوبات این جلسه به لزوم آمادگی کامل دانشگاه‌های علوم پزشکی، بیمارستان‌ها و اورژانس و هلال احمر می‌توان اشاره کرد. به بیماران تنفسی نیز توصیه شد که از تردد در فضای باز خودداری کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.