رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
3بازدید
۰

آتش‌سوزی در کارگاه مواد‌پلیمری در اتوبان‌فرودگاه‌اصفهان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از آتش‌سوزی در کارگاه جداسازی مواد پلیمری در مسیر اتوبان فرودگاه اصفهان، جنب روستای زمان‌آباد خبر داد.

آتش‌سوزی در کارگاه مواد‌پلیمری در اتوبان‌فرودگاه‌اصفهان
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرهاد کاوه آهنگران با اعلام این خبر، اظهار کرد: ساعت ۱۷ و ۲۸ دقیقه امروز (یکشنبه، ۲۸ فروردین) وقوع این آتش‌سوزی به آتش نشانی اصفهان اطلاع داده شد و کمتر از پنج دقیقه اولین اکیپ آتش نشانی در موقعیت حاضر شد.

وی افزود: ایستگاه‌های ۱۹، ۴، ۶، ۱۵، ۲۴، ۱۲، ۲۶، ۲۵ و عوامل آتش نشانی شهرک صنعتی جی و آتش نشانی پایگاه هشتم شکاری به محل این حادثه اعزام شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان، کاوه آهنگران با اشاره به وسعت زیاد این آتش سوزی، گفت: با تلاش آتش نشانان حریق اطفا شد و به کارگاه‌ها و منازل مجاور سرایت نکرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.