آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
3بازدید

انتقاد شدید ایران از رفتار ژاپن

در حالی که چندی پیش، سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد، دولت ژاپن تحریم‌هایی فراتر از قطعنامه چهارم را در دستور کار ندارد، امروز سفیر ایران در ژاپن، از اقدام این کشور در آغاز تحریم‌های یکجانبه علیه ایران به شدت انتقاد کرد.

به گزارش ایلنا، عباس عراقچي، نارضايتي شديد ايران را از تصميم مقامات ژاپن در پيروي از برنامه پيشنهادي تحريم‌هاي آمريکا ضد ايران اعلام کرد.

سفير جمهوري اسلامي در گفت‌وگوي تلويزيوني با شبکه «ان‌اچ‌کي» ژاپن گفت: «تحميل تحريم‌هاي اقتصادي عليه ايران، تصميمي ناسنجيده و بي‎نتيجه است.»

عراقچي خاطرنشان کرد: «طرح ژاپن مبني بر آغاز تحريم‌هاي يکجانبه ضد ايران در ادامه تحريم‌هاي آمريکا و اتحاديه اروپا و فشار اين کشورها بر توکيو در مخالفت به برنامه هسته‌اي ايران برنامه‌ريزي شده است.»

عراقي در ادامه به مقامات توکيو تأکيد کرد که در روابط خود با ايران سنجيده رفتار کنند؛ در غير اين ‎صورت، ممکن است واردات نفت ايران به اين کشور با مشکل روبه رو شود.

این اظهارات از سوی سفیر ایران در ژاپن، در حالی ایراد می‌شود که پیش از این رامین مهمانپرست گفت: «بر پایه اطلاعاتی که ما داریم کشورهای گوناگون از جمله ژاپن خود را مقید به عمل کردن در محدوده قطعنامه می دانند و خود را مکلف و ملزم به پیروی از اقدامات غیرقانونی و یکجانبه و خارج از قطعنامه نمی دانند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سینا۱۳۸۹/۰۵/۱۴ ۱۶:۱۵

با این اظهار نظر قطعنامه شورای امنیت ر ا
قانونی اعلام کردند ژاپن خود را مقید به عمل کردن در محدوده قطعنامه میدانند و خود را مکلف و ملزم به پیروی از اقدامات غیرقانونی و یک جانبه و خارج از قطعنامه نمی دانند.»

مهدي۱۳۸۹/۰۵/۱۴ ۱۵:۴۱

برو بابا دلت خوشه عربستان به همشون نفت ميده

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۴ ۱۵:۲۴

ژاپن برده آمریکاست و اجازه تصمیم گیری مستقل نداره. ژاپنی های بدبخت اینقدر در مقابل آمریکایی ها احساس حقارت می کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.