انسداد چالوس و آزادراه تهران - شمال

کد خبر: ۱۱۲۵۰۹۰
|
۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷ 18 June 2022
|
5818 بازدید

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی از انسداد موقت جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال از فردا به مدت سه روز خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی دراین‌باره گفت:‌ جاده چالوس به علت انجام عملیات عمرانی راه و ایمن‌سازی مسیر از فردا - یکشنبه ۲۹ خردادماه- به مدت سه روز از ساعت هفت صبح تا ۱۷ مسدود خواهد شد.

وی با بیان اینکه این انسداد در آزادراه تهران - شمال نیز اعمال خواهد شد، گفت: با توجه به انسداد چالوس آزادراه تهران - شمال نیز در هر دو مسیر از ۲۹ خرداد تا ۳۱ خردادماه از ساعت هفت صبح تا ۱۷ مسدود است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی افزود:‌در هنگام انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران - شمال، رانندگان می‌توانند برای تردد از جاده هراز و محور فیروزکوه به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

شیرانی درباره وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها نیز گفت: گزارش‌ها حاکی از آن است که در حال حاضر تردد در تمامی جاده‌ها به طور عادی و روان در حال انجام است. جو حاکم بر جاده‌ها نیز آرام گزارش شده و هیچ مشکل جوی خاصی وجود ندارد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟