آخرین خبرآگاهی از روش‌های محافظت از اطلاعات و دارایی‌های شخصی
1بازدید

وزارت مسکن: خانه‌های خالی را معرفی کنید

مشاور وزیر مسکن و شهر سازی از مردم خواست تا خانه‌های خالی را به این وزارتخانه معرفی کنند.

عباسی،مشاور وزیر مسکن و شهرسازی ضمن اعلام این خبر،با بیان این‌که این وزارتخانه بر اساس تجربیات جهانی دو خط تلفن 82932833 را در ساعات اداری و همچنین تلفن گویای 88779354 را به صورت شبانه‌روزی برای معرفی مجتمع‌های مسکونی با بیش از یک واحد خالی در نظر گرفته است، گفت: این سامانه از حدود دو هفته گذشته آغاز به کار کرده است و طی این مدت 1500 واحد مسکونی خالی از سکنه معرفی شده است.

 هادی عباسی با بیان این‌که تجربیات جهانی نشان می‌دهد یکی از راهکارهای شناسایی واحدهای خالی از سکنه اختصاص خط تلفن برای جمع‌آوری اطلاعات مردمی است، اظهار کرد: دو خط تلفن به استان تهران و به ویژه شهرهای تهران و کرج اختصاص یافته است و پس از دریافت اطلاعات مردمی، مرحله بررسی و شناسایی واحدهای خالی انجام می‌شود.

 این مقام مسئول در ادامه با تاکید بر این‌که به دلیل بالا بودن اجاره‌بها در این دو شهر فعلا این طرح در استان تهران اجرا می‌شود، خاطرنشان کرد: کارشناسان به صورت میدانی از خانه‌های معرفی شده بازدید کرده و گزارش‌های خود را ارائه می‌کنند.

 وی در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی می‌کنید چه تعداد واحد مسکونی خالی از سکنه در شهرهای تهران و کرج وجود داشته باشند؟ اظهار کرد: در این طرح مجتمع‌هایی که در آنها بیش از یک واحد خالی وجود دارد شناسایی می‌شوند، اما برآوردها نشان می‌دهد حدود 120 هزار واحد خالی از سکنه در شهر تهران موجود است.

 عباسی گفت: بنا به ماده 4 قانون تعزیرات در صورتی که احتکار کالا انجام شده باشد، طبق قانون با محتکران برخورد می‌شود که در مرحله اول مالک ملزم به فروش کالا و پرداخت جریمه معادل 10 درصد ارزش کالا می شود.

 مشاور وزیر مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه وزارت مسکن و شهرسازی دو سیاست افزایش تولید و عرضه پایدار مسکن بدون ایجاد تورم و کنترل سوداگری را پیگیری می‌کند، اظهار کرد: چنانچه آمار اعلام شده درباره میزان صدور پروانه‌های ساختمانی و همچنین تعداد پروانه‌های صادر شده در شهرهای جدید فاقد شهرداری را با هم جمع کنیم، متوجه می‌شویم آمار پروانه‌های صادر شده در سال 1388 سه درصد بیشتر از سال 1387 بوده است.

 وی ادامه داد: سیاست وزارت مسکن درباره افزایش تولید و عرضه مسکن از طریق کاهش هزینه‌های تولید اجرا می‌شود؛ به طوری که با کاهش هزینه‌های تولید بستری را فراهم می‌کند تا عرضه مسکن افزایش یابد.

 عباسی در پایان عرضه زمین صفر، پرداخت تسهیلات مسکن مهر به صورت قرض الحسنه و با نرخ‌های پایین، تخفیف در هزینه‌های نظارت نظام مهندسی، صدور پروانه، بیمه و مالیات را از سیاست‌های دولت در راستای کاهش هزینه تولید مسکن به منظورافزایش عرضه مسکن اعلام کرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۱:۳۹

به تو چه به من چه / مگه زمانيكه مردم خونه ميخريدند با قرض و گرفتاري و ... شما كمكي كرديد كه حالا مدعي هستيد بريد سراغ بساز و بفروشها كه كلي ساختمان چند واحده را قفل كردند منتظرند گوش ملت ببرند

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۱:۳۵

بيمه؟!!!!
چندين برابر شده.ساعت خواب؟!!!

علي م۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۰:۳۴

مااگرخانه ها خالي رامعرفي كنيم چه چيزي گيرمامي ايدمن خودم مستاجرم وماهي 350هزارتومان كرايه ميدهماگروزارت مسكن تاييدكند وخانه به مادهد مثل اجاره به شرط تمليك خوب زياداست اين چيزها.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۰:۲۷

دوستان که از باطل بودن نماز در این خانه ها در صورت راضی نبودن
صاحبان آن می گویند

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۰:۲۳

جناب آقاي وزير مثلا شما با اين كارها ميخواهيد قيمت مسكن را پائين بياوريد ؟ از طرف ديگر با بالابردن نرخ بيمه جهت گرفتن پروانه ساختماني براي ساخت خانه و افزايش قيمت آهن الات دامن به گرانتر شدن مسكن ميكنيد . چرا بايد نرخ بيمه براي يك ساختمان 2 واحد از 128 هزارتومان يكدفعه به سه ميليون و سيزده هزارتومان برسد ؟بنده كه يك كارمند ساده هستم اقدام به اخذ پروانه براي ساخت يك قطعه زمين براي خود و فرزندم گرفتم كه متأسفانه با بالارفتن قيمت بيمه و مصالح ساختماني متوقف شد !! بدبختانه آدم نميدونه كه با اين كارهاي شما آدم قسم روباه رو باور كنه يا دم خروس رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مسعود۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۰:۱۹

مشاور وزیر مسکن و شهر سازی از مردم خواست تا ((جاسوسی همدیگر را بکنند))!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۱۰:۰۰

معرفی مجتمع های خالی از سکنه،توسط مردم کار خوبی است.اما خدا کنه واقعا کسی باشه که قضیه رو پیگیری کنه.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۹:۵۰

کشور 70 میلیون جاسوسی . به به. سعی کنید مردم ا بیشتر به جون هم بیاندازید

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۹:۳۹

اول از دولتبها و بانک ها شروع کنید. بعد ببینید خودتان چه کردید

شاهین۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۹:۲۸

تصرف در ملک شخصی دیگران فقط با حکم شرعی جایز است. تا زمانی که احتکار محرز نشود نمی توان حکمی را داد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۸:۵۲

به اين ميگن اشاعه فرهنگ جاسوسي . مبارك است .

sadat۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۸:۴۰

با تشکر از طرح خوب و انقلابی شما . باور کنید این روش ها بسیار تاثیر گذار است و بهر حال دولت نباید تماشاچی باشد. ابزار خوبی پیدا کردید. اصلا مگر مسکن کالا است که برخی احتکار می کنند. مگر چند تا خانه خالی در شان اینان است که باید داشته باشند. یکی دو تا چهارتا چند تا
اعتقاد کامل دارند با همین روش می توان نرخ فروش مسکن را نیز به تعادل رساند . البته و صد البته افراد ذینفع و دلال ها مانع تراشی می کنند . ولی با قدرت ادامه دهید . اجرکم عندالله

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۸:۱۵

بسیار در خواست زشتی کرده!چرا باید
ضعف خود را اینجوری جبران کنیم؟

ali۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۸:۰۷

واقعا فكري در خصوص قيمت بالاي اجاره بها بكنيد جدا براي كارمندان دولت بااين حقوقها وتورم موجودكمر شكن است . حداقل براي كارمندان دولت يكسري تسهيلات در نظر بگيرند.

a۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۸:۰۶

اگه بعضي از اقايان دست از زمين خواري بردارند خانه ارزان مي شود احتياجي هم به اين كار بي معني نيست

zz۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۷:۲۲

این خونه های خالی از سکنه هم معلوم شد. خب حالا قراره چی کار کنین با هاشون! می خواید از شهرستان و دهات ها مردم رو بیاریید 120 هزار تا واحد مسکونی رو پر کنید؟!

زارعی۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۶:۵۴

بهتر است به خانه های خالی بصورت تصاعدی مالیات تعلق گیرد

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۷ ۰۳:۱۲

به بي خانمانان كمك كنيد تا خانه دار شوند

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۳:۲۷

این طرح منجر به توقف کار برای اتمام ساختمانهای نیمه تمام میشود و طرح از پیش شکست خورده ای است

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۲:۳۸

وقتی دولت فقط دنبال زاغ سیاه چوب زدن مردم باشه همینه دیگه
یه وزارت خونه به جای اینکه آمار وجب به وجب شهرها رو داشته باشه از مردم طلب کمک می کنه !!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۱:۵۸

حتما درج بفرمائید چون مسئله مهمی است
اگر دولت این خانه ها را خود اجاره دهد و صاحبخانه راضی نباشد نماز خواندن در این خانه ها چگونه هست؟
ظاهرا حگومت دارد از حکومت اسلامی به سمت دیگری می رود
بهتر نیست بجای اینکارهای دولت مسکن را از حالت رکود خارج سازد؟

هوشنگ حمیدی۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۱:۰۹

آیا آقای عباسی از قدرت مافیای مسکن در این مملکت اطلاع دارندکه افراد فاقد مسکن را با این حرفها دلخوش می کنند. اصلا در این مملکت هیچ مقامی از مادر متولد شده است که بتواند با مافیای مسکن در بیافتد. زهی ساده اندیشی و یا ساده انگاشتن مردم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۰:۲۲

این کار دور از تدبیر است

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۲۰:۰۵

دولت داره مردم به جاسوس تیدیل میکند.تشویق یک همسایه به لو دادن کسانی که میشناسه.سوال اینه اسم این کارو چی میشه کذاشت؟کنترل بازار مسکن و قیمت ها یا راپورت دادن مردم از همدیگر؟ این آقا میشه بگه که این سیاست در کدام کشور ها و چه زمان هایی اجرا شده؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۱۸:۴۹

اتفاقا دوست ما هم دنبال خونه خالي مي گشت

miunell۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۱۸:۴۶

مردم رو سر کار نذارین شما بهتر از همه آدرس خونه های خالی رو می دونین بعدشم گیرم که آدرس هارو داشتین بعد چی ؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۵/۱۶ ۱۷:۵۹

بهتر بود سايتي را براي اين منظور در نظر ميگرفتند علاوه بر اين كه بايد به مردم اين اطمينان را بدهند كه كشف اين خانه هاي خالي چه مسئله اي را براي مردم ميتواند حل كند؟ شايد اين هم مانند بسياري از طرحهاي نيمه كاره و نيمه تمام تنها به گرم شدن و داغ شدن برخي مسائل ختم شود
اگر دولت محترم در اين مورد جدي است ميتواند سري به بنگاههاي بيشمار در سطح تهران بزند و نتيجه را به راحتي در يابد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.