سود ۱۱۷ میلیارد یورویی فرودگاه استانبول برای ترکیه
وزیر حملونقل و زیرساخت ترکیه در توئیتر اینفوگرافیکی در مورد تاثیرات اقتصادی فرودگاه استانبول که در 29 اکتبر 2019 افتتاح شد، منتشر کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی، عادل کارا اسماعیلاوغلو، با اشاره به اینکه فرودگاه استانبول با سرمایهگذاری ۱۰.۲۵ میلیارد یورویی "بدون هزینه از خزانه دولت" ساخته شده است، ابراز داشت: کل اجارهای که باید دریافت شود ۲۶ میلیارد یورو است. از زمان افتتاح، سهم آن در اقتصاد ۸۰.۷ میلیارد یورو بوده است. بدون هیچگونه هزینهای، در مجموع ۱۱۷ میلیارد یورو برای ترکیه سود داشت.

بر اساس اینفوگرافیکی که کارااسماعیلاوغلو منتشر کرده، فرودگاه استانبول ۲۳.۷۵ میلیارد یورو به درآمد ملی، ۵۱.۳ میلیارد یورو به تولید، ۴.۲ میلیارد یورو به صادرات، ۱.۲۳ میلیارد یورو به مالیات کمک کرده است.
همچنین با احداث فرودگاه استانبول برای ۹۷۲ هزار نفر اشتغالزایی شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بعد توو ایران بخاطر بیسوادی و فساد مسوولین فقط پسرفت و بدبختی داریم.
به این میگن کشور داری
اون وقت به فرودگاه ما هم می گیم ، شهر فرودگاهی !!
مرگ برامریکا
ماهم پس از 30 سال زحمت کشیدن فرودگاه ناقص و با شکل وشمایل فعلی راساختیم.که بنا برگفته معاون وزیرراه
رفسنجانی قراربود کنسرسیومی اروپایی درمدت 3 سال یکی ازمدرنترین وبزرگترین فرودگاههای دنیا رابسازد آنهم مفتی وقیمتش بهره برداری 25 ساله ازعواید فرودگاه بود که الان چندساله سپری شده بود ونکته جالب که این معاون وزیربعد سالها افشا کرد دلیل بهم خوردن قرارداد دعوابرسرحجاب بانوان بود که کنسرسیوم مزبور حاضر به قبول شرط طرف ایرانی نشد ورفت.پس برکات حجاب فقط خشکسالی وسیل وزلزله نیست.
حجاب بهونه بوده که بپروننشون ! والا کدوم خارجی الان تو ایران بی حجابی میکنه ؟ کلا اونها هر کشوری برن طبق قوانینش عمل می کنن.
ترکیه از ایران خیلی زد جلو،
ماخودعقب نگه داشته ایم
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.