برداشت و پخت رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی یکی از پر مصرف ترین چاشنی‌های غذایی در سراسر جهان است که هم به عنوان طعم دهنده و هم به عنوان رنگ دهنده به انواع غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. رب گوجه فرنگی در آشپزی ایرانی هم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و از رب آن به عنوان چاشنی در اکثر غذاهای سنتی و اصیل ایرانی (مثل خورشت قیمه، آبگوشت و …) استفاده می‌شود. تصاویر زیر مربوط به تهیه رب گوجه فرنگی در استان مرکزی است.
کد خبر: ۱۱۳۷۴۱۰
|
۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶ 28 August 2022
|
48580 بازدید
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟