آخرین خبرسیلاب سهمگین در راه کشور؛ آماده‌باش سراسری بحران
7بازدید
۱

آخرین آمار کرونا در ایران تا نهم شهریور/ ۴۷ بیمار دیگر جان باختند

در ۲۴ ساعت اخیر، شمار واکسن‌های تزریق شده از ۱۵۴ میلیون و ۱۵۸ هزار دوز گذشت، در حالی که آزمایش کمتر از ۲ هزار تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شوند؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۱۰۸۲ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا در ایران تا نهم شهریور/ ۴۷ بیمار دیگر جان باختند
تابناک اجتماعیتاکنون ۶۴ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۶۴ دوز اول و ۵۸ میلیون و ۳۷۷ هزار و ۱۰۵ دوز دوم واکسن کرونا در کشورمان تزریق شده و همچنین ۳۰ میلیون و ۷۸۵ هزار و ۸۷۶ نفر دوز سوم و بالاتر را دریافت کرده‌اند؛ تزریق مجموعا ۱۵۴ میلیون و ۱۵۸ هزار و ۸۴۵ دوز واکسن در ایران که ۵۱ هزار و ۸۷۵ دوز از آن‌ها در شبانه روز اخیر تزریق شده است.
 

به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، هزار و ۴۶۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و از این بیماران، ۳۴۹ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۹۶۱ تن رسید.

متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۷ تن از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و بدین ترتیب مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۳ هزار و ۸۶۷ نفر رسید. این در حالی است که تا به امروز خوشبختانه ۷ میلیون و ۲۹۶ هزار و ۶۸۳ تن از بیماران بهبود یافته‌اند.

همچنین ۱۰۸۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۳ میلیون و ۸۰۱ هزار و ۱۹۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۶۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۰۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۲ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۸ درصد. این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان ۱.۱ درصد است.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

س خ۱۴۰۱/۰۶/۱۰ ۱۰:۰۰

وزیر بهداشت شعاری! از خواب برخیز یه چیزی بگو یه کاری بکن ای موفق ترین وزیر بهداشت کائنات و هفت اقلیم ای خدای مهر کرونا ، گرایی!!!؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.