کلوچه خرمایی یک نوع خوراکی نرم و خوشمزه است که اکثراً به صورت خانگی تولید می شود اما انواع صنعتی آن نیز وجود دارد. از این کلوچه ها در مراسم های عروسی و ختم و تولد استفاده می شود. همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر به دنبال کلوچه ای خوشمزه و ساده برای روزهای سرد سال هستید این نمونه می تواند انتخاب ایده آلی برای شما باشد. از مواد غذایی که از خواص فراوانی برخوردار است و همچنین طرفداران زیادی دارد کلوچه خرمایی دزفول زاهدان لاهیجان است که همواره فروش زیادی را به خود اختصاص داده است.
باید بدانید که علاوه بر اینها کلوچه خرمایی لاهیجان یا شهرهای دیگر معمولاً در مواد اولیه مشابه یکدیگر هستند و ممکن است که فقط در شکل ظاهری آنها تغییر ایجاد شود. همچنین وجود ویتامین C در خرما از دیگر مواد مغذی است. که برای جلوگیری از انواع بیماریهای خطرناک می توان از آن استفاده کرد باید این موضوع را بدانید که هر فردی به طور روزانه به حدود 60 میلی گرم ویتامین C نیاز دارد که با مصرف خرما به راحتی می تواند آن را تامین کند و از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری کند. این کلوچه محلی بسیار خوشمزه برای پذیرایی عید نوروز نیز طبخ و استفاده می شود و علاوه بر فصول سرما می تواند در تمام فصل های سال نیز به فروش برسد. افراد خوش ذوق زیادی برای تهیه این کلوچه ها دست به کار می شوند.
کلوچه های سنتی همچون کلوچه خرمایی به این علت که در تهیه آنها هیچ گونه مواد افزودنی و نگهدارنده استفاده نمی شود از نظر سلامت نسبت به کلوچه های صنعتی ارجحیت دارند اما به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده نگهداری آنها به مدت طولانی امکان پذیر نمی باشد و در زمان کوتاهی باید مصرف شوند ولی می توان آنها را به صورت فریز شده به مدت شش ماه نگهداری کرد. کلوچه های خرمایی صنعتی در کارخانه ها بدون دخالت دست انسان در حجم بسیار زیادی تولید می شوند و به دلیل داشتن مواد افزودنی در دمای اتاق به مدت خیلی طولانی تری قابل نگهداری هستند.
برای خوش عطر و خوش طعم شدن این کلوچه ها از مواد غیر طبیعی نیز استفاده می کنند و از نظر طب سنتی برای سلامتی مفید نمی باشند. کلوچه خرمایی سنتی شهر دزفول در کارگاه های کوچک دارای مجوز و توسط افراد ماهر که از نظر سلامتی تأیید شده هستند و به صورت کاملا بهداشتی و در مکان های تمیز و مورد تأیید در سطح شهر به روش سنتی با مواد اولیه موجود در بازار به صورت روزانه و تازه تهیه و تولید می شوند و برای خوش عطر و طعم شدن آنها هیچ گونه مواد غیر طبیعی استفاده نمی شود. در پخت این کلوچه ها از زیره سبز و دارچین استفاده می شود که عطر و طعم دلنشینی به آنها می بخشد و زمانی که شهروندان و مسافران در خیابانهای شهر دزفول قدم می زنند به وضوح عطر و بوی کلوچه های سنتی را احساس می کنند،کلوچه های سنتی شهر دزفول از استقبال کم نظیر از طرف مسافران روبه رو شده و پتانسیل صادرات به کشورهای همسایه را نیز دارد و می تواند در سطح جهانی گسترش یابد.
این کلوچه خوشمزه را می توان در زمان کوتاهی تهیه نمود و خوردن آن در وعده صبحانه به همراه چای و شیر برای همه سنین مفید می باشد و لذت بخش است و همان طور که اشاره شد خرمای استفاده شده در این محصول می تواند انرژی از دست رفته را به بدن باز گرداند. در گذشته پخت کلوچه به روش سنتی بسیار مرسوم بوده و زنان و دختران جوان روستایی به این کار مبادرت داشتند اما کم کم به علت تقاضای زیاد این محصول در اقصی نقاط کشور و جمعیت رو به افزون آن جوابگوی نیاز مردم با تهیه آن در خانه نیستیم لذا تولید این محصول به روش صنعتی شروع شد و کارخانه های زیادی به تهیه کیک و کلوچه سنتی اصل پرداخته اند تا بتوانند نیاز جامعه را تامین کنند.
بعد استفاده از این محصول به علت اینکه مواد خمیری در لای دندانها نفوذ می کند ممکن است دندانها دچار پوسیدگی شوند از مسواک برای تمیز نمودن دندانها استفاده کنید تا دچار خرابی دندان نشوید. مراکز فروش کلوچه خرمایی این محصول را با قیمت های متفاوت ارائه می دهند. مصرف کلوچه خرمایی چون سطح متابولیسم بدن را افزایش می دهد مورد استقبال زیاد ورزشکاران قرار گرفته است و آنان بعد از تمرینات ورزشی از این محصول استفاده می کنند.سایت ما انواع کلوچه را با کیفیت بالا و قیمت مناسب تولید و عرضه می کند جهت خرید کیک و کلوچه خرمایی به سایت ما مراجعه کنید و فرم سفارش را پر نمایید و با مشاوران تماس بگیرید تا شما را در جهت خرید کلوچه راهنمایی کنند و شما بتوانید خرید مقرون به صرفه ای داشته باشید.
انتخای رپرتاژ آگهی/