انار های تولید شده در ساوه یکی از بهترین نوع انار های موجود در کشور ما می باشد که بسیار خوشمزه و شیرین هستند. سالانه به میزان 800 هزار تن انار از باغات کشورمان برداشت می شود که بخشی از آن ها برای تازه خوری و برخی دیگر نیز برای تولید آب میوه و کنسانتره مورد استفاده قرار می گیرند.
انار به دلیل داشتن خواص درمانی، بیش از پیش مورد توجه کشورهای غربی قرار گرفته است. بنابراین با تولید کنسانتره انار و تبدیل آن به آب میوه و یا انواع نوشیدنی می توان آن را در اختیار مشتریان صادراتی قرار داد.
مجموعه ما این اطمینان را به شما می دهد که در تمام فصول سال می توانید کنسانتره انار را با کیفیت بالا در اختیار داشته باشید. مجموعه آراد برندینگ با داشتن بهترین مشاوران توانسته است بهترین راهنمایی ها را در اختیار افراد قرار دهد.
به این منظور کنسانتره انار با کیفیت صادراتی نیز تولید می گردد و با استاندارد هایی که قبلا گفته شد و با بریکس مورد تایید کشور مقصد صادرات می شود همانطور که می دانید انار اغلب در فصول سرد سال برداشت می شود و کنسانتره یا دیگر محصولات آن اغلب در فصول سرد سال قابل دسترس می باشد.
شما عزیزان می توانید نسبت به خرید این محصول و سرکه انار به صورت عمده و خرده اقدام نمایید. برای بازار داخل می توانید در حجم کم و برای موارد صادراتی در حجم تریلی و یا به صورت قرار دادی حجم مشخصی در ماه اقدام به خرید و ثبت سفارش نمایید. همچنین جهت تست محصولات و دریافت نمونه انواع کنسانتره میوه و حتی پوره میوه ها می توانید از طریق کارشناسان فروش اقدام نمایید تا در اولین فرصت نمونه های مخصوص برای مصارف بازار داخلی و حتی نمونه های مخصوص جهت صادرات به کشور های خارجی در اختیار شما عزیزان قرار گیرد.
تولیدکننده های کنسانتره میوه قبل از هر چیز این میوه شستشو می دهد و آن برای جدا سازی آب انار از پوسته، گوشته و هسته وارد دستگاه آب گیری وارد می کنند. بعد از گرفتن آب انار آن را وارد دستگاه خلاء می کنند تا آماده تلغیظ شدن شود. پاستوریزه کردن نیز از دیگر عملیاتی است که برای تولید محصول نهایی صورت می گیرد تا از نظر بهداشتی به استاندارد های لازم برسد. از مهم ترین شاخصه های تعیین کننده کیفیت کنسانتره میوه بریکس آن می باشد.
از دیگر موارد مهم جهت تولید یا خرید کنسانتره انار یا میوه های دیگر آگاهی داشتن از شرایط و نگهداری آن است تا محصول فاسد نگردد. شرایط نگهداری و دمای نگهداری از کنسانتره میوه به عوامل متعددی بستگی دارد.
بریکس یکی از مهم ترین معیار های تعیین کننده قند موجود در محلول می باشد همچنین بریکس مشخص کننده مقدار مواد جامد موجود در یک محلول را معین می کند. هر چقدر میزان بریکس بالاتر باشد غلظت مواد جامد موجود در آن محلول بیشتر خواهد بود. برای کنسانتره نیز از معیار بریکس استفاده می کنند و بریکس مورد انتظار برای انواع کنسانتره میوه عدد 65 می باشد.
بهترین کار برای ذخیره سازی آب انار استفاده از کارخانه کنسانتره انار می باشد که در کشور ایران مجموعه های بزرگ و صنعتی با کیفیت بالا این عملیات را بصورت بهداشتی انجام می دهند که در آزمایشگاه های مجهز خروجی آن کنترل کیفیت می شود.
انار یک میوه چند دانه است فرآیند پوست کندن آن و حذف دانه برای پردازش انار ضروری است. ما دستگاه های پوست گیری و حذف دانه ها را در خط فرآوری انار نصب کردیم و از طریق همکاری تجهیزات تخصصی فرآوری میوه، عملیات با کارایی بالا خط فراوری انار تحقق می یابد و تولید آب آنار پیوسته صورت می گیرد.
سیستم استخراج آب میوه ارائه شده توسط ما یک غلطک داخلی داشته و بیشترین مزیت آن این است که عصاره انار میتواند به شدت نرم بوده و ویژگی های انار طبیعی را حفظ کند گردد.
عصاره آب انار بصورت پاستوریزه شده است و به مخزن ذخیره پمپ می شود که در آن انزیم و مواد شیمیایی برای بهبود این جداسازی اضافه می شود که مدت زمان پاکسازی ۳ تا ۴ ساعته می تواند باکتری موجود در آن را از بین ببرند و بعد انجام عصاره جهت شفاف سازی به خط فیلتراسیون ارسال می شود امروزه کنسانتره انار ساوه یکی از پر طرفدارترین ها در این زمینه میباشد.
انتهای رپرتاژ آگهی/