رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرشرط آمریکا برای عراق؛ بستن گذرگاه‌های مرزی با ایران
5بازدید
۸۱

با دویست و بیست و سومین روز حمله روسیه به اوکراین/ در حال به روزرسانی

خشم اوکراین از طرح عجیب ایلان ماسک برای خاتمه جنگ/ناپدید شدن زیردریایی«آخرالزمان» روسیه/فرمان زلنسکی برای عدم امکان مذاکره با پوتین

دویست و بیست و سومین از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

خشم اوکراین از طرح عجیب ایلان ماسک برای خاتمه جنگ/ناپدید شدن زیردریایی«آخرالزمان» روسیه/فرمان زلنسکی برای عدم امکان مذاکره با پوتین

خشم اوکراین از طرح عجیب ایلان ماسک برای خاتمه جنگ/ناپدید شدن زیردریایی«آخرالزمان» روسیه

بین الملل تابناک: دویست و بیست و سومین از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

بیشتر بخوانید

{$smarty_live_blog}

خشم اوکراین از طرح عجیب ایلان ماسک برای خاتمه جنگ 

ایلان ماسک مدیرعامل و طراح ارشد اسپیس‌ایکس از کاربران توییتر خواست تا درباره طرحی برای پایان دادن به جنگ روسیه در اوکراین که با محکومیت فوری اوکراینی‌ها، از جمله رئیس‌جمهور ولادیمیر زلنسکی است با نظرسنجی پاسخ دهند.

به گزارش رویترز، ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان، پیشنهاد صلح خود را روز دوشنبه در توییتر منتشر کرد و به روسیه پیشنهاد داد که همه پرسی جدید تحت نظارت سازمان ملل در سرزمین های تازه تصاحب شده خود برگزار کند، در حالی که اوکراین رسما از ادعای خود درباره کریمه چشم پوشی کند، تامین آب شبه جزیره را تضمین کند و اوکراین کشوری بی‌طرف بماند.

ماسک نوشت: روسیه در صورتی که خواست مردم باشد، مناطق را ترک می‌کند.

مدیر اجرایی شرکت تسلا (TSLA.O) پیشنهاد کرد که کریمه که مسکو در سال ۲۰۱۴ آن را تصرف کرد، رسماً به عنوان بخشی از روسیه شناخته شود.

نظرسنجی همراه با پست او نشان داد که حدود ۶۰ درصد از پاسخ دهندگان از این طرح حمایت می کنند، قبل از اینکه حساب های طرفدار اوکراین در نظرات، ارتشی از ترول‌ها را احضار کردند تا رأی را به نفع خود تغییر دهند. خود ماسک گفت که این نظرسنجی در معرض "بزرگترین حمله رباتی که تا به حال دیده‌ام" بوده است.

این توییت باعث خشم اوکراینی‌ها شد و رئیس جمهور ولدیمیر زلنسکی با نظرسنجی خود به آن پاسخ داد. زلنسکی در پاسخ در توییتی نوشت: «کدام @elonmusk را بیشتر دوست دارید؟» و دو گزینه ارائه کرد: ماسک حامی اوکراین یا ماسک حامی روسیه؟

نزدیک به ۸۵ درصد از پاسخ دهندگان به ماسک که از اوکراین حمایت می کند پاسخ مثبت دادند.

ماسک در پاسخ به این توییت زلنسکی نوشت: من همچنان از اوکراین حمایت می‌کنم اما به این نتیجه رسیدم که تشدید گسترده جنگ به آسیب شدید به اوکراین و احتمالا جهان منجر خواهد شد.

میخایلو پودولیاک، دستیار رئیس جمهور اوکراین، "طرح صلح بهتری" را پیشنهاد کرد که بر اساس آن اوکراین سرزمین های خود از جمله کریمه را پس بگیرد، روسیه غیرنظامی و غیرهسته‌ای شود و "جنایتکاران جنگی" با یک دادگاه بین‌المللی روبرو شوند.

رئیس جمهور لیتوانی گفت: " ماسک عزیز، وقتی کسی سعی می کند چرخ‌های تسلای شما را بدزدد، مالک قانونی ماشین یا چرخ ها نمی‌شود.

ماسک که همچنین مدیر اجرایی اسپیس ایکس است، اولین توییت خود را با نظرسنجی دیگری دنبال کرد: "بیایید این را امتحان کنیم: اراده مردمی که در دونباس و کریمه زندگی می کنند باید تصمیم بگیرد که آیا آنها بخشی از روسیه هستند یا اوکراین."

او گفت که اهمیتی نمی‌دهد که پیشنهادش قابل قبول نباشد، و استدلال کرد که آنچه برایش اهمیت دارد این است که ممکن است میلیون‌ها نفر بی‌دلیل بمیرند.

او در توییتر خود نوشت: "روسیه بیش از ۳ برابر اوکراین جمعیت دارد، بنابراین پیروزی اوکراین در جنگ کاملا بعید است. اگر به مردم اوکراین اهمیت می دهید، به دنبال صلح باشید."

در ماه فوریه، زمانی که اینترنت اوکراین در پی حمله روسیه قطع شد، ماسک به توئیت یک مقام دولتی اوکراین که درخواست کمک کرده بود، پاسخ داد. ماسک گفت سرویس پهن باند ماهواره ای استارلینک اسپیس ایکس در اوکراین در دسترس است و اسپیس ایکس در حال ارسال پایانه‌های بیشتری به این کشور است. ماسک بعداً روز دوشنبه در توییتر نوشت: "هزینه اسپیس ایکس برای فعال کردن و پشتیبانی از استارلینک در اوکراین تاکنون ۸۰ میلیون دلار بوده است. پشتیبانی ما از روسیه ۰ دلار است. بدیهی است که ما طرفدار اوکراین هستیم."

آندری ملنیک، سفیر اوکراین در آلمان، واکنشی صریح به طرح صلح ماسک داشت. خود ملنیک در ماه ژوئیه به دلیل دفاع از رهبر ملی‌گرای اوکراینی جنجالی جنگ جهانی دوم، استپان باندرا، با انتقاد مواجه شد. ملنیک در توییتی نوشت: "پاسخ بسیار دیپلماتیک من به شما آقای ماسک این است. گم شو.

رئیس سیا: باید اقدامات پوتین را جدی گرفت

ویلیام برنز رئیس سازمان اطلاعات جاسوسی آمریکا (سیا) درباره ادعای استفاده روسیه از سلاح های هسته ای گفت: مدرکی دال بر قریب الوقوع بودن چنین تهدیدی در اختیار نداریم اما در هر صورت باید اقدامات ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه را جدی گرفت.

به گزارش تارنمای نشریه هیل، رئیس سیا افزود: دشوار می توان گفت که در موضوع تهدید استفاده از سلاح هسته ای در اوکراین، پوتین «بلوف می زند».

برنز در مصاحبه با شبکه خبری سی بی اس در پاسخ به این سوال که «آیا نشانه ای دال بر استفاده روسیه از سلاح های هسته ای وجود دارد؟» پاسخ داد: « درباره هر موضوعی باید هر تهدیدی را جدی گرفت. همان طوری که می دانید لفاظی های او (پوتین) و مقام های ارشد روسیه غیرمحتاطانه و بسیار غیرمسئولانه است».

برنز افزود: « ما امروز هیچ مدرک عملی در جامعه اطلاعاتی آمریکا مشاهده نمی کنیم که نشان دهد او (پوتین) به استفاده واقعی به سلاح هسته ای نزدیک می شود یا تهدیدی قریب الوقوع درباره استفاده از سلاح های هسته ای تاکتیکی وجود دارد».

رئیس سازمان سیا در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کند پوتین در تهدیدهایش «بلوف» می زند، گفت: «در هر صورت مقام های آمریکایی باید اقدامات او را جدی بگیرند».

برنز همچنین گفت: «اظهارنظر در این زمینه درمقطع کنونی دشوار است و همان طوری که گفتم باید این را بسیار جدی بگیریم، باید مراقب نشانه های هر گونه آمادگی واقعی (در استفاده از چنین تهدیدی) باشیم و این وظیفه سیاستگذاران است. من سیاستگذار نیستم. اما به طور مستقیم عواقب جدی ناشی از هرگونه استفاده از تسلیحات هسته‌ای را اعلام می کنم.»

به نوشته تارنمای نشریه هیل، پوتین روز جمعه معاهده های الحاق چهار منطقه از مناطق شرقی و جنوبی اوکراین به خاک روسیه را امضا کرد و این امر درگیری ها با کی یف و متحدان غربی آن را تشدید کرد. غرب و متحدانش این اقدام روسیه را غیرقانونی توصیف کرده اند.

ناپدید شدن زیردریایی«آخرالزمان» روسیه

به گزارش منابع متعدد، یک زیردریایی پیشرفته روسیه که به سلاح هسته‌ای مسلح است، از لنگرگاه خود در شمالگان خارج شده است.

به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، ناتو هشدار داده که زیردریایی «بلگورود» روسیه دیگه در پایگاه دریای سفید - یعنی جایی که از ماه ژوئیه در آن فعال بوده - دیده نمی‌شود.

مقامات ناتو هشدار دادند که شاید روسیه برنامه داشته باشد سامانه تسلیحاتی «پوسایدون» این زیردریایی را آزمایش کند، یک اژدر هدایت‌شونده که به سلاح اتمی مجهز بوده و - به ادعای روسیه - توانایی ایجاد یک سونامی رادیواکتیو را دارد. این سلاح به سلاح «اخرالزمان» معروف شده است.

سلاح مذکور می‌تواند در عمق یک کیلومتری نزدیک یک شهر ساحلی منفجر شود. رسانه‌های دولتی روسیه مدعی شده‌اند که این سلاح قادر به ایجاد موجی با ارتفاع نزدیک به ۵۰۰ متر است که به ساحل برخورد کرده و آن را در معرض پرتوهای هسته‌ای قرار می‌دهد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۷:۱۸

شاید آمریکا و غرب بد باشند اما هزار بار بهتر از پوتین و روسیه و کمونیست های خدانشناس هستند.هرکشوری که که با غرب متحد بشه مورد سواستفاده قرار میگیره اما هر کشوری که با روسیه متحد بشه تبدیل به جهنم روی زمین میشه

M۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۷:۰۳

کره شمالی خیلی طرفدار رای مردم هست اول در کشور خودش ازادی ایجاد کتد شاید مردمش بخواهند به کره جنوبی بپیوندند

محمد۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۶:۲۴

این آمریکاییها و روسها و چینی های دارن دنیا رو به سمت جنگ جهانی سوق میدن c

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۵:۵۳

زلنسکی باید خیلی مواظب حرکات باشه و من ویدیویی از حرکت کاروان موشک های اتمی روسیه را دیدم و موشک اتمی آماده شلیک میباشد

حسن۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۵:۲۷

بنظر من پوتین به اهدافش رسید،15 درصد خاک استراتژیک اوکراین رو گرفت،فقط کارخانه تولید برق زاپروژیا بزرگترین کارخانه تولید برق اروپاست.
حمایت بیجا از غرب به منزله حمایت از فراموسونریهای هوایی است که حاکم بر اکثر دنیا هستند،پوتین به صورت خواسته و یا نا خواسته با آنها میجنگد و این به سود کشور ماست.
به فکر منافع ملی خودمان باشیم و دوست و دشمن خود را بخوبی بشناسیم

رضا۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۵:۰۶

آخمت، الی و آدام درست نیست ، صحیحش احمد - علی و آدم هست

عطار۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۴:۵۳

یک ششم اوکراین به سرزمین مادری بازگشت باید به کشور جدید اوکراین عادت کرد.

محمد فقیه نوری۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۴:۱۰

اتفاقا پیشنهاد ماسک خوب است ولی نه برای الان

احسان۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۴:۰۱

دم پوتین و قدیروف گرم

محمد فقیه نوری۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۳:۴۳

اوکراین اگر عقب نشینی بکند برای همیشه سرزمین های خود را ازدست میدهد

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۲:۱۲

غرب منتظره تا روسیه از سلاح اتمی استفاده کنه تا پوتین و بمبهای اتمیش رو بفرستن به جهنم دقیقا مثل شوروی سابق

افشین۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۲:۰۹

آیا به این نتیجه نرسیده ایم که بر خلاف گفته ها ،بشر اصلا متمدن نیست بلکه یک موجود وحشی است که به اقتضای زمان خودش را نشان می‌دهد و تمدن فریبی بیش نیست

مهدی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۱:۴۸

این غدیروف برای ماندن درقدرت و مفت خوردن چه کارایی که نمیکنه....چه فیلمی هم درآورده....اون پسرای سرخ وسفیدتو آفتاب بهشون نخورده ...اونوقت برن خط مقدم؟! شیربچه های ایرونی بودن ۸سال تو آفتاب سوزان تشنه ولی استوار جلوی تانک وگلوله بودن...این پسراتو ببری صدای اولین تیر بیاد باید لباسشون روعوض کنن

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۰:۵۹

همون پوتین چچنیها رو میشناخت که چند سال قبل اونها رو به توبره بست

مهبد۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۰:۴۴

پیشنهادتون میدم به گوش دادن آهنگ "تصور کن" از سیاوش قمیشی در وصف الحال

سید ابو رسول۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۱۰:۴۰

جنگ اتم اماده منتضر یک جرقه کوجک ؟ جنگ جهانی خیلی نزدیکه ؟ ای جهان الفاتحه

محسن نصیر...۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۹:۲۵

سلام.سود امریکا در جنگ هست،با ناامنی در جهان کارخانجات بزرگ تولید جنگ افزار رو فعال تر کرده،با انقلاب مخملی امریکا در اوکراین،امریکا تونست به هدفش که کشوندن روسیه به جنگ اوکراین و تضعیف روسیه بود برسه،جان مردم اوکراین و هیچ جای دنیا برای امریکا هیچ ارزشی نداره

امیر وارسته کالمرزی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۵۴

بخواهیم یا نخواهیم جنگ اتمی در پیش هست.دو سوم جمعیت جهان از بین خواهند رفت.قحطی تمام دنیا را فرا خواهد گرفت.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۵۳

کسی میدونه اخرش چی میشه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۳۹

كجاييد چراغ خاموش مخابرات تلفن ثابت بدون مكالمه ٢٤٠٠٠تومن فيش صادر كرد

مممم۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۳۳

روسیه پوتین کثافت

موسوی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۲۹

ای ماسک تو چه میدانی از شرف،تو فقط پول برات مهمه تو حق اظهار نظر نداری به یاری خداوند اوکراین پیروز خواهد شد و پوتین خودکشی خواهد کرد

نا شناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۷:۲۰

جنگ هسته ای عشق است

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۷:۱۶

حالا انگلیس چی کار کرده واسه شما اینقد سنگشو به سینه میزنید بزار بزنه روسیه تا بفهمن بدبختی چیه

حمیدرضا سعیدی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۶:۵۸

باسلام من فکر میکنم زلنسکی بیش ازحد در پیوستن به ناتو وغرب عجله نمود. وباسادگی اراده روسیه تحقير شده درهمسایگی را ندید گرفت ومثل سلجوقیان که مغول ها راتحقیر نمود عمل کرد وباعث این وضعیت بد برای مردم اکراین وجهان شد وطرح ایلان ماسک منطقی وهوشمندانه وعملی میباشد انشاالله

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۳:۰۸

جوانان اوکرایین برایشان فقط زندگی مهم است. زلنسکی و زنش فقط لاف و قدرت

باغچقی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۱:۲۶

بذار زمستان برسه

بعدا طعم تحریم واقعی رو درک میکنید

مرض تحریم بالاخره دامن خودتون رو گرفت

کاش اینقدر پررو نبودید و ازین جنگ عبرت می گرفتید و برای همیشه ابزار تحریم رو کنار میذاشتید

اما شما غربی ها پررو هستید ....

زمستان امسال درس عبرت خداست عبرت بگیرید

مهران فر۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۱:۲۲

دلقک اوکراین زیبا را بخاطر غرب ویران کرد، پیشنهاد ایلان خیلی عاقلانه است

عباس۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۱:۰۳

بدون شک نبرد بسیار تلخ در روزگار نه چندی دراز در منطقه رخ خواهد داد که شاید از نظر کشته و تلفات تاریخ نظیرش را ندیده باشد

محمد کرمی۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۰:۲۰

هم پوتین ودرالحاق 15درصد جمهوری‌های ضمیمه شده وهم زلنسکی سلبریتی در تصویب عدم صلح با روسیه تداوم جنگ تضمین کرده موضع گیری های کشورهای جهان از حمایت از طرفین متخاصم سبب حذف پدیده موثردیپلماسی در منازعات بین المللی شده دیگر امیدی در پایان این اتفاق به چشم نمی‌خورد و ادامه وضعیت فعلی جنگ جهانی سوم را گوشزد می‌کند لذا عقلای جهان بایدازپیامدهای دوجنگ جهانی قبل درس گرفته اوقوع جنگ سوم که به برکت تجهیزات مدرنتر عصر حاضر بسیار ویرانگرتر خواهد بود جلوگیری کنند

موسوی۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۳:۴۹

آتش بیار معرکه خود غربیها ودر راس آن امریکاست
مردم اوکراین هم قربانی سیاستهای غرب شده و ادامه جنگ ومناقشه در این منطقه حساس به نفع امریکاست والبته زیانش برای اروپایی ها خواهد بود
پوتین هم بدلیل تو سعه ناتو به نزدیک مرز روسیه دست به حمله پیش دستانه کرد که از نظر نظامی کار درستی بود
باید منتظر ماند ودید که آیا با همه زرو زیانها اروپا در آینده نیز می تواند در زمین آمریکا بازی کند یا نه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۳:۳۸

احتمالا این اژدر اتمی در دریای سیاه به سمت سواحل میکولائیف و اودسا در اوکراین شلیک بشه .

س خ۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۳:۰۹

چه شیر توو شیری شده

مهدی۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۲:۵۵

ببینید ایرانی های عزیز جنگ به نفع هیچ کسی نیست همه کشور ها ازش ضرر میبینند اما یه جاهایی باید جنگ کرد تا ضرر بیشتری ندید الان ناتو در حال پیشروی اگع اوکراین به ناتو بپیونده بعد نوبت سوئد و فنلانده بعدشم که خب وقتی اوکراین به ناتو پیوست معلومه نوبت ترکیست ترکیه هم مرز با ایرانه بعدشم که کشور های حاشیه خلیج فارسه امارات و عربستانو ناتو خطرش برای ایران بیشتره تا روسیه شک نکنید اگه روسیه جلو ناتو نمیستاد ۶ ساله دیگه باید تو خاورمیانه جلو مزدور های اروپایی و عرب ها شهید میدادیم سوریه و عراقم جتگ انداختن که کاره کشور های حاشیه خلیج فارس برا پیوستن به ناتو راحت تر بشه ولی حاج قاسم عزیز با زیرکی توانستند مانع این کار بشوند... نتیجه: ما باید از روسیه حمایت کنیم (حمایت مخفیانه)

اردلان۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۲:۳۵

نظر من همان نظر مرحوم مغفور شادروان جنت مکان خلد آشیان حضرت آیت الله العظمی فردوسی پاک زاد است که فرمود. میازار موری که دانه کش است که جان دارد و جانش شیرین و خوش است

علی۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۲:۳۰

تعجبم از قدیروف که این روانی تجاوزات روسیه به چچن را یادش رفته ، مگه دلارهای اهدایی روسیه چقدر ارزش داره که از پوتینی که سربازانش به زن و بچه های چچن تجاوز کردند ، آخه نوکری پوتین چقدر ارزش داره .

علیرضا۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۱:۵۳

بزن توانگلیس تا ترور نشدی آقای پوتین

محمود۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۱:۴۰

کره شمالی"ما به اراده شهروندانی که خواستار پیوستن به روسیه هستند احترام گذاشته" خوب اگر راست میگی یک رفراندم در کشورت برگزار کن ببین میخواهند به کره جنوبی بپیوندند یا نه مرگ خوبه ولی برای همسایه؟

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۱:۰۱

زنده باد روسیه

علی۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۰:۴۲

زلنسکی دیکتاتور و اطرافیانش باید از این همه پرسی درس عبرت بگیرند اگر رفتار شایسته ای با مردم کریمه و یا چهار منطقه ای که اخیرا به روسیه پیوسته اند داشتند هرگز این اتفاق نمی افتاد و اگر هوس پیوستن به ناتو را نداشتند اصولا جنگی هم صورت نمی گرفت .
هر جا که افراد آماتور به جای سیاستمداران متفکر بنشینند و تصمیم بگیرند نباید انتظار صلح و پیشرفت داشت میراث زلنسکی دلقک برای اوکراین ویرانی کشور و آوارگی مردمش است.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۰:۳۷

هرجا که آمریکایی جنایتکار باشد ناامنی هم هست مرگ بر آمریکا

سنگروی قدیروف۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۰:۲۶

این قدیر ف داره بلوفبازی میکنه تا مردم چچن که فقیر هستن را بجنگ بفرسته براشم مهم نیست انها کشته شون فقط میخواد پیش پوتین خودشیرینی بکنه بعدشم یادمون نرفته تو ماریوپل همین قدیروف با نیروهاش فرار کردن همون فرار باعث فراری شدن سربازان روسی و شکست سنگین انها بود قدیروف عاجزه از جنگ حالا میخواد با تبیلغات اینچنینی مردم بدبخت و ستمدیده چچن برن برای پوتین بجنگند تا او خودشیرینیی کرده باشه پیش پوتین متجاوز هر متجاوزی در هرکجایی دنیا بهرنامی محکوم بفلاکته پوتین جهنمی رفتنیه بزودی اوکراین پیروزه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۲۰:۰۱

این سطح از تحریک روسیه می‌تونه خطرناک باشه، اینجوری دنیا امن‌تر نمیشه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۹:۴۵

این هم از این اورآسیا فقد بلده خودشان را خراب کنند تا آمریکا به اهدافش برسه

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۹:۲۵

لعنت به پوتین اشغال

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۹:۱۶

فقط یک دیوانه می تواند از ایجاد سونامی به ارتفاع ۵۰۰ متر که می وواند باعث مرگ انسان های بیشماری شود خوشحال شود و یا از آن حمایت کند

نعیم۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۸:۵۴

درودیرپوتین وقدیرف..مرگ بر بایدن خابالود و زلنسکی دلقک وهمه ی دروغگوها وظالمین

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۸:۴۶

قدیر روزای اول جنگ گفت با ۱۰ هزار نیرو عازم جنگ شده حالا میکه در طول مدت جنگ کلا ۲ هزار نفر شرکت کردن رنضون نا امیدم کردی خدا بکشدت.

امیر۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۸:۲۸

کره شمالی حق گفته و بنظرم حقانیت سازمان ملل وقتی معنی میده که هر کشور در ابراز مواضعش نسبت به مسائل بین المللی ازاد باشه و از تحریم های امریکا و اروپا ترسی نداشته باشه،،، هر چند طرفدار هیچکدوم از طرفین جنگ نیستم ولی زلنسکی جواب دندان شکنی به ایلان ماسک داد خوشم اومد،،، فرقی نداره نظر مردم اون مناطق چی باشه، شاید هرکس بخواد تبعه ی کشور دیگه باشه ولی خاک متعلق به کشور اوکراین و اکثریت اون ملت هست و مردم مناطق اشغالی شاید بتونن زیر پرچم هر کشوری که دوست دارن زندگی کنن ولی نمیتونن خاکی که سر جاش هست رو با خودشون به کشور دیگه ببرن،،، قدیروف بیشتر از اینکه درست و انسانی رفتار کنه داره احمقانه و کور مذهبانه رفتار میکنه و براش متاسفم،،، پوتین باید بجای دادن بهونه لازم به امریکا و متحداش برای تهدید خاک روسیه تحت عنوان استفاده از بمب هسته ای تاکتیکی در خاک اوکراین، این بهونه رو با استفاده از بمب های بزرگ هسته ای در خاک امریکا و متحدانش به دست اونا بده، بنظرم اینطوری به نتایج بهتری میرسه.

ناشناس۱۴۰۱/۰۷/۱۲ ۱۸:۲۳

سه ماه پیش اینجا پر از سایبری ساندیسی بود و میگفتن نیم ساعت دیگه کیف تسلیم میشه
اینم بصیرتتون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.