از آنجایی که تغییرات آب و هوایی بر تولید زعفران با ارزش در کشمیر تحت کنترل هند تأثیر می گذارد، دانشمندان در حال تغییر روشی جدید برای پرورش یکی از گران ترین ادویه های جهان در منطقه هیمالیا هستند: کشت در فضای داخلی.
کارشناسان می گویند که نتایج در آزمایشگاه امیدوارکننده بوده و این روش با بیش از دوجین پرورش دهنده سنتی به اشتراک گذاشته شده است.
«نذیر احمد گنایی» محقق کشاورزی میگوید: کشت در فضای سرپوشیده به افزایش تولید زعفران، که در سال های اخیر تحت تأثیر تغییرات محیطی قرار گرفته کمک می کند. اگر آب و هوا ما را به چالش میکشد، سعی میکنیم ببینیم چگونه میتوانیم خودمان را تطبیق دهیم. رفتن به داخل فضای سرپوشیده به این معنی است که ما کشاورزی عمودی انجام می دهیم.
کد خبر: ۱۱۴۸۷۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹ 04 November 2022