تأکید سران قوا بر تقویت ثبات اقتصادی و کاهش نرخ تورم
سران قوا با بررسی آخرین وضعیت پیشرفتهای کشور در حوزه اقتصاد، بر ضرورت تقویت ثبات اقتصادی، سرمایهگذاری و تداوم کاهش نرخ تورم تأکید کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سران سه قوه در نشست بعد از ظهر امروز شنبه که در محل دفتر رئیس جمهور برگزار شد، مهمترین مسائل و موضوعات کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
در این جلسه که با حضور آقای سید ابراهیم رئیسی، محمدباقر قالیباف و حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای برگزار شد، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور گزارشی از پیشرفتهای کشور در حوزه سرمایهگذاری، کنترل تورم و پیشرانهای اقتصادی ارائه کرد و روسای قوای سهگانه بر ضرورت تقویت ثبات اقتصادی، ادامه کاهش نرخ تورم و توسعه و تقویت سرمایهگذاری تاکید کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خدا قوت پهلوانان عرصه شعار!!!
باز هم شعار و تبلیغات رسانه ای پر از نقض
خدا خيرتون بده كه باز تاكيد كرديد وگرنه چي مي شد ! . خدا قوت
خدا را شکر خیالمون دیگه راحت شد !
حالا نوبت مردمه که به وظیفه خود در کترل تورم و ثبات اقتصادی کمک کنند! واقعا این مردم چرا قدر این مسولین خوب را نمی دانند و وظیفه شناس نیستند؟
تاكيد فراوان ولي عمل هيچ. اگر بر تاكيد باشد كه شما فقط سه نفر هستيد دور هم جمع شديد مردم 90 ميليون نفر هستند كه اونها هم تاكيد دارند كه شما به وظيفه تان عمل نماييد.
تاکید بر ......!!!!!!!
تاکید بر .......!!!!!!
دستور می دهیم .......!!!!!
مردم می خواهند .......!!!!!
این جمله تاکیید سران قوا بر .... را طی یکسال گذشته هر ماه تیتر کرده اید
اما خروجی این تاکیید ها چی بوده؟ تورم بالای 50 درصد و دلار 40 هزار تومانی و پراید 250 میلیونی و ...
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.