آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 13 آبان / بازار طلا و سکه در وضعیت قرمز!
3بازدید

۱۴۵ مفقودی بر اثر واژگون شدن قایقی در کنگو

منابع خبری بامداد جمعه گزارش دادند، بر اثر واژگون شدن یک قایق در شمال غرب جمهوری دموکراتیک کنگو، ۱۴۵ نفر مفقود شدند.

۱۴۵ مفقودی بر اثر واژگون شدن قایقی در کنگو

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، مقام‌های محلی در کنگو اعلام کردند این حادثه در رودخانه "لولونگا" واقع در منطقه "باسانکوسو" واقع در شمال غرب این کشور روی داده است.

بر اساس این گزارش، ۵۰ نفر از سرنشینان این قایق بزرگ نجات یافتند؛ اما ۱۴۵ نفقر همچنان مفقود هستند و احتمالا غرق شدند.

منابع محلی علت واژگونی را حمل بار و مسافر بیش از گنجایش قایق اعلام کردند.

اکتبر گذشته نیز ۴۰ نفر بر اثر واژگون شدن یک قایق در رودخانه کنگو واقع در منطقه "اکواتور" در غرب این کشور کشته شده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۰/۳۰ ۱۰:۴۰

اگه اینها مهاجران غیر قانونی باشند، پلیس به قایقران پول میده که قایق رو چپه کنه و همه رو بکشه. اینطوری نه اسم اون کشور خراب میشه و بهش آدم کش میگن و نه مهاجر وارد کشورش شده.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.