اولین سبقت تاریخی ایران از قطر در میدان گازی مشترک
ابتدای دولت یازدهم، برداشت روزانهٔ ایران از این میدان ۲۸۰ میلیون متر مکعب بود که در سال ۹۹، با ۲/۵ برابر شدن تولید گاز، این عدد به ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسید و برای نخستین بار و در دولت حسن روحانی، ایران در تولید گاز در پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت.

به گزارش «تابناک»، سایت رسمی حسن روحانی نوشت: از همان ابتدای دههٔ هشتاد که بهرهبرداری از میدان گازی مشترک پارس جنوبی آغاز شد، پیشی گرفتن از قطر در برداشت از این میدان مشترک، به یک خواست ملی در ایران بدل شد. در سال ۱۳۹۲ و در ابتدای دولت یازدهم، برداشت روزانهٔ ایران از این میدان ۲۸۰ میلیون متر مکعب بود که در سال ۹۹، با ۲/۵ برابر شدن تولید گاز، این عدد به ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسید و برای نخستین بار و در دولت حسن روحانی، ایران در تولید گاز در پارس جنوبی از قطر پیشی گرفت.
برای تحقق این جهش ۲/۵ برابری، ۱۷ فاز پارس جنوبی تکمیل گردید و ایران از ۱۰ فاز در سال ۱۳۹۲ به ۲۷ فاز تکمیل شده در ۱۳۹۹ رسید؛ همچنین با نصب ۲۶ سکوی گازی جدید در دریا، تعداد سکوهای ایران در پارس جنوبی هم به ۳۷ عدد ارتقا یافت. این اتفاق نه در زمان نفت صد دلاری و نه در روزگار فوران درآمدها که در دورهٔ تحریم و جنگ اقتصادی رخ داد و از این حیث، توسعهٔ پارس جنوبی، دستاوردی بسیار بزرگ در شرایط بسیار سخت بود.




تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ایشون نفرمودند بعد از برجام و ذوق زدگی برای جایگزینی شرکت های چینی پارس جنوبی با شرکت توتال و شل که جز نقشه وحوش اروپایی برای از بین بردن تکمیل پارس جنوبی بود و بدون کوچکترین پیشرفت و پرداخت غرامت با قرارداد ناقص زنگنه رفتن ، این قرار گاه خاتم الانبیا بوده که این پروژه ها رو به سرانجام رسونده، همون موقع که حسن گفت سپاه هم پول داره هم تفنگ و با کمال پررویی پروژهای که سپاه تکمیل میکرد و او علی برکت...زحمت بریدن روبان رو میکشید،
حجم سوزاندن و هدر دادن گاز ایران همیشه پیشتاز بوده.
ضمنا از مقایسه کشور قطر با کمتر از ۳ میلیون جمعیت با ایران ۸۰ میلیونی و نسبت برداشت ایران به فطر در کل، احساس شرمندگی به مردم نمیکنید؟
آره به همین خیال باشین. ما تو خط مقدم تولید میدونیم واقعاً چه خبره. به چهارتا بولتن و عکس که نیست. واقعیت اینه که عقبیم, بدم عقبیم
حتی پیش هم بگیریم ما گاز را در نیروگاههای قدیمی و بخاری های کم بازده می سوزانیم و آلودگی و سرطان وارد می کنیم آنها صادر می کنند و رفاه و آسایش و پیشرفت وارد می کنند
خبربسیارخوب وخشنودکننده بودباتشکرازتمامی افرادی که برای تحقق ای امرمهم تلاش نمودند.
حرف سطح زندگی رو فقط بگو قطر کجا ما کجا جک میگین برای خودتون
پیشرفت های روحانی نتیجه پذیرش برجام یود که تمامی تحریم ها را بالمره و یک دقعه قطع کرد و باغ سیب و گلابی نشان داد . حیف شد دولت روحانی بیشتر دوام نیاورد. اگر صد سال دیگر ادامه پیدا می کرد الان وضع ما بهتر بود.
الیییکییی میگه . یاد فیلم پایتخت بخیر
حالا که روس بازار ما را تصاحب کرده !!!
دست شما درد نکنه . . . مثل این میمونه که با موتور گازی داری با لامبورگینی مسابقه میدی حالا لامبورگینی وایساده بنزین بزنه ازش جلو افتادی ذوق مرگ شدی که از لامبورگینی جلو زدم . . . . .
چیه؟ دلت برای حسن تنگ شده؟؟؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.