آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
2بازدید

کشف ۱۱قبضه سلاح گرم ازمتخلفین محیط زیستی

_ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کهگیلویه گفت: ۱۱ قبضه سلاح گرم طی ابتدای سال جاری تاکنون از ۴۲ نفر متخلف کشف شد.

کشف ۱۱قبضه سلاح گرم ازمتخلفین محیط زیستی

به گزارش تابناک، روح الله عزیزی دژکوه در گفتگو با مهر به اقدامات یازده ماه سال جاری پرداخت و افزود: ما بعنوان خادمین مردم وظیفه داریم در امر حفاظت از طبیعت و حیات وحش که امانتی است در دست ما، شبانه روز تلاش کنیم و مردم نیز حق دارند نسبت به وضعیت طبیعت خود مطلع شوند.

وی تصریح کرد: محیط زیست بعنوان یک دستگاه حاکمیتی همزمان در دو حوزه محیط طبیعی که شامل حفاظت از طبیعت و هر آنچه در آن است و محیط انسانی که شامل نظارت بر فعالیت صنایع، کارخانجات، واحدهای تولید خدماتی، وضعیت پسماند و آلودگی‌ها نظارت دارد و فعالیت می‌کند.

عزیزی دژکوه با اشاره به ارائه گزارش در حوزه محیط طبیعی شهرستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، یگان حفاظت محیط زیست شهرستان در مناطق تحت مدیریت و آزاد با همکاری مردم ۴۲ نفر متخلف شکار و صید را دستگیر و به مراجع قضائی معرفی کرده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کهگیلویه گفت: در همین راستا ۳۰ فقره پرونده تخلف در حوزه‌های شکار و صید، تعلیف غیر مجاز احشام و تخریب و تصرف اراضی تشکیل و به مراجع قضائی ارسال شد.

عزیزی دژکوه بیان داشت: از مجموع این ۳۰ پرونده، تعداد ۱۲ فقره منجر به محکومیت متخلفین و مابقی نیز در حال رسیدگی در محاکم قضائی است.

رئیس محیط زیست کهگیلویه افزود: در همین راستا ۱۱ قبضه سلاح مجاز و غیر مجاز نیز از متخلفین کشف و به همراه سایر آلات مکشوفه به مراجع قضائی ارسال شده تا تعیین تکلیف شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.