رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
1بازدید
۲۶

واکنش چمران به مسمومیت دانش آموزان در مدارس

رئیس شورای شهر تهران در واکنش به حوادث رخ داده و مسمومیت دانش آموزان در مدارس کشور گفت: امیدواریم نتیجه بررسی دستگاه‌های امنیتی، وزارت آموزش و پرورش و ... اعلام شود تا نگرانی‌ها پایان پذیرد.

واکنش چمران به مسمومیت دانش آموزان در مدارس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مهدی چمران در آغاز یکصد و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سیزدهم اسفند ماه و تبریک روز جوان گفت: امروز نیز ۱۴ اسفند ماه روز احسان و نیکوکاری است که آن را گرامی می‌داریم و فردا نیز ۱۵ اسفند ماه روز درختکاری است که امیدواریم مسئولین شهری با حضور در مراسمات امروز نسبت به گرامیداشت آن اقدامات موثری را انجام دهند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به موضوع حوادث رخ داده در مدارس کشور و مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در مدارس گفت: حواشی در مدارس رخ داده و عده‌ای از دانش آموزان مسموم شدند و متاسفانه هنوز ریشه آنها اعلام نشده که امیدواریم دستگاه‌های امنیتی و آموزش و پرورش نتیجه بررسی‌های خود را اعلام کنند تا نگرانی به وجود آمده که متاسفانه عده‌ای در خارج کشور آن را تشدید می‌کنند پایان پذیرد و باعث نگرانی بیشتر خانواده‌ها و دانش آموزان نشود.

وی افزود: متاسفانه در این میان برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند. دولت‌هایی همچون انگلستان که در جنگ جهانی ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ما را به دلیل قحطی مصنوعی که به وجود آورده بودند، به کام مرگ کشاندند. همچنین در جنگ تحمیلی نیز با دادن سلاح شیمیایی به صدام فجایع بزرگی را رقم زدند به شکلی که هنوز در همین شورا افرادی هستند که آثار سلاح‌های شیمیایی را با خود حمل می‌کنند. در چنین شرایطی این افراد برای دانش آموزان ما در مدارس دلسوزی می‌کنند.

چمران تاکید کرد: اتفاقا تجربه نشان داده است هر گاه چنین دلسوزی‌هایی می‌کنند ریشه این کارها خودشان هستند.

در ادامه این جلسه عکسی از ساخت دو هزارمین مدرسه توسط بنیاد برکت در شهر ساری در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران به نمایش گذاشته شد که ریاست شورا با اشاره به این عکس گفت: این مدرسه نشان می‌دهد که توجه ویژه‌ای نسبت به موضوع آموزش و پرورش در کشور وجود دارد. این مدرسه اتفاقا دخترانه است و وضعیت ما را در حوزه توجه به ساخت مدارس و آموزش و پرورش نشان می‌دهد.

وزارت آموزش و پرورش به همراه سایر دستگاه‌ها همچون بنیاد مستمر در تلاش بودند که نسبت به ارتقاء فضای آموزشی اقدامات مؤثری را انجام دهند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۵۰

از خانم نرگس معدنی پور و خانواده چه خبر ؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۴۸

فکر کنم سیستم حکومت در ایران به این خاطر همیشه با غرب و دیگر کشورها سر شاخ شده تا هر مشکلی که پیش بیاد رو گردن اونها بندازه

رضا۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۵:۲۰

قبول كار اونهاست . چرا تلاشي براي مقابله با ان نميشه . جواب والدين هم درست داده نميشه . چرا با پدر مادرها برخورد ميشه . چراموتور سواران جلوي مدارس مسقر نمي شوند . ماشالله كم هم نداريم .

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۴:۳۹

از سن و سالت خجالت بکش اقای چمران

دنا اورمزد۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۴:۲۶

مردم ایران دست به دعا هستند که هیچ اتفاقی در کشور رخ ندهد
چون ؛
هیچ وقت عاملان آن مشخص نمی شود
و همیشه هم پای دشمنان در میان است!!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۴:۰۲

این کجا بوده بعد از چند ماه پیام میدهد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۵۵

قبول کار انگلیس است پس چرا عواملش را نمی گیرید ؟

زهرا۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۲۹

بنظرت با اظهار امیدواری کاری پیش میره؟ والا اینکارو مردم هم بلدن انجام بدن. معلوم نیست چرا مسئولیت میپذیرین؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۲۵

تو خيابون يكي دست تو دماغش كنه مي فهمن

حالا هيچكس اين مصيبت و فاجعه مسموميت دانش آموزان رو نمي تونه پي گيري كنه

نظر شما چيه؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۱۴

واقعا اگه تا بحال امید به امنیت کشور داشتیم تمام شد چون دشمن سه ماه وچندیست درون کشور هست وکاری از دستتان نمیاید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۳:۱۰

آقای چمران کلاهت را بینداز بالا

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۵۷

ممنون از امیدواری شما!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۵۶

تو خودت رو ناراحت نکن مهندس ،، حل میشه

خشایار۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۵۴

مسمومیت کذب است. الکی خودشان را به مسمومیت زده اند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۱۸

چمران کی بازنشسته میشید؟ زیاد حرف می زنی

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۲:۱۵

آقایون مؤتلفه فرمودن که اینا همه‌ش الکیه!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۵۸

تو برو یه فساد و حقوقهای بی حساب توو شورای شهر رسیدگی کن نمیخواد درباره همه چی نظر بدی

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۵۵

واکنش این چمران گیج چه تأثیری داره؟!!

نادر۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۴۹

والله به جای انکه شما برای مردم کشورتان حرکتی انجام دهید فقط فکر اتهام زدن به دیگران هستید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۴۰

صبح به خیر گرامی

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۱۶

کار آمریکا است !

کوروش فرهودیان ‌۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۱۶

اگر کار معاندین است خاک بر سرمون اگر کار تندروهای داخلی وای به حالمون مگر میشه سه ماه هنوز عامل این جنایات شناسایی نشوند من از بچه های ایران خجالت میکشم تو چی ؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۱۴

اینم از خواب بیدار شد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۰۹

اینکه این افراد پیر و زهوار درفته چه زمانی میخواهند صندلی ریاست را رها کنند و برای استغفار به گوشه ای بروند را فقط خدا میداند بابا هم سن نوح شدی برو دنبال زندگیت دیگه کم نظر بده !

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۰۷

امیدوار نباش هر چند امید بر جوانان عیب نیست!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۴ ۱۱:۰۷

تا شناخته شدن ماده سمی نمی توان درباره آثار بلند مدت آن نظر داد منطقی است دولت پیشنهاد مجازی شدن موقت مدارس تا شناسایی عامل مسمومیت را بررسی کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.