آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
2بازدید
۱

واکنش مادورو به تهدیدات جدید آمریکا علیه ونزوئلا

رئیس جمهور ونزوئلا در واکنش به تهدیدات جدید آمریکا اعلام کرد که کاراکاس از فشارهای آمریکا هراسی ندارد.

واکنش مادورو به تهدیدات جدید آمریکا علیه ونزوئلا


به گزارش تابناک به نقل از مهر، نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا به تهدیدات آمریکا درباره تشدید تحریم ها علیه کاراکاس واکنش نشان داد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تهدید به تشدید تحریم‌ها ضد کاراکاس اگر پیشرفتی در گفتگو با مخالفان حاصل نشود، خبر داده است.

وی در سخنانی با اشاره این موضوع گیری واشنگتن گفت: نماینده واشنگتن تهدید کرده است و گفته اگر ونزوئلا در گفتگوی سیاسی با فاسدین وخائنان و تجارت کنندگان با کشور و باندها اقدامی انجام ندهد تدابیر سرکوبگرانه و تحریم علیه کشور ما به اجرا خواهد گذاشت.

وی افزود: ونزوئلا در عین حال که تهدیدات آمریکا را مورد مخالفت قرار می دهد و تاکید می کند که موفق به عبور از تحریمها با تلاشهای خود شده است، هراسی از فشارهای آمریکا ندارد.

مادورو خواستار مقاومت و مقابله با تبعات وخیم تحریمها و محاصره امپریالیسم بر این کشور و رهایی از دنباله روی و تبعیت اقتصادی از غرب شد و اینکه نیازهای مردم ونزوئلا در داخل این کشور تولید شود.

منبع: مهر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۲۶ ۰۳:۴۳

گفته تحریم مشگلی نداره ، پولشو ایران میده !!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.