رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسرلشکررضایی در دیدار با پوتین از شروط هفت‌گانه ایران برای بازگشایی تنگه هرمز گفت
2بازدید
۰

با توجه به افزایش ظرفیت تولید گروه صنعتی ایران خودرو صورت می‌گیرد

آغاز تحویل خودروهای ثبت نامی در سامانه یک‌پارچه از اردیبهشت ماه

طبق برنامه ریزی صورت گرفته، با افزایش تولید در گروه صنعتی ایران خودرو تمامی متقاضیان محصولات این گروه صنعتی که در سامانه یک پارچه تخصیص خودرو ثبت نام کرده‌اند امکان دریافت خودرو در اولویت‌های اعلامی را خواهند داشت.

آغاز تحویل خودروهای ثبت نامی در سامانه یک‌پارچه از اردیبهشت ماه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- با توجه به برنامه های ترسیم شده در مسیر افزایش ظرفیت تولید گروه صنعتی ایران خودرو به ۹۰۰ هزار دستگاه در سال جاری با فراهم سازی و اعمال الزامات از جمله تامین ارز و مواد اولیه مورد نیاز، عرضه به بازار نیز افزایش چشم گیری خواهد یافت و مشتریان ثبت نام کننده در سامانه یک‌پارچه فروش خودرو نیز خودروهای خود را براساس اولویت زمانی، از اردیبهشت ماه تحویل خواهند گرفت. 

بر اساس هماهنگی های صورت گرفته تمامی متقاضیان محصولات ایران خودرو در اولویت هایی که متعاقبا اعلام خواهد شد، خودروی خود را دریافت خواهند کرد و بدین ترتیب با برنامه ریزی صورت گرفته برای تحویل خودروها، نیازی به انجام قرعه کشی نبوده و تمامی مشتریان ثبت نام کننده در سامانه یک‌پارچه تخصیص خودرو امکان دریافت خودرو خود را در اولویت های اعلامی خواهند داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.