واکنش خانم دکتر به نفوذ در پرونده دوپینگ ۲ پرسپولیسی!
برخی با بی اطلاعی حتی فیفا را هم زیر سوال میبرند، من پزشک فیفا هستم نه افسر دوپینگ!
به گزارش تابناک ورزشی؛ این جملات زنی است که در بخش پزشکی فوتبال ایران مسوولیت دارد و حالا اتهاماتی متوجهش شده است.
زهره هراتیان مسوول مرکز پزشکی فوتبال ایفمارک در مورد اخباری که این روزها در فضای مجازی پیرامون دوپینگ برخی بازیکنان دست به دست میشود، اظهار داشت: هر کسی صحبتی می کند باید بابت ادعایش مدرک و مستندات داشته باشند و این طور نیست که هر کسی هر چه دلش بخواهد بگوید و فکر کند کسی نمی تواند به او کاری داشته باشد. تمامی کارهای مربوط به دوپینگ زیر مجموعه ارگان دیگری جز ایفمارک است و تمامی نمونه های دوپینگ به فیفا هم گزارش می شود.

در واقع هر کسی که اتهامی در این زمینه وارد می کند به نوعی فیفا را هم زیر سوال برده است. دوستانی که بی اطلاع هستند بهتر است بدانند بنده از سال ۲۰۲۰ که کمیته ضد دوپینگ فیفا زیر مجموعه بخش حقوقی قرار گرفت به عنوان پزشک فیفا فعالیت می کنم و نه افسر کنترل دوپینگ فیفا بنابراین وقتی حرفی می زنند باید پای تبعات آن هم بایستند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
مافعلا بانان وپنیر دوپینگ می کنیم
البته ایشان همسر هومن افاضلی هم هستند
یکی از کسانی که چندین ساله در قوتبال هستن ایشون و شوهرشون هومن افاضلی هستن(شوهرشون مربی داماش و تیم امید و.. بودن و البته هیچ موفقیتی تا حالا نداشتن) این خانم هم از دولت سر کیروش و فیفا بخاطر ساخت مرکز اینفمارک خودشون رو متولی خود خواسته اون مرکز کردن البته بصورت دائم العمر
هومن کیه؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.