تلنگر قالیباف به سکوت خائنان دربرابر شهادت جوانان
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت شهادت مرزبانان در هنگ مرزی سراوان گفت: سکوت و رضایت ضمنی خائنان و وطن فروشان از شهادت جوانان شجاع مملکت در حوادث تروریستی از چشم مردم ایران دور نخواهد ماند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهادت مظلومانه مرزبانان در هنگ مرزی سراوان قلب مردم ایران را به درد آورد. شهادت این جوانان سرافراز را به خانواده های آنان، نیروهای مسلح، فرماندهی مرزبانی و آحاد ملت شریف ایران اسلامی صمیمانه تسلیت می گویم.
وی افزود: سکوت و رضایت ضمنی خائنان و وطن فروشان از شهادت جوانان شجاع مملکت در حوادث تروریستی از چشم مردم ایران دور نخواهد ماند. فریاد این نااهلان در زمان مجازات قاتلان و تروریست ها بلند است، اما هنگام شهادت جوانان رعنای این مرز و بوم سکوت می کنند.
رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: هر کسی که به وطن خود پشت کند و با دشمنان ایران یکدل و یکصدا شود چنان سیلی محکمی از مردم ایران خواهد خورد که در تاریخ ماندگار خواهد شد.
قالیباف در پایان ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروز شهادت سردار سرافراز و قهرمان واقعی ملت ایران شهید محمد بروجردی، گفت: ایثار و رشادت آن شهید در مبارزه با اشرار و ضد انقلاب و دشمنان مردم ایران در منطقه غرب کشور و کردستان جاودانه خواهد بود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تهیه سیسمونی از خارج و اقداماتت در شهرداری خیانت نبود آیااااا
چرا همچنان بر مسند قدرتید با این همه فساد و ناتوانی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببینم جناب سردار خلبان دکتر قالیباف اگه همه مردم دنیا هم این اتفاق رو محکوم کنن اون جوونای بیچاره زنده میشن برمیگردن آغوش خانوادشون ها؟
داری صورت مساله رو پاک میکنی داداش
قبل از اینکه خون این جوونا ریخته میشد باید بفکر میبودید که اینجوری به خاک و خون کشیده نشن
اتفاقا شما مسئولین متهمین ردیف اولید دشمن که کارش دشمنیه و جنایت شماها چرا خوابید
شما راحت باشید و به سکوت در برابر تروریست ها ادامه بدید...........
در عوض اگر کوچکترین اهانتی به بی حجاب ها یا اغتشاشگرها شد، شروع به موضع گیری کنید.
خیلی کارتون درسته!!!!!!!!!!!!!!!!
رياست سابق نيروي انتظامي ، شريك فرستادن سرباز وظيفه بدون ابزار و بدون پشتيباني به مرز است . كجاي دنيا سرباز وظيفه را با يك دست اسلحه مي فرستند جلوي تروريستها ؟ با اسرائيل كافر و ضد انسان يك مقايسه بكن حساب دستت بياد
نتیجه سربازی غیر حرفه ای و اجباری میشه شهادت نوجوان های بی گناه که علی رغم میل باطنی به کاری گمارده شده بودند که هیچ تخصص و علاقه ای بهش نداشتند!
ستاد کل نیروهای مسلح باید پاسخگوی این #شهادت_اجباری باشه!
یک نفر نیست بین تصمیم گیران که به فکر ملت مظلوم ایران باشه
مدت هاست که در دل مردم جایی ندارید.
باید سربازی اجباری حذف شود !
با حرف زدن کار حل نمیشه شما شیر بی یال ودمید فقط از دور سروصدا میکنید یکبار هم که شده بگویید مالیاقت نداریم مسولین ما ناتوانند
سه نفرشون وظیفه بودند! واقعا چرا سرباز وظیفه جایی باید برود که در معرض کشته شدن باشد. مگر چقدر آموزش دیده است؟
ظاهرا همه شون سرباز بودند ونسبت به مدرک تحصیلیشون این درجات رو اعلام کردند
این سرباز ها خیلی مظلومانه شهید شدند . تف بر خائنین
این فرار رو به جلو هست برای بی کفایتی خودتون
به جای 200 میلیارد خرج فیلترینگ اینستاگرام
مرزبانان تجهیز گنید که گوشت دم توپ نباشن
بی کفایتی خودتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا تو دیگه کی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حنای تو خیلی وقته دیگه رنگی نداره
سیسمونی گیت
عنابستانی
شاسی بلند
جدول بودجه
عیسی شریفی
و .....
به نظر میرسه که شما هم جزو حامیان تروریست ها و اعدامی ها هستید چون حضرت علی فرمودند که به حرف نگاه کنید نه به گوینده.
حرف حق را باید حمایت کرد و لو گوینده آدم ناحقی باشد.
طوری سخنرانی می کنه انگار خودش رفته لب مرز و داره باهاشون می جنگه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.