آخرین خبرواکنش فدراسیون پرتغال به خداحافظی رونالدو
6بازدید
۹

ورود دو فرمانده ارشد نظامی ایران به ‌سیستان‌

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و ‌فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد منطقه سیستان شدند.

ورود دو فرمانده ارشد نظامی ایران به ‌سیستان‌

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور و امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد منطقه سیستان شدند.
امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز در جریان سفر به منطقه سیستان و بازدید از شرایط مرز مشترک با کشور افغانستان اظهار داشت: مرزهای مشترک با کشور افغانستان به طور کامل در کنترل نیروی زمینی ارتش هستند و در کنار ما برادران مرزبانی قرار دارند و امنیت به طور کامل برقرار است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: بارها اشاره شد حضور ما در مرز به معنای اینکه خطری ما را تهدید می‌کند نیست بلکه به جهت اشراف اطلاعاتی و امنیت است که در مرزها برقرار است.
مرزبانی جمهوری اسلامی ایران , ارتش , تکاوران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران , کشور افغانستان , طالبان , استان سیستان و بلوچستان , 

وی خاطرنشان کرد: در بحث برخورد با نوع تردد ممکن است گاهی اختلافی بین دو مرزبان پیش افتد که موضوع مهمی نیست و کاملاً در کنترل بوده است؛ همرزمان ما در مرزبانی و نیروی زمینی کاملا در منطقه مسلط هستند، تا هر جا که کشور مقابل مرز مشترک با ما دارد مقررات بین‌المللی را احترام بگذارد احترام متقابل می‌بیند و حسن همجواری به جا می‌آوریم ولی اگر جایی احساس شود طرف مقابل نمی‌خواهد به مقرارت تن بدهد با برخورد دیگری مواجه می‌شود.
مرزبانی جمهوری اسلامی ایران , ارتش , تکاوران نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران , کشور افغانستان , طالبان , استان سیستان و بلوچستان , 

وضعیت مرز سیستان بسیار آرام است

سردار رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور صبح امروز در جریان سفر به منطقه سیستان و بازدید از شرایط مرزهای مشترک با کشور افغانستان اظهار داشت: در مرز مشترک ایران و افغانستان چند باری است که از طرف حاکمان افغانستان اشتباهی رخ می‌دهد، طوری که روز گذشته تیراندازی بی‌جایی از سوی کشور همسایه اتفاق افتاد و اقدام متقابل انجام شد. جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: نیروهای مرزبانی این موضوع را مدیریت کردند و متاسفانه یکی از همکاران به شهادت رسید و دو نفر دیگر نیز مجروح شدند.
وی تصریح کرد: به کشورهای همسایه می‌گوییم مرزهای ما مرزهای دوستی است و نباید اجازه دهیم اتفاق ناگواری پیش آید. در حال حاضر وضعیت مرز بسیار آرام است؛ شب گذشته هیچگونه تهاجمی اتفاق نیفتاده و موضوع عصر دیروز فیصله پیدا کرد.
‌به گزارش خبرگزاری تسنیم، حدود ساعت ۱۰ صبح امروز (۶ خرداد ماه) نیروهای طالبان از سمت کشور افغانستان بدون در نظر گرفتن و رعایت قوانین بین‌المللی و حسن همجواری با انواع سلاح مبادرت به تیراندازی به پاسگاه ساسولی واقع در حوزه هنگ مرزی زابل کردند که با واکنش قاطعانه مرزبانان فراجا مواجه شدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۴:۴۷

افغانستان جزیی از ایران بوده و هست! باید به ایران برگردد! با کشانی که محمود افغان را افتخار میدانند باید مانند نادرشاه آنها را ادب کرده و تا حرمسرای شاه گرکانی هند آنها را بیرون کشیده و مجازاتشان کنیم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۴:۲۸

سلام ودرود بر ارتشیان قهرمان وبا اقتدار

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۳:۵۷

خسته نباشن میزاشتن ده تا دیگه کشته میشدند بعد تشریف میبردند! جان در ایران ارزان است!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۳:۰۴

واکنش قاطعانه؟؟؟

سلیمان۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۲:۵۷

كدوم واكنش قاطعانه برادر من ؟ دو نفر سرباز و هموطن مارو كشتن بعد شما اين جوري حرف ميزنين ؟ بايد پدر پدر سوخته شون رو دراورد تا درس عبرتي براي شون بشه .

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۲:۵۱

خطر که بمعنی این نیست که طالبان بیایید مثلا ۵۰کیلومتر از ایران را اشغال کند.همین ناامنی در کنار مرزها و به شهادت رساندن مرزداران که در آنجا مانع ورود اشرار به کشور می شوند خود نوعی خطر بزرگ است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۲:۴۴

واکنش وقتی قاطعانه هست که دیگه اتفاق نیافته. نه اینه بگی بیا واکنش

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۲:۴۱

ارتش باید بلافاصله با سلاحهای سنگین در مناطقی که تنش وجود دارد، مستقر شود و سریعا دیوار مرزی در آن نقاط احداث شود. در این خصوص باید هشدارها و خط و خطوط برای طالبان مشخص شود و اگر گوش نکردند با برخورد سخت نظامی با آنها دیوار مرزی احداث شود. نمیشود که چند تا جوان بدبخت را بدون پشتوانه راهی مرز کنید و خودتان هم حرفهای دیپلماتیک بزنید. این یک خواسته ملی است و ربطی به ناراحتی مرد م ا هم ندارد اگر نمیتوانید بروید کنار تا افراد با عرضه تر مساله را حل کنند

کیوان۱۴۰۲/۰۳/۰۷ ۱۲:۳۸

تکلیف سربازی که کشته شد چی میشه؟ به خانوادش چه جوابی دارید بدید؟ اصلا میخواین بگین برای چی کشته شد؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.