آخرین خبرادعای بررسی گزینه حملات نظامی علیه ایران در کاخ سفید
4بازدید
۶

واکنش انگلیس و فرانسه به وقایع روسیه

دو کشور انگلیس و فرانسه در مورد وقایع امنیتی و سیاسی در روسیه واکنش نشان دادند.

واکنش انگلیس و فرانسه به وقایع روسیه


به گزارش تابناک به نقل از رویترز؛ وزارت دفاع بریتانیا وضعیت فعلی روسیه را مهم‌ترین چالش برای دولت این کشور در چند سال اخیر خواند.

وزارت دفاع بریتانیا اعلام کرد: در ساعات اولیه 24 ژوئن 2023، خصومت بین گروه واگنر و وزارت دفاع روسیه به رویارویی نظامی آشکار تبدیل شد. در عملیاتی که پریگوژین آن را «راهپیمایی برای آزادی» توصیف می‌کند، نیروهای گروه واگنر حداقل در دو نقطه از اوکراین اشغالی به روسیه وارد شده‌اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: در روستوف-آن-دون، واگنر تقریباً به طور قطع سایت های امنیتی کلیدی، از جمله مقر فرماندهی عملیات نظامی روسیه در اوکراین را اشغال کرده است. واحدهای بیشتر واگنر در حال حرکت به سمت شمال از طریق استان ورنژ هستند و تقریباً هدفشان رسیدن به مسکو است. با وجود شواهد بسیار محدودی از درگیری بین واگنر و نیروهای امنیتی روسیه، برخی احتمالاً منفعل مانده اند و به واگنر ملحق شده‌اند. در ساعات آتی، وفاداری نیروهای امنیتی روسیه، به ویژه گارد ملی روسیه، کلید چگونگی حل بحران خواهد بود. این مهم ترین چالش برای دولت روسیه در زمان های اخیر است.

در همین حال کاخ ریاست جمهوری فرانسه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: به دقت وضعیت امنیتی و سیاسی را در روسیه پایش می‌کنیم.

رئیس‌جمهور لهستان هم گفته با نخست‌وزیر و وزارت دفاع درباره وضعیت روسیه رایزنی کرد و افزود که ورشو اوضاع را زیر نظر دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۴۷

مواضع خودمان را خودمان نمیدانیم چیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۴۵

واگنر کیست آیا اور ا میشناسید

hassan۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۲۵

مواضع جمهوری اسلامی چقدر تابلو تو یک روز عوض شده که همچین اخباری رو علیه ‍پوتین چاپ می کنین. :)))

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۳:۱۰

واقعن، ولی دیگه دیر شده

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۵۳

پس نرمش قهرمانانه را برای چه چیزی وضع کرده اند؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۳ ۱۲:۵۲

در دنیای امروز باید حزب باد بود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.