آخرین خبرلحظات اعدام ترامپ در میدان تجریش تهران که از تلویزیون پخش شد
1بازدید
۸

قبض 4 و نيم ميليون تومانی آب خانه دانشجویی

مریم فسنقری با بهت و حیرت فراوان ، قبض به دست به شرکت آب و فاضلاب سبزوار مراجعه کرد ولی امور مشترکان این شرکت ، ترکیدگی لوله و نشت آب را احتمال مصرف زیاد آب در خانه او دانستند ولی این فرضیه برای او پذیرفتی نبود چون اطمینان داشت در هیچ یک از بخش های خانه ، نشت آبی مشاهده نشده است .

این مشترک سبزواری ، وقتی بهای چهار و نیم میلیون تومانی قبض آب خانه خود را دید هاج و واج ماند .این مبلغ بهای مصرف 3 دوره در قبض آب وی درج شده بود .

به گزارش واحد مرکزی خبر مریم فسنقری با بهت و حیرت فراوان ، قبض به دست به شرکت آب و فاضلاب سبزوار مراجعه کرد ولی امور مشترکان این شرکت ، ترکیدگی لوله و نشت آب را احتمال مصرف زیاد آب در خانه او دانستند ولی این فرضیه برای او پذیرفتی نبود چون اطمینان داشت در هیچ یک از بخش های خانه ، نشت آبی مشاهده نشده است .

وی به خبرنگار ما گفت : مگر می شود خانه ای که در نیمی از این 3 دوره خالی و پس از آن هم در اختیار 4 دانشجویی بوده که مصرف آب چندانی هم نداشته اند قبض 4 و نیم میلیون تومانی صادر شود ؟ آغشته مسئول شرکت آب و فاضلاب سبزوار هم با تایید صدور چنین قبضی قول داد این موضوع را پیگیری کند .
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۸:۳۴

بازم رد پای دانشجوها؟!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۸:۲۵

زندگی دانشجویی چه بلاها که سر آدم نمیاره با نظر "بسته بندی آب" موافقم.مسلماً کار هدفمندی یارانه ها نیست!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۷:۱۴

زندکی آبکی همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۶:۰۷

اين هم از بركات طرح هدف مند كردن يارانه ها است به همين علت فكر ميكنم بحت و حيران بي معني است.

piou۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۵:۲۷

کاملاٌ مشخصاست که اين قبض به دليل دستکاری توسط دانشجویان شیطان صادر شده است. و دانشجویان با دستکاری کنتور آب صاحب خانه سعی در تنبیه این صاحبخانه داشته اند.

امیر۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۴:۴۴

هدف مندی رو داشته باش . قلب بنده خدا رو هدف گرفته هیچی نشده

vqa۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۴:۳۷

حذف یارانه ها در سبزوار اجرا شده تعجب نکنید

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۱۵ ۱۴:۲۸

شاید آب را درقالب آبهای بسته بندی فروخته باشند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.