آخرین خبرافزایش تعداد نفتکش‌های آتش گرفته در شرق تنگه هرمز
4بازدید
۰

سانحه رانندگی در نزدیکی قطار شهری مشهد

رئیس پلیس راهور مشهد گفت: سانحه رانندگی و انحراف خودرو از خیابان به محدوده فضای سبز قطار شهری در ورودی کوثر، یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت.

سانحه رانندگی در نزدیکی قطار شهری مشهد

به گزارش «تابناک» به نقل از قدس آنلاین، سرهنگ عباس عابدینی اظهار کرد: در این حادثه که ساعت چهار و ۶ دقیقه بامداد امروز در ورودی کوثر اتفاق افتاد، یک دستگاه پژو با پنج نفر سرنشین از مسیر منحرف و با برخورد به گاردریل وسط بلوار وارد فضای سبز بلوار شده بود. 

رئیس پلیس راهور مشهد بیان کرد: در اثر شدت این حادثه دست یک خانم از سرنشینان این خودرو قطع شده بود که متأسفانه این فرد در بیمارستان جان باخت.

وی افزود: ۳ نفر دیگر نیز مصدوم شدند، طبق بررسی‌های اولیه عدم توانایی در کنترل خودرو علت وقوع این حادثه است اما علت دقیق حادثه در دست بررسی است.

مرتضی مهاجر، مدیر روابط عمومی قطار شهری مشهد نیز اظهار کرد: این خودرو وارد حریم ریلی مترو نشده و هیچ خسارتی به حریم ریلی قطارشهری وارد نشده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.