رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
4بازدید
۱

نمایندگان از توضیحات وزیر کشور قانع نشدند

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان استیضاح‌کننده از توضیحات وزیر کشور قانع نشدند و بنابراین استیضاح وی در جریان است.

نمایندگان از توضیحات وزیر کشور قانع نشدند

به گزارش  تابناک به نقل از فارس، علی حدادی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی به تشریح نشست عصر امروز سه‌شنبه ۱۷ مرداد این کمیسیون پرداخت و گفت: موضوع استیضاح وزیر کشور در نشست امروز کمیسیون شوراها مطرح شد و  نمایندگان استیضاح کننده، سوالاتی پیرامون مباحث مختلف مربوط به وزارت کشور مطرح کردند و در ادامه وزیر کشور نیز پاسخ‌های خود را مطرح کرد.

عضو کمیسیون امور داخلی و شوراها در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: با توجه به اینکه تعداد استیضاح‌کنندگانی که قانع نشدند، بیش از تعداد معین در آیین‌نامه است، لذا روند استیضاح وزیر کشور،‌ در جریان است و برای رسیدگی در صحن علنی مجلس، به هیأت رئیسه ارسال خواهد شد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۷ ۱۷:۰۰

کلا نمایش

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.