آخرین خبرواکنش محمد اسلامی درباره تهدیدهای مکرر ترامپ علیه تأسیسات هسته‌ای
1بازدید
۳

زورگیران بوستان آزادگان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲ زورگیر در کمتر از سه ساعت در این شهرستان خبر داد.

زورگیران بوستان آزادگان دستگیر شدند

به گزارش تابناک به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمد قاسم طرهانی گفت: در پی وقوع چند فقره زورگیری ظرف نیم ساعت در ساعت ۲۳:۰۰ مورخ بیست و دوم مرداد ماه امسال در بوستان آزادگان بزرگراه امام علی بررسی موضوع سریعاً در دستور کار ماموران کلانتری دولت آباد قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از حضور ماموران در محل سرقت و بررسی صحنه وقوع جرم مشخص شد سارقان با یک دستگاه موتورسیکلت طرح کلیک با پلاک کج شده و با استفاده از قبضه سلاح سرد از نوع قمه و چاقو و لباس‌های قرمز و سفید در چند نقطه از پارک اقدام به زورگیری از شهروندان نموده و سریعاً از محل متواری شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در ادامه عنوان کرد: پس از جمع آوری اطلاعات مشخصات سارقان از طریق مرکز پیام در اختیار عوامل گشت قرار گرفت که پس از حدود ۳ ساعت عوامل گشت کلانتری سوژه مورد در نظر را درحال حرکت به صورت خلاف جهت در اتوبان امام علی (ع) در حال حرکت بودند مشاهده می‌کنند و سریعاً نسبت به متوقف کردن آن اقدام می‌کنند، اما سارقان بدون توجه به دستور پلیس از محل متواری می‌شوند.

وی با اشاره به آغاز تعقیب و گریز در اتوبان امام علی (ع) گفت: پس از طی مسافتی متهمان توجهی به فرمان‌های پلیسی نمی‌کردند، ماموران چند تیرهوایی شلیک کرده و سپس با رعایت قانون به کارگیری سلاح لاستیک موتورسیکلت را مورد هدف گلوله قرار می‌دهند و بدین ترتیب در یک عملیات پلیسی هر ۲ سارق که با رها کردن موتورسیکلت در حال متواری شدن به صورت پیاده بودند دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: با توقیف موتورسیکلت در استعلام از سامانه پلیس مشخص شد که موتورسیکلت سرقتی بوده و ۵ روز قبل در مشیریه سرقت شده است.

وی ادامه داد: در بازدید از صندوق زیر موتور یک قبضه سلاح سرد از نوع قمه، ۲ دستگاه ضبط خودرو، ۲ دستگاه تلفن همراه، ۵ سیم کارت، تعدادی مدارک هویتی غیر، ۳ کیف پول و مقادیری وجه نقد کشف شد که با توجه به سرقت‌های اعلامی، مال باختگان به کلانتری دعوت و هر ۵ مالباخته متهمان را شناسایی کردند.

سرهنگ طرهانی در پایان با اشاره به تکمیل پرونده و پایان تحقیقات گفت: متهمان برای تحقیقات بیشتر و بررسی دیگر ابعاد پرونده به پلیس آگاهی شهرستان اعزام شدند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۲۹ ۲۳:۱۶

قاضی محترم با مهربانی با آنها رفتار خواهد کرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۲۹ ۱۹:۳۸

برای چند ساعت بازداشتند؟شیتیل میدن یک ساعته ازاد و روز از نو روزی از نو.......

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۲۹ ۱۶:۳۹

چقدر زرگير و خفت گير. و خلاف داره اين مملكت

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.