نامه معاون رئیسی درباره افزایش حقوق بازنشستگان
با نامهی معاون رئیس جمهور، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اصلاح شد.

به گزارش تابناک، ایلنا نوشت: هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۲/۵/۱۸ به پیشنهاد شماره ۱۰۰۰/۱۴۰۲/۵۳۱۱ مورخ ۱۴۰۲/۵/۱۷ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، اصلاحیه افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۲ را تصویب کرد.
براساس نامهی محمد مخبر که امروز ابلاغ شده «در تصویب نامه شماره ۶۴۴۶۸ ت ۶۱۴۶۶ه مورخ ۱۴۰۲/۴/۱۷، بعد از عبارت «قانون تأمین اجتماعی مصوب ۱۳۵۴» عبارت «و ماده (۹۶) قانون مذکور، به نحوی که مجموع دریافتی مستمریبگیران با احتساب بیست و هفت درصد (۲۷٪) افزایش مبلغ مستمری و مزایای جنبی (کمک به تأمین معیشت، حق مسکن، کمک هزینه عائله مندی و اولاد)، کمتر از هفتاد و یک میلیون و یکصد و چهل و دو هزار و هفتصد و شصت (۷۶۰ ر۱۴۲ر ۷۱) ریال نباشد.» الحاق میشود».
به این ترتیب، مستمری بازنشستگان و مستمریبگیران تامین اجتماعی نباید کمتر از کمتر از هفتاد و یک میلیون و یکصد و چهل و دو هزار و هفتصد و شصت (۷۶۰ ر۱۴۲ر ۷۱) ریال باشد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
هووووووورررررررااااااا
یک ماه قبل گفتید حقوق کشوری ها هم افزایش می یابد و بحث همسان سازی بود و غیره ... چی شد؟!!!!!!!!!!!!!! شرم
در مورد بیمه بیکاری هم بررسی کنند. چرا تامین اجتماعی بیمه بیکاری امسال را افزایش نداده؟
سایر بازنشستگان چکار کنند؟
سماق
هر جا اسم آقای رییسی هست بخاطر مشکلات اقتصادی و فقر مردم و چند برابر شدن همه اقلام در این دوسال یک جمله """" رییسی استعفا """""
خجالت نمی کشید شرم نمیکنید میگید اقزایش حقوق بازنشستگان ؟
دولت موظف است متناسب با افزایش تورم حقوق کارمندان و بازنشستگان را افزایش دهد این افزایشهای جزئی و ناچیز هرگز متناسب یا هیولای تورم نیست و حقوق بگیران با توجه به سیاست های غلط دولت مبنی بر تحمیل تورم افسار گسیخته به جامعه و عدم افزایش حقوق متناسب با آن عملاً قشر حقوق بگیر را فقیر و فقیرتر کرده به طوری در گذران امور روزمره خود دچار مشکل هستند.
حالا از کی واریز میشه
اگر تامین اجتماعی تمکین کند ، احتمالا نزدیک انتخابات مجلس . یعنی اواخر زمستان .
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.