آخرین خبراز مهاجرت معکوس تا ساخت پلتفرم هوش مصنوعی
1بازدید

گریه‌های کودک، قتل مادر را رقم زد

«امروز فرزند خردسالمان بشدت گريه و بيقراري مي‌كرد. بنابراين چند بار از همسرم خواستم او را آرام كند اما موفق نشد. ناگهان در يك لحظه كنترلم را از دست داده و از شدت عصبانيت ضربه‌اي به سر همسرم زدم. وقتي نيمه جان روي زمين افتاد با دست خفه اش كردم. وقتي به خودم آمدم كه او مرده بود و حالا هم بشدت پشيمانم.»

ایران: گريه‌هاي بي‌وقفه كودك بيقرار، با قتل مادر قطع شد.

شامگاه سه‌شنبه 16 شهريور مأموران شهرستان «تيران» و «كرون» استان اصفهان از قتل زن جواني باخبر شدند. آنها پس از حضور در محل جنايت و مشاهده جسد زن جوان دريافتند او خفه شده است.

كارآگاهان در ادامه به بازجويي از همسر مقتول پرداختند كه او ضمن اعتراف گفت: «امروز فرزند خردسالمان بشدت گريه و بيقراري مي‌كرد. بنابراين چند بار از همسرم خواستم او را آرام كند اما موفق نشد. ناگهان در يك لحظه كنترلم را از دست داده و از شدت عصبانيت ضربه‌اي به سر همسرم زدم. وقتي نيمه جان روي زمين افتاد با دست خفه اش كردم. وقتي به خودم آمدم كه او مرده بود و حالا هم بشدت پشيمانم.»

قاضي حسين محمدي - رئيس دادگستري شهرستان تيران و كرون - با اشاره به اين خبر گفت: زنان و مردان بايد در برابر مشكلات زندگي صبور باشند و كنترل بيشتري بر رفتارشان به خصوص خشم و عصبانيت داشته باشند.

وي افزود: خانواده‌ها همچنين در صورت بروز مشكل به خصوص ميان زوج‌ها بايد از مشاوران آگاه و توانمند در حل مشكلات‌شان كمك بگيرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.