رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرسقف درآمد برای دریافت کالابرگ چقدر است؟
11بازدید
۷۴

سی و دومین روز جنگ غزه/ در حال به روزرسانی

لحظه انهدام خودروی نظامی و لجستیک اسرائیل توسط حزب الله+ فیلم/استفاده گسترده اسرائیل از یک سلاح وحشتناک/افزایش شمار شهدای غزه به ۱۰ هزار و ۳۲۸ نفر

جنگ میان گروه های مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و بمباران وحشیانه غزه توسط رژیم اشغالگر قدس وارد سی و دومین روز خود شده است. جنگی که بی سابقه ترین ضربه امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را از سوی مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده و رژیم اشغالگر قدس برای سرپوش نهادن بر شکست خود، در حال ارتکاب جنایات تمام عیاری علیه مردم غزه است.

لحظه انهدام خودروی نظامی و لجستیک اسرائیل توسط حزب الله+ فیلم/استفاده گسترده اسرائیل از یک سلاح وحشتناک/افزایش شمار شهدای غزه به ۱۰ هزار و ۳۲۸ نفر

لحظه انهدام خودروی نظامی و لجستیک اسرائیل توسط حزب الله+ فیلم

بین الملل تابناک: جنگ میان گروه های مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و بمباران وحشیانه غزه توسط رژیم اشغالگر قدس وارد سی و دومین روز خود شده است. جنگی که بی سابقه ترین ضربه امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را از سوی مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده و رژیم اشغالگر قدس برای سرپوش نهادن بر شکست خود، در حال ارتکاب جنایات تمام عیاری علیه مردم غزه است. 

{$smarty_live_blog}

لحظه انهدام خودروی نظامی و لجستیک اسرائیل توسط حزب الله+ فیلم

حزب‌الله لبنان با انتشار ویدئویی از هدف قرار دادن یک خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

 حزب‌الله لبنان ویدئویی را از یکی از عملیات‌های خود که منجر به هدف قرار دادن خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی شد، منتشر کرده است.

طبق گزارش المیادین، حزب‌الله لبنان با انتشار این ویدئو اعلام کرد که این خودرو در موضع نظامی «البیاض» رژیم صهیونیستی در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی به شکل مستقیم هدف قرار گرفت و در آتش سوخت.

رئیس بیمارستان العوده غزه: ۸۰ درصد بیماران، کودک و زن هستند

«احمد مهنا» رئیس بیمارستان العوده غزه بامداد سه‌شنبه اعلام کرد: ۸۰ درصد بیماران این مرکز درمانی، کودک و زن هستند.

 مهنا به شبکه الجزیره قطر گفت: ۶۰ بیمار در بیمارستان داریم که وضعیت جسمانی برخی از آنها وخیم است و دیگر بیماران و زخمی ها شرایط زیاد حادی ندارند.

وی ادامه داد : درحال انجام غیرممکن‌ها هستیم تا بیمارستان به کار خود ادامه هد، اما بعد از تمام شدن سوخت بیمارستان، گزینه دیگری در پیش رو نداریم.

مهنا خبر داد که ترکش‌ حملات رژیم صهیونیستی به حیاط بیمارستان رسیده است.

رئیس بیمارستان العوده غزه در پایان خاطرنشان کرد: لوازم و تجهیزات راهبردی و لجستیکی در بیمارستان در آستانه تمام شدن است.

مدیر بیمارستان اندونزی غزه نیز گفت: تنها ۲۴ ساعت تا تعطیلی کامل بیمارستان روبه رو هستیم.

این مقام بهداشتی فلسطینی افزود که درنتیجه کمبود سوخت، برخی از بخش‌های حیاتی بیمارستان نیز از فعالیت باز ایستادند.

وی از نهادهای بین المللی خواست برای اطمینان از فعالیت آنها به بیمارستان اندونزی مراجعه کنند.

رئیس بیمارستان اندونزی شهر غزه در پایان گفت: بیماران روی یکدیگر جمع شده‌اند و این تعداد بیشتر از ظرفیت بیمارستان است که ۱۵۰ تخت دارد.

ادعای فرانسه: نگران تلفات غیرنظامی در غزه هستیم

نماینده فرانسه در سازمان ملل بامداد سه‌شنبه طی سخنرانی در شورای امنیت گفت: «ما خواستار وقفه فوری و پایدار بشردوستانه هستیم که منجر به آتش‌بس شود».

وی با ادعای اینکه به‌شدت نگران تعداد تلفات غیرنظامی در غزه هستند، توضیح داد: «دسترسی ایمن برای کمک‌های بشردوستانه به غزه باید فراهم شود و تعداد کاروان‌ها نیز افزایش یابد».

این دیپلمات فرانسوی در ادامه مدعی شد: «ما حملات [اسرائیل] به تأسیسات‌ سازمان ملل و کارکنان گروه‌های بشردوستانه را محکوم می‌کنیم».

وی همچنین افزود: «ما میزبان کنفرانسی در نهم نوامبر خواهیم بود تا اطمینان حاصل شود که واکنش بشردوستانه بین‌المللی نیازهای مردم فلسطین را برآورده می‌کند».

درخواست های گسترده در اسرائیل برای استعفای نتانیاهو

 اختلاف بین سران رژیم صهیونیستی درباره شکست از مقاومت فلسطین روبه افزایش است و هر کدام دیگری را در این باره مقصر می‌داند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل»، رهبران احزاب مخالف در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی، از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر به خاطر سلب مسئولیت از خود به خاطر شکست از مقاومت فلسطین انتقاد کردند.

نتانیاهو اخیرا در اظهاراتی، اعتراض نیروهای ذخیره ارتش به لایحه تغییرات قضائی و تمرد آنها را یکی از عوامل شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین اعلام کرده بود.

«یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید» در نشست این حزب، درباره بی کفایتی و تزویر نتانیاهو گفت که وی هر بار توئیت هایی را منتشر و سپس حذف می کند. حرفش را می زند و بعد تکذیب می کند. این روش اوست.

وی با اشاره به اظهارات اخیر نتانیاهو علیه نیروهای ذخیره ارتش، افزود: این بار دیگر به تو اجازه نمی دهیم این گفت‌وگوی یک طرفه را ادامه دهی!

این مقام صهیونیست گفت: نتانیاهو از سکوت ما سوء استفاده می کند و از سرزنش دیگران (به خاطر بی کفایتی خودش) ابا ندارد! همین هفته گذشته، تمام نهادهای امنیتی را متهم کرد و دیروز هم نیروهای ذخیره را مقصر دانست!

لاپید از نتانیاهو خواست این سئوال را از خود بپرسد که چه کسی مسئول شکست است و چه کسی نقش خود را به خوبی ایفا نکرد و چه کسی اکنون باید استعفا دهد.

وی از نتانیاهو خواست تا مسئولیت پذیر باشد و به جای حمله به مخالفان سیاسی، بر تلاش برای بازگرداندن اسرای صهیونیست، شکست نخوردن از مقاومت فلسطین و افزایش کارآیی کابینه اش تمرکز کند.

«آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «یسرائیل بیتنو» نیز از نتانیاهو خواست مسئولیت شکست از مقاومت فلسطین را بپذیرد و استعفا دهد.

«میراو میکائیلی» رهبر حزب کارگر نیز خواستار استعفای نتانیاهو شد و گفت: نتانیاهو ثابت کرده که حاضر است (رژیم) اسرائیل را فدای منافع شخصی خود کند.

وی به تحرکات نظامی برخی وزرای تندرو کابینه نتانیاهو در کرانه باختری اشاره کرد و گفت: نتانیاهو برای حفظ کابینه خود به کسانی امتیاز می دهد که دنبال باز کردن جبهه جدیدی از جنگ به روی نظامیان اسرائیلی در کرانه باختری هستند.

«بزالل اسموتریچ» رهبر حزب افراطی «صهیونیسم دینی» و «ایتامار بن گویر» رهبر حزب افراطی «عوتسما یهودیت» که از متحدان نتانیاهو هستند اخیرا خواستار اعمال محدودیت بیشتر برای فلسطینی ها در کرانه باختری و مسلح کردن شهرک نشینان صهیونیست شده اند.

 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۹:۳۲

برادران عرزشی شما از زیر پتو تکون نخوردید و مردم بیچاره غزه مجبور شدن پرچم سفید بالا ببرند. امیدوارم دیگه با کسی اینکارو نکنین.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۷:۵۷

درود بر خانم منصوره معصومی. عجب خانومی بود...

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۷:۱۱

اسرائیلیان با هم دعوا دارند که نتانیاهو باید استعفا بدهد.عجیب است که سرزمین فلسطین را غصب کرده اند سر ریاست جمهوری اش دعوا هم می کنند. بهتر است به جای این حرف ها کل شهرک نشینان غاصب به سرزمین هایی بروند که از آن جا کشتی کشتی وارد فلسطین شدند و این سرزمین را به صاحبان اصلی اش برگردانند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۵۰

الموت الاسرائیل
الموت الاسرائیل
الموت الاسرائیل

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۲۱:۰۸

بابابرو املات را درست کن غلط می نویسی سه بار هم تکرار می کنی بیسواد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۹:۴۵

داداش با الموت چکار داری؟ شهر آبااجدادی ماست الموت. شهر خدوتو بده اسراییل. عجبا

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۳۵

حماس خیال کرد میزنه و در میره
فکر نمیکرد اگه یه دونه بزنه ۸۵۰ تا میخوره

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۲۶

حماس در آستانه محو شدن است

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۷:۰۶

حق ماندنی و باطل رفتنی است، نظام ظلم دوامی ندارد و غاصبان صهیونیستی به یاری خدا محو خواهند شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۴۸

حماس نماد مقامت مردم غزه در برابر بی قانونی ها و جنایات رژیم غاصب اسرائیل است و در بین مردم غزه زنده تر می شود و محو شدنی نیست. مردم غزه به خوبی می دانند که یک نیروی مقامت مردمی باید در برابر بی قانونی ها و بی عدالتی اسرائیل و حامی اش آمریکا از آنها دفاع کند و این نیروی مردمی حماس و جهاد اسلامی و سایر نیروهای مقامت است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۳۶

هر آنکس که طوفان کاشت سونامی درو کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۳۴

علی برکت الله

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۲۵

۱/۳ شهر غزه کاملا شخم خورده و آماده کاشت سیب زمینی است

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۳۹

این تل آویو است که به دلیل ریختن خون انسان های بی گناه که از خاک و ناموسشان دفاع می کنند تاوان دهد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۲۳

اسرائیل در هر ۱۰ دقیقه یک کودک بی گناه را می کشد و این نهایت جنایت علیه بشریت است اگر شورای امنیت به دلیل حمایت آمریکا از این رژیم کودک کش نمی تواند تصمیم قاطعی بگیرد باید انسان های آزاده کشورهای اسلامی یکپارچه و متحد به پا خیزند و بر علیه ظلم و باطل اعلام قیام و جهاد کنند. مدارا با این ظالمان غاصب بس است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۸:۰۲

روزانه ۶۰ ایرانی در حوادث رانندگی کشته میشوند به حال اونا گریه کن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۴۶

این تعداد خیلی کم است

کاربر۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۱۸

نتان یاهو (یک گلوله) نمیدونم یهودی های ناراضی پس کجا هستند؟؟؟؟
صهیونیست هایی که نتان یاهو تمام آرزوهاشون را بر باد داده ودربدر عالم و دنیاشون کرده پس کجا هستند؟؟؟؟
تپّه ی (هرمجون) را به یاد داشته باشید آهای صهیونیست های بیچاره (آرماگدون) نزدیک شماست

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۸:۰۱

نوسترآداموس دوم

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۰۴

شیخ لبنانی چرا نمیاد بیرون بجنگه بره بهشت ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۰۱

و خداوند بهشت را آفرید صرفا از برای ساکنان باریکه غزه و خان یونس و خنجر بر شکمان گرسنه عاشق جنگ

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۳۹

خنجر بر شکمان لنگ پوش تا الان هر چی موشک پروندن رفته توی باقالیا

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۵۶

فقط باید به سراغ نخاله و مشعل و هنیه رفت

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۵۵

اسمال هنی کجاست ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۴۱

مخفی شده توی تونل زیر بیمارستان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۴۱

گیرم اسراییل میخواست حماس رو نابود کنه، نیروی زمینی میفرستاد و با حملات هدفمند هوایی حماس رو شکست میداد. اینهمه وحشی گری برای چی بود؟
1- حدود 20 هزار تن ماده منفجره ریخته یعنی حداقل 20 هزار بمب در مدت کوتاه که بخش زیادی از غزه رو ویران کرده
2- قطع آب و برق و غذا برای یک مدت و ایجاد کمبود مواد غذایی و آب برای مردم
3- استفاده از فسفر سفید
4- کشتار مردم وقتی میدونست عمده نیروهای حماس در تونلها هستند و خیلی کم از بمبارانها آسیب دیدند

کسی که از اینهمه وحشیگری حمایت کنه یعنی از انسانیت بدوره. انسانیت یعنی کنارگذاشتن منافع به خاطر اخلاق. کاری که حامیان اسراییل برعکسش رو انجام میدن. فکر میکنید چنین افرادی اگر به قدرت برسند برای منافعشون چه میکنند؟ به انسانیت پایبند خواهند بود یا اگر لازم شد وحشیگیری میکنند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۳۷

جنگجویان حماس باید به شدت تنبیه شوند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۳۶

از آمریکا ابرقدرتمدتر بودیم اگر حامی و غمخوار گرسنه و اواره های جهان نبودند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۲۶

کودکان فقط در غزه کشته نمی شوند .؟؟؟؟؟!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۱۰

لعنت به آن دسته از اعراب انسانيت فروش

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۵۶

اگر درست دقت بفرمایید تریلر سوخت سالم از کنار تپه که هرچی خورد داخلش رد میشودوادامه میدهد سمت چپ کاملا سالم رد میشود مخزن سوختش سفید قابلل رویت هست

عاشق ایران۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۳۹

خانم منصوره معصومی حزب الهی ناب !؟ که ۶ دانگ کشور را بنام خود و خانواده و تندروهای جبهه پایداری ها سند زدند !!!؟؟

بفرمایند همراه خانواده و رفقای شان اعم از خانم و اقا سریعا به غزه برای جهاد های مختلف و متنوع بروند که اوضاع خیلی خرابه!!؟؟

ما اکثریت قاطع مردم ایران که ظاهرا صاحب هیچ چیزی از کشور ایران نیستیم
براشون دعا میکنیم که زودتر به فیض شهادت نائل گردند انشاالله

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۱۲

تصویر را نگاه کنید که چطور پدری ناامیدانه فرزند بی جانش را از زیر آوار در آورده آیا اگر آمریکا از اسرائیل حمایت نکند اسرائیل می تواند این گونه بی قانونی و جنایت بر علیه مردم بی گناه انجام دهد؟ خدا کاخ ظلمتان را ویران کند.
امروز هزاران تصویر دردناک از غزه ثبت شده که ارتش غاصب اسرائیل با بی رحمی تمام انجام داده، جنایت جنگی در غزه کاملا آشکار است و نیاز به تحقیق ندارد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۷:۰۱

۱۶:۴۴
شانزده سال محاصره؟؟؟
ای کاش بنده نیز ۱۶ سال محاصره بودم با وجود داشتن آخرین مدل خودروی روز آمریکایی و اروپایی و ژاپنی و برخورداری از ساختمان های ضد زلزله و اینترنت پرسرعت و خواب و خوراک مجانی

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۴۴

۱۵:۵۸
تو هم بیش از ۱۶ سال محاصره غیر قانونی غزه خواب بودی یا کور بودی که این همه ظلم و بیداد را ندیدی، پس خودت را به بی نفهمی نزن و اگر نمی توانی از مظلوم دفاع کنی ساکت باشی بهتر است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۵۸

تصاویر روز اول را نگاه کردی که چگونه پیکر نیمه جان نیمه برهنه را در سطح شهر مبچرخاندند در پشت وانت ؟
دیدی ؟
یا خودت را به کوری زده ای ؟

صمصام۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۰۷

ماشاله حزب اله...تانکر سوخت 18 چرخ رو خوب زدیااااا

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۲۰:۰۴

بە کوە زد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۲

استفاده از بمب فسفر سفید علاوه بر این که جنایت جنگی است بر محیط زیست اثر منفی می گذارد اینان چه نوع بشری هستند که علاوه بر نقض آشکار حقوق بشر، هیچ ارزشی برای محیط زیست هم قائل نیستند، ۵۰۰ هکتار از زمین های فلسطین با فسفر سفید آلوده شده. داد تمام نهادهای حقوق بشری و محیط زیستی را در آورده اند ولی با حمایت های بیجای آمریکا همچنان به این اقدامات ضد بشری و ضد محیط زیستی ادامه می دهند و پاسخگوی هیچ نهاد بین المللی ای هم نیستند.
به نظر تمام کشورهای دنیا باید متحد و یکپارچه جلوی اسرائیل، آمریکا و تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) بایستند و جلوی فاجعه انسانی و زیست محیطی در غزه را بگیرند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۱۰

مگر روسیه در اوکراین استفاده نمی کنه؟
شماها هر چی که به دلخواهتان باشد را خوب و هر چی را که دوست ندارید را بد عنوان می کنید. این ناشی از منطق اشتباه و دمدمی مزاجتان است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۰

ان شا الله ظرف چند روز آینده دور دوم نام نویسی برای اعزام به غزه شروع خواهد شد و اینجانب دوباره برای اعزام به غزه ثبت نام خواهم کرد و این کار اسم نویسی را تا روز پایان جنگ ادامه خواهم داد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۴۸

۱۴:۳۳
کارت ملی؟ کارت ملی نمیخواد یه شماره موبایل میگیره یک اسم و فامیل شماره موبایل هم نه چک میشه نه تایید میتونی با یک شماره فیک 300 بار بزنی

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۳۳

بعضی ها برای اثبات دروغ بودن سیستم ثبت نام تا

بحال بیش از صد بار با یک کارت ملی ثبت نام کردند

تا شاید بعدا یک امتیازی بگیرند و مثل نمایندگان که

بدنبال تایید صلاحیت مجدد و گرفتن شاسی بلند دوم

یا دنا پلاس دوم یا سوم شان هستند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۰۰

اگه مسؤلین بچه هاشونو بفرستن خط مقدم منم میرم

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۳

یه سایت زدن محدودیت شماره موبایل و تکراری و هیچی داره. هر بار لینک رو باز کنی یه ثبت نام حساب میشه. برو 100 بار اونجا ثبتنام کن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۲

بایدن بمب ۳۲۰ میلیون دلاری به غاصبان صهیونیست می دهد تا بر سر زن و کودک بی دفاع غزه بریزد، آمریکا ۱۴ میلیارد دلار کمک به رژیم موقت اسرائیل اختصاص داده تا بقای آن را تضمین کند.
آیا اگر رژیمی قانونی و مشروع بود به این همه کمک نظامی و سامانه گنبد آهنین و .... نیاز داشت؟
بایدن شریک جرم کشته شدن زنان و کودکان بی دفاع غزه توسط ارتش رژیم اسرائیل است و فردای آینده باید به افکار عمومی پاسخگو باشند. بایدن و نتانیاهو نباید قسر در بروند هر دو به همراه فرماندهان ارتش اسرائیل باید به دلیل این جنایات جنگی محاکمه شوند.
فاجعه بشری است که ۱۰ هزار انسان بی گناه کشته شوند که حدود ۷۰ درصد آنان زن و کودک هستند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۷ ۰۸:۵۸

ناشناس 12:42 عزیز
مگه کشور ما غیر قانونی هست که اینهمه داریم هزینه میدیم که توان نظامی خودمون رو تقویت کنیم ؟؟
بهتر وقتی براتون توضیح میدن سوالم بپرسید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۶:۱۹

اسرائیل هر ۱۰ دقیقه یک کودک را شهید می کند و این جنایت جنگی آشکار است اگر شورای امنیت به خاطر آمریکا نمی تواند تصمیم درستی بگیرد باید کشورهای اسلامی یکپارچه در برابر این کودک کشی ها بپا خیزند. مدارا با این رژیم جعلی عین ظلم است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۲۳

۱۴:۰۲
شعار بده تا شعاردونت اشباع بشه
خدا هم نمیخواد چون کار اشتباه در هر صورت اشتباهه الکی توجیه واسش نسازید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۰۲

محور مقامت در برابر ظالم ایستاده، نبرد امروز غزه با اسرائیل نبرد حق بر باطل است، نبرد با استکبار است هر چند تعداد آنها اندک است ولی اگر خدا بخواهد تعداد مهم نیست بلکه ایمان و اراده مهم است و شهادت راه مردان خداست برای احقاق حق و برچیدن نظام ظلم و باطل.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۷

کار حماس انقدر اشتباه بود که حتی مردم

فلسطین در کرانه باختری و داخل اسراییل هم از انها حمایت نکردند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۰

علاوه بر بایدن و نتانیاهو باید اسماعیل هنیه و سران حماس هم محاکمه شوند
این آشی هست که آن ها برای مردم غزه پختند

متخصص مغز۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۳۸

مغز براندازان هم اکنون
استفاده اسراییل از سلاح وحشتناک مشروع است چون حماس ...

تشخیص
درمان ندارد

رضا۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۸:۴۹

متخصص
مغز فقط دو سیم که گوش ها رو به هم وصل میکنه
نیست.
مغز پیچیده تر از فهم و ادراک امثال جنابعالی هست.البته زندگی هم خرج داره قابل درکه.
علی الحساب بفرما ساندیس

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۵۹

احتمالا ایشان در کله پاچه ای کار نمیکنن و متخصص در مغز ...

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۹

مغز ساندیسی
کشور ارث پدر ماست چون ما حزب الهی هستیم

تشخیص: درمان ندارد ولی برای جلوگیری از انتشار روزی 3 وعده ساندیس مصرف شود

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۲۸

اسرائیل زن و کودک بی گناه را بمباران می کند ۶۰ درصد کشته شدگان کودکان هستند ۸۰ درصد زخمی ها در بیمارستان ها زن و کودک هستند و این مصداق آشکار جنایت جنگی است که در زیر پرچم آمریکا در سرزمین های غصب شده مردم مسلمان فلسطین دارد صورت می گیرد. هیهات منا الذله.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۳۴

یک دروغرا کهزیاد تکرار کنی خودت هم باورت می شود .
تو خودت کودکان کشته شده را دیدی ؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۳۲

شما فکر کردید پشت گوش ما مخملی است که حرفهای تکراری شما را باور کنیم .
مگر هواپیما که بمب باران می کند بین کوچک و بزرگ فرق می گذارد .
مگر اینکه عمدا کودکان را در معرض بمب باران بگذارند که بعید است یا کشته سازی کنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۴:۰۱

مسبب تمام جنایتهای اسراییل در غزه، حماس و حامیان آنها هستند.
اینها ندانسته فکر کردند با ترقه بازی به سبک فیلمهای اکشن می توانند اسراییل را نابود کنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۸

وجدان های بیدار می دانند که حماس به عنوان محور مقاومت مردمی غزه از ۱۶ سال محاصره غیر قانونی غزه در برابر اشغالگران صهیونیست دفاع کرد، می کند و خواهد کرد و طوفان الاقصی پاسخ طبیعی مردم غزه به بی قانونی ها و بی عدالتی هایی بود که متاسفانه رژیم نامشروع اسرائیل با چراغ سبز آمریکا در غزه انجام داد و می دهد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۴

اشکال منطق امثال شماها این است که خودتان را مجاز می دانید هر کاری دوست دارید، انجام دهید. دیگران هم حق ندارند عکس العملی در مقابل آن انجام دهند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۳

میدونی چرا مفی میگیری؟
هیچ کدوم از کسایی ک منفی دادن موافق با این کشتار نیستن.
با منفی داران به یک تفکر خاص اعتراض میکنن
میگن ایران ارث پدرتون نیست ما هم سهم داریم

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۲

حماس وقتی میخواست این عملیات رو شروع کنه باید فکر اینجارو هم میکرد
البته فکرش رو کرده گفته ما ک جامون تو تونل ها امنه مردم واسه خودشون ی فکری بردارن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۲۴

تانکر بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۲۰:۱۷

متأسفانه. اعراب خیلی بی رگ و عافیت طلب شدند. واقعا هیچ کدام صداشون در نمیاد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۵:۰۸

ناشناس ۱۳۴۱
اومده زیر همه کامنتا همین جمله مملکت ارث پدر رو تکرار کرده.
حداقل چند تا موضوع جدید مطرح کن بزا نونی که میبری حلال باشه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۹

کینه و نفرتی که از بدو تولد یک فلسطینی علیه اسراییل به او القا و یاد داده می شود،
نمی گذارد که صلحی در این منطقه صورت گیرد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۸

سیاست قرار دادن مردم در مقابل گلوله و بمب و مظلوم نمایی درست کردن، دیگر فایده ندارد. آن هم موقعی که رهبران خودشان خارج از میدان جنگ و در جای امن هستند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۵۱

جنگ غزه نشان داد که همه انسانها در موقع بحرانی و اضطرار ، از ترس به خطر نیفتن جان و منافع، زیر همه شعارها، ادعاها، وعده و وعید ها، حرفها گنده و شاخ و شانه کشیدن هایشان می زنند.

شیعه علی۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۹

اگه دقت کنین اصلا برخورد نکرد...چون بعد از برخورد موشک به کوه انتهای تانکر به صورت عادی در مسیر اولیه خودش در حال حرکت هست...حسن نصرالله دیگه داره دست به دامن ویدئوهای فیک میشه ...تاسف داره.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۱

نتانیاهو امروز اعلام کرد که بعد از تصرف کامل غزه، نیروهای اسراییل تا مدتی در آنجا اداره امور و نظم را به عهده خواهند گرفت.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۴۱

۱۳:۳۲
مگر به گفته اون خانم مملکت و صدا سیما ارث پدر حزب الهی ها نیست؟ خب همونا برن واسه غزه جوش بزنن واسه ما دیگه فرقی نداره

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۶ ۱۳:۳۲

روزنامه شرق: بی‌تفاوتی مشهودترین واکنش اکثر ایرانیان به جنگ اسرائیل و حماس در غزه است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.