ثبت نام ۲۴ متقاضی برای انتخابات خبرگان تهران

رئیس ستاد انتخابات استان تهران گفت: ۲۴ نفر متقاضی برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در تهران ثبت نام کردند.
کد خبر: ۱۲۰۳۵۶۴
|
۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷ 09 November 2023
|
2607 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سید عباس جوهری با اشاره به زمان ثبت نام انتخابات مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: ثبت‌نام متقاضیان انتخابات مجلس خبرگان رهبری از ۱۴ آبان آغاز شده و به مدت یک هفته تا روز شنبه ۲۰ آبان ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: متقاضیان باید به صورت حضوری یا معرفی نماینده به فرمانداری تهران مراجعه کنند یا در وزارت کشور ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران عنوان کرد: در سه روز اول ۲۴ نفر در استان تهران ثبت نام نهایی انجام دادند که به لحاظ ترکیب سنی ۴۱ تا ۵۰ سال ۲۹ درصد، ۵۱ تا ۶۰ سال ۳۳ درصد، ۶۱ تا ۷۰ سال ۱۷ درصد، ۷۰ به بالا ۲۱ درصد می باشد.

جوهری با بیان اینکه از ۸۸ نماینده فعلی مجلس خبرگان ۱۶ نفر در تهران هستند، گفت: از افراد ثبت نام شده تاکنون ۳۰ درصد سابقه نمایندگی و ۷۰ درصد سابقه حضور در مجلس خبرگان را داشتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟