آخرین خبرتهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ
2بازدید

تجاوز جنسي به شيعيان بحرين در زندان

دليل اين مسأله هم اين است که مأموران شکنجه گر نيروهاي امنيتي بحرين، آموزش هايي نزد اين عناصر «فدائيان صدام» ديده‌اند تا به اصطلاح در شکنجه متبحر شوند.

يک منبع آگاه از بحرين که از نزديکان يکي از 23 شيعه فعال بازداشت شده توسط نيروهاي امنيتي اين کشور به شمار مي‌رود، طي اظهاراتي به خبرنگار ما گفت: نيروهاي امنيتي بحرين خواسته‌اند به زور از شيعيان بازداشت شده اعتراف بگيرند که براي براندازي ر‍ژيم بحرين طراحي و نقشه کشيده‌اند اما هيچ يک از افراد بازداشت شده به چنين درخواستي پاسخ مثبت نداد.

به گزارش شيعه آنلاين، اين منبع آگاه در ادامه افزود: پس از اينکه اين نيروهاي امنيتي نتوانستند به هدف برسند و از اين شيعيان بازداشت شده اعتراف بگيرند، هر يک از زندانيان را بر اساس شدت و چگونگي مقاومتش در برابر اين نيروها، مورد شکنجه بدني و نيز آزار و اذيت جنسي قرار دادند. چند تن از اين شيعيان بازداشت شده نيز به دليل مقاومت بيش از حد، مورد تجاوز جنسي قرار گرفتند.

اين منبع نزديک به يکي از افراد بازداشت شده، پس از تأييد وجود تعداد زيادي از عناصر «فدائيان صدام» در بحرين، همچنين گفت: شکنجه هايي که بر روي اين 23 بازداشت شده انجام مي‌گيرد، دقيقا به روش شکنجه هايي است که در زمان رژيم حزب بعث سابق عراق مورد استفاده قرار مي‌گرفت. دليل اين مسأله هم اين است که مأموران شکنجه گر نيروهاي امنيتي بحرين، آموزش‌هايي نزد اين عناصر «فدائيان صدام» ديده‌اند تا به اصطلاح در شکنجه متبحر شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۵:۴۱

خداوند این شیعیان وهمه آزادمردان را نجات دهد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۵:۰۹

شکنجه در همه حال محکوم هست

مجیدی۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۴:۰۷

تجاوزدرزندان؟؟؟؟؟؟؟؟وای خدایا مگرامکان داره؟؟ایناچقدربی رحم هستند؟!!هم زندان هم تجاوز؟؟اونم به شیعیان که مخلوقات برگزیده هستند؟چرادولت ایران کاری نمیکند؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۳:۰۴

ببينيد ... خوب ... به اين نمي گند تجاوز جنسي بهتره گزارش پزشكي قانونيش رو بذارید

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۳:۰۱

همین کشور دوست و برادر بحرین رو میگین دیگه؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۵۶

بعد از کهریزک چشمم به بحرین روشن!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۵۵

سلام
گرفتن اعتراف با شكنجه حرام است و مقبوليت ندارد. چه در ايران باشد و چه در بحرين .

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۳۳

ما شیعیان در طول تاریخ رنج های زیادی برای برقراری حکومت اسلامی کشیده ایم این مقاومت هر چند سخت است ولی به بدترین شکل هم که باشد در نزد پروردگاردارای اجر وقرب است خداوند به آنها کمک نماید.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۲۲

به صاحب الزمان عج مي‌سپاريمشان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۲۱

به نام خدا
1- این مدارک چه جوری به دست شما رسیده است؟
2- این ادعاها را چگونه اثبات کرده اند؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۲:۰۳

خدا لعنتشون كنه

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۱:۴۱

خداوند انها را لعنت كند وحق شيعيان از انها بگيردوبه اين مردان لاور نيروي مضاعف عطا به كند

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۱:۳۶

بد بخت شیعیان که هیچ حامی در دنیا ندارند ایران هم شیعیان را به حال خود رها کرده از مراجع تقلید می خواهم بدور از سیاست زدگی به حمایت از شیعیان اقدام نمایند

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۱:۳۰

شكنجه توسط هركس و هر حكومتي محكوم است. اف بر تو اي دنيا

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۷ ۱۱:۲۷

لعنت خدا بر ستمگران از اول تاريخ حالا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.