رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
12بازدید
۱۳۲

جزئیات افزایش حقوق کارکنان دولت/ کدام مشاغل مشمول برداشت سقف افزایش حقوق می‌ شود؟

در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی، بند الحاقی یک و دو ماده ۱۸ لایحه برنامه هفتم توسعه تصویب شد که بر اساس آن حقوق، مزایا و دریافتی اعضای هیأت علمی و قضات مشمول قوانین استخدامی خود است. همچنین حقوق و مزایای دریافتی کارکنان وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و نیرو‌های مسلح نیز مشمول این قانون هستند که به عقیده برخی نمایندگان منجر به بروز حقوق‌های نجومی می‌شود! البته کمیسیون تلفیق این موضوع را تکذیب کرد و جزئیات بیشتری از این موضوع ارائه داد.

جزئیات افزایش حقوق کارکنان دولت/ کدام مشاغل مشمول برداشت سقف افزایش حقوق می‌ شود؟

پرداخت حقوق‌های نجومی در مناطق آزاد/ حقوق 53 میلیونی مشاور رئیس‌جمهور+سند |  خبرگزاری فارس

به گزارش تانباک سیاسی و مجلس، در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، ۲۹ آبان ماه)، مجلس شورای اسلامی بند الحاقی یک و دو ماده ۱۸ لایحه برنامه هفتم توسعه ارجاعی از کمیسیون تلفیق را با موافقت ضمنی دولت و کمیسیون تلفیق تصویب کرد. بر اساس بند الحاقی یک ماده ۱۸ حقوق، مزایا و دریافتی اعضای هیأت علمی و قضات مشمول قوانین استخدامی خود است که در بند ۲، حقوق و مزایای دریافتی کارکنان وزارتخانه‌ها و موسسات دولتی و نیرو‌های مسلح را هم مشمول این قانون می‌کند.

حال آنکه به عقیده برخی نمایندگان، تصویب این ماده به معنای برداشتن افزایش سقف حقوقی کارکنان دولت است که در نهایت به منجر به بروز دوباره حقوق‌های نجومی می‌شود؛ موضوعی که رهبر معظم انقلاب بارها درباره آن تذکر دادند و در سال افشای حقوق‌های نجومی (1395) بر آن تأکید کردند: «موضوع حقوق‌های نجومی، درواقع هجوم به ارزش‌هاست اما همه بدانند که این موضوع از استثناهاست و اکثر مدیران دستگاه‌ها، انسان‌های پاک‌دست هستند، ولی همین تعداد کم نیز خیلی بد است و باید حتماً با آن برخورد شود. این موضوع نباید شامل مرور زمان شود بلکه باید حتماً جدی پیگیری و نتیجه آن به اطلاع مردم رسانده شود.»

در مردادماه همان سال نیز رهبر معظم انقلاب در دیدار با قشرهای مردم، یک بار دیگر بر ضرورت برخورد و توقف پرداخت‌های نجومی تأکید کردند و فرمودند: «من خواهش می‌کنم از این قضیه حقوق‌های نجومی آسان عبور نکنید. مردم اعتمادشان ضربه خورده. مردم خیلی از این ارقام بزرگ و مانند این‌ها را هضم نمی‌کنند.» در آذرماه سال 1395 نیز مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کردند: مساله رسیدگی به حقوق‌های نجومی موضوع مهمی است که هنوز برای مردم روشن نشده و سؤالاتی پیرامون آن در ذهن مردم مانده است.

سقف افزایش حقوق کارمندان برداشته می‌شود؟

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس، ضمن تکذیب این موضوع که سقف افزایش حقوق کارمندان برداشته می‌شود و حقوق‌های نجومی دوباره بروز پیدا می‌کند اظهار کرد: این بند به هیچ وجه منجر به ایجاد حقوق های نجومی نخواهد شد.

وی ادامه داد: در مصوبه امروز مجلس درخصوص حقوق‌ها هیچ اشاره‌ای به برداشتن یا گذاشتن سقف و یا تصمیم تازه‌ای در مورد حقوق و مزایای کارکنان دولت، نیروهای مسلح هیات علمی و و قضات گرفته نشد بلکه مجلس تاکید کرد که حقوق کارکنان دولت، اعضای هیات علمی، نیروهای مسلح و قضات براساس قوانین مربوطه و در سقف همان‌ها باشد.

بر اساس این گزارش در جلسه نوبت عصر مجلس پیشنهاد اصلاح کل تبصره ماده ۱۸ لایحه برنامه هفتم توسعه به رأی گذاشته شد و با موافقت نمایندگان به تصویب رسید. بنا بر این اصلاحیه، برداشتن سقف پرداختی افزایش حقوق کارکنان صرفا برای مشاغل حساس و خاص (با شرایط خاص نه دستگاه خاص)، از جمله در حوزه عملیاتی صنعت نفت و دریانوردی با درخواست بالاترین مقام دستگاه و تصویب شورای حقوق و دستمزد امکان پذیر است.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۲:۴۴

خوشم میاد همیشه به آخرای دوره مجلس که میرسه، شروع میکنن به تصویب اتواع و اقسام قانون برای خودشون و آینده نگری میکنن که خدایی نکرده سختی نکشن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۵۱

بازنشستگان هم هیچ کلا این سیستم کمر به نابودی همه مردم بسته است آن نظامیانی که دلشان را خوش کرده اند به حقوق و افزایش حقوق بدانند فردا که بازنشسته شدند چه شرایطی خواهند داشت و بهتر است از همین امروز فکری به حال خودشان کنند و دل به این سیستم نبندند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۹

حقوق اداره پست از همه کمتره .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۴

اقا چرا نمی آیید تو خیابان اعتراض کنید چرا باید سن باز نشستگی بره بالا .چرا به فکر خودتون وفرزندانتون نیستید. شما را چه شده......

حسن۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۰۵

باز یه مصوبه و راه برای تبعیض و تخلف قانونی.

علی۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۰۳

همه این نماینده ها خودشون را با یک مدرک دکتری الکی هیات علمی دانشگاه کردند و الان دوباره به فکر رفتن به دانشگاه هستند بنابراین سنگ هیات علمی را به سینه می زنند .چرا باید هیات علمی با معلم تفاوت حقوق داشته باشد .چه فرقی دازند . هیچ فرق ... به اصطلاح هیات علمی یعنی یک عده معلم خاص که فقط بدنبال چاپ مقاله به هر طریقی هستند با عدد سازی یا با اجبار واستعمار دانشجویان فوق لیسانس ودکتری و این چرخه معیوب هم ادامه داره ....استاد اگر مفید باشه باید خودش کار آفرین باشه و به فکر افزایش حقوق خودش نباشه چون فول امکانات آزمایشگاهی و آزادی ساعت کار داره و به راحتی هر کاری می کند بر خلاف سایر کارمندان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۸

قسمت اول در مورد مدارک نمایندگان و.. درست است اما بخش فول امکانات ازمایشگاهی در دانشگاه؛ نشان می دهد کوچکترین اطلاعی از کضعیت وزارت علوم ندارید

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۲۴

علی جان شما هم یک مقاله با همین کیفیتی که اشاره کردی بنویس. یا علی. ضمن اینکه در دانشگاه استلد به دانشجو روش نوشتن مقاله را یاد می دهد این روند برعکس نیست!

سامان۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۱۶

همش فیلمه. 75 میلیون روی خط فقر و زیر خط فقر و چند صد هزار نفر بالای خط لاکچری. حذف سقف افزایش حقوق رو نمایندگان مجلس با هماهنگی برخی دستگاه های نون رسون صورت پذیرفته. کجای کارید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۱۱

اينا همش فرافكنيه ، حقوق حقه يه كارمند بدبخت در شرف بازنشستگي رو كه بالاي بيست و خورده اي سال سابقه داره به بهانه سقف مي زنند اما فيش حقوقي بالاي صد ميليوني خود نماينده ها لو ميره و كسي هم كار به كارشون نداره .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۰۱

وقتی بحث نجومی بگیرها داغ شد اومدن با خودشون فکرکردن که چی کار کنیم که این مشکل رو حل کنیم به این نتیجه رسیدن که تعداد نجومی بگیر ها رو زیاد کنیم شکنندگی شون از بین میره این شد که حقوق اعضای هیات علمی ها وقضات رو به نجومی بگیر ها نزدیک کردن مشکل حل شد .وگرنه چرا یه نفر با مدرک دکترا که شغل اون هم تدرس کردنه توی آموزش وپرورش باید بگیره 15ملیون ویکی دیگه با همون مدرک دکترا توی وزارت علوم که اون هم کارش تدریس کردنه با همون سابقه بگیره 50ملیون این کجاش عدالته .البته یه برچسب هیات علمی به طرف چسبوندن مردم عادی فکر میکنند که این بابا قطعا یه تفاوتی با اون معلمه داره ولی در واقعیت هیچ تفاوتی باهم ندارند هردو تدریس میکنند .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۱:۱۳

دوست عزیز وگرامی قائدتا جنابعالی از اعضای محترم هیات علمی هستید که در پاسخ نیز به مبلغ 15ملیون ابتدای خدمت اعضای هیات علمی اشاره نموده اید این را لطفا وجدان داشته باشید وبا 30سال سابقه در آموزش وپرورش مقایسه کنید ضمن اینکه تعداد اعضای هیات علمی کل کشور را که بالغ بر 86هزارو889نفر طبق آمارموجود در سال 1400اعلام شده بکنیم وبه ازای هر هزارنفر فقط یک تحقیق وپژوهش بدرد بخور درسال داشته باشند این اعضای محترم وضع مملکت باید از این چیزی که هست خیلی بهتر باشد ضمنا رکود علمی فقط برای یک صدوم درصد از این افراد اتفاق می افتد که حتی به خود زحمت کپی پست را هم نمی دهند عزت مستدام .

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۴۹

دوست عزیز متاسفم که حقوق کارکنان دولت کفاف امورات زندگی را نمی دهد اما در اظهار نظر کمی هم انصاف داشته باشید. هیات علمی دانشگاه کارش فقط تدریس نیست. تحقق و پژوهش بخش مهمی از کار هیات علمی است. اصولا اگر مقاله، کتاب؛ کار پژوهشی نداشته باشند بعد از ۳ سال مشمول رکود علمی خواهند بود و اخراج. البته حقوق انها هم مبلغی که نوشتید نیست. هیات علمی تازه ورود حدود ۱۵ تومن خواهد گرفت که در صورت کسب امتیازات پژوهشی، حقوق آموزشی می تواند یک پایه سالانه هم بگیرد و حقوقش درصد اندکی افزایش یابد. ضمن اینکه هدایت پایان نامه های فوق لیسانس و تزهای دکتری هم گه منحر به دادن مدرک تحصیلی به افراد سایر سازمان ها نیز میشود؛ از جمله وظایف انان محسوب میشود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۱۹

کاش به جای این همه شعار بدون عمل قیمت نجومی اجناس میومد پایین افزایش حقوق درو غین پیشکش

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۱۴

خودتان را به خواب بزنید ولی ملت بیداره، سوپر انقلابیا! مگر قبلاً همه حقوق نجومی میگرفتند؟ نه، همین افراد خاص بودند که دو باره راه را برایشان باز کردید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۵۹

همه فکر می کنند اعضای هیات علمی حقوق نجومی می گیرن درصورتیکه حقیقتا این نیست. من عضو هیات علمی هستم با سابقه 27 سال ولی حقوقم حدود 26 میلیون هست

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۵۴

من نمیدانم چطور این محاسبات را انجام دادید امل بدانید هیات علمی دانشگاه اگر ۳ سال امتیازات پژوهشی را کسب نکند اخراج خواهد شد و دیگر فرصتی برایش نخواهد بود که ۲۷ سال خدمت کند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۴۳

احتمالا شما مربی آموزشی یا پژوهشی پایه 5باشی با 27سال سابقه که در حقیقت شامل رکود علمی هستید وگرنه با این سابقه اگر پایه هاتون رو سر موقع می گرفتی الان باید حقوق جنابعالی بالای 40ملیون می بود.

حسین۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۴۸

بیست از حقوق وام مهمه

وام اصلا. جایی درباره اش صحبت نمیشه

خصوصا کارکنان بانکهای دولتی

ملت توی بانک بیچاره میکنند ولی خودشون آباد میکنن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۳۷

سقف افزایش حقوق کارمندان برداشته می‌شود؟

جواب: بايد اينطور مي نوشتيد(سقف افزايش حقوق مسئولين برداشته ميشود)؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۳۱

فقط باید گفت آفرین به این درایت، هوش سرشار، تدبیر بالا، دلسوزی، امیدبخشی،
هزاران آفرین

علی۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۷:۱۹

تمامی نظرات متین است و از جنبه‌های مختلف قابل بررسی. فقط برای اطلاع مردم می‌پرسم آیا می‌دانید متوسط درآمد دهک دهم جامعه چقدر است؟ بررسی من نشون می‌دهد که 35 میلیونه.
نتیجه شخصی من این است که در کل؛ قوانین حقوقی تصویب شده در سالهای اخیر (بعد از 97) سرکوب در آمد ولی افزایش نجومی هزینه‌ها بوده است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۶:۵۲

یه کارمند از یک گدا و از یک آشغال جمع کن به مراتب درآمدش کمتره . فقط همه یادشون رفته اینها همانهایی هستند که در آزمون استخدامیبین ۳۰۰۰ نفر ۵ نفرشون قبول شده . این کارها و گدا کردن کارمندان هدفمند پیش میره

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۶:۴۳

لطفا به این نمایندگان عزیز در مجلس بفرمائید حقوق کارکنان و کارمندان دولت از همه کمتر است و فقط مدیران و نمایندگان عزیز هستند که حقوق نجومی دارند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۴۰

ساده لوحی. اینا خودش همه چیزو می دونند

شیمی۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۳:۲۳

یک کارمند و یا کارشناسی که پس از 30سال خدمت صادقانه و طی دریافت شایستگی سالیانه و ترفیعات برحق و همچنین اعمال ظریب %سالیانه تورم اعلامی از طرف دولتها به یک عددی رسیده و با جمع مزایای شغل و مسئولیت بالا چرا باید برای حقوق او سقف تعیین کرد؟
مگر افزایش حقوق فرد ذکر شده براساس رانت و پارتی بازی و دسته و گروه بازی و غیرو بوده که حالا باید جلو آن کرفت و سقف برایش تعیین کرد؟
با اینکار حاصل سالها زحمت این کارمند شایسته را برباد داد و آن کارمند دیگیری که در طی 30سال برکار و وظیفه اهمیت نداده و حقوقش افزایش چشمگیر نیافته خودش را به کارمند شایسته برساند؟
پس اصل رعایت عدالت و شایسته سالاری چه می شود؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۲:۵۲

عجب بخور بخوری میشه و تا دیروز به هزار بهانه حقوق زیادتر میگرفتن و از فردا با خیال راحت میلیاردی حقوق می گیرن البته به کارمند جماعت پولی پرداخت نمی کنند از مدیرکل به بالا مشمول قانون می شوند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۲:۱۲

سامانه شفاف سازی حقوق مدیران چی شد بایگانی شد؟
مگه برای آن از پول بیت المال سامانه نساختید؟
چقدر هزینه و پول برای کارگروه ها و جلسات آن خرج کردید؟

تا کی پشت سر هم پول خرج می کنید و کار را نیمه کاره رها می کنید؟
دروغ تا کی و تا کجا؟ بی امانتی تا کی و تا کجا؟ خلف وعده تا کی و تا کجا؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۱:۴۶

بعد از ۴۰ سال من یک مسئول راستگو را در کشور یافتم
آن کسی نبود جز رئیس کمیته داوران

ایشان علنا در تلوزیون صدا و سیما گفت که توسط دادگاه های صالحه سن را در شناسنامه جابجا می کنند و اشکالی هم ندارد و همه ورزشکاران و داوران عوض می کنند و متداول است
ایشان گفت که من فرزندانم و داماد خودم را سر کار و داور کردم و اشکالی هم ندارد

کمتر مسئولی است راست بگوید جلوی مردم خودشان را پاکدست و طوری وانمود می کنند که نوکر مردم هستند و همه چیز مال مردم است و در را خدا خدمت می کنند اما پشت پرده کار دیگر می کنند و به فکر خودشان و اطرافیان خودشان هستند

رضا۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۳:۱۸

من هیات علمی هستم دو سه ساله استخدام شدم و دریافتی من 17.5 هست.
من هم شدیدا مخالف دریافتی نجومی هستم!... اما دقیقا نمی دانم کی نجومی کی گیرد واقعا قضات و هیات علمی ها چگونه 50 میلیون هستند؟ خواهش می کنم بد بخت هایی مثل بنده را هم جز نجومی بگیران لحاظ نکنید!...

در هر صورت فیش حقوقی (کل دریافتی به هر نام ) برای همه کارمندان و مدیران را سازمان اداری استخدامی آنلاین قرار دهد البته بدون نام و شماره ملی. تا ملت واقعا ببینند چه کشانی چه قشری حقوق نجومی می گیرند یا وقتی می گوییم هیات علمی مشخص شود منظور هیات علمی وزات بهداشت هست نه هیات علمی وزارت علوم یا هیات علمی دانشگاه های آزاد؟!


مدیر مسئول محترم بنده هم به عنوان هیات علمی وزارت علوم از شما شکایت دارم... چرا منی که 17.5 دریافتی دارم اسمم در رده نجومی بگیران باید باشد؟ یا خبر را به درستی اصلاح کنید که هیات علمی علوم پزشکی بنویسید یا به شکایت من در دادگاه الهی رسیدگی کنید!....

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۰:۴۹

شما با دوسال سابقه داری بقول خودت 17/5ملیون میگیری تو آموزش وپرورش اگر بابای جنابعالی شاغل باشه با 30سال سابقه 15ملیون میگیره اونوقت میگی هیات علمی فلان وبهمان نه تورو خدا میخواستی از همون اول خدمت بهت 50ملیون حقوق بدن البته دانشگاه آزادیه راست میگه اونا بخش خصوصی حساب میشن وحقوق هیات علمیاشون با کارمندان معمولی یکسانه فقط الکی اسم هیات علمی رو یدک میکشن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۸:۴۱

آقا رضای عزیز در وزارت بهداشت هم عضو هیات علمی با ۱۵ الی ۱۷ تومن استخدام میشه. وظیفه: علاوه بر تدریس و تحقیق بار
درمان بیمارستان و کشیک شب و کمیته های بهداشت و سلامت

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۱:۵۲

الان زیر ۹۰ میلیون نجومی نیست آنزمان که ما ۱۰ میلیون تومان می گرفتیم همه چیز ده برابر نشده بود اما الان همه چیز ده برابر شده
آنزمان که من ۱۰ تومان می گرفتم برنج ۱۴ هزار تومان بود همین برنج ۱۴۰ هزار تومان شده که نه به آن دلار می خورد و نه از خارج وارد می شود
اینها یک حرف راست از آستینشان بیرون نمی آید و اگر غیر از این بود که مملکت اینطوری نبود

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۱:۰۰

افرین دقیقا.منم هیات علمی داوشگاه ازادم با ۱۷ سال یابقه ۱۸ بیشتر نیست...

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۳:۱۱

مگه نگفته بودن اگه حقوق کارمندان دولت اضافه بشه حقوق کارگرا هم اضافه میشه.ا

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۳۴

فیش‌های کارکنان رسمی پتروشیمی های بندر امام کارمند عادی رسمی از ۶۰ میلیون شروع وتا بالای ۱۶۰ میلیون تومان براحتی با مزایا دریافت می کنند بعد معلم فلک زده به ۱۰ میلیون نمیرسه اگر اين عدالته،،،،، بازم مجلس تصویب قانون بنفع پتروشیمی ها ونفتی ها رامورد لطف قرار می ده وافزایش آنها را آزاد می کنه حالا آنهایی که در سکوهای نفتی در دریا هستند حقشون هست نه آن که هر روز عصر تو خونه اش هست فقط به صرف نفتی بودن با آن که تو دریا هست یکی وحقوقشان تقریبا مثل همه این نه تنها حق خوری ازتمام کارکنان در تمام وزارتخانه ها دیگر هستش بلکه جای بسی تامل نسبت به عملکرد مجلس وتبعض آن در این موارد را دارد

سجاد۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۱۳:۴۸

پس عمه ی من میره رای میده ؟
حالا حالا باید بدوی

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۱:۵۴

چرا ۱۶۰ میلیون نگیریم همه چیز ده و ۱۵ برابر شده پس حقوق ما هم باید ۱۵ برابر بشه
اینکه حقوق شما را اضافه نکردند به ما مربوط نیست از بی عرضگی خودتان است ما به اندازه ۱۶۰ میلیون کار می کنیم

ایرانی۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۳۳

همیشه تصمیم سازی، تصمیم گیری ووووو را خودتون انجام دادین حالا باز خودتون به نفع خودتون تصویب میکنید و میگید به شرط موافقت بالاترین مقام ، خوب مگه از شما بالاتر کسی هستش، بعدش موافقت شما برای گرفتن امتیاز افراد فقط برای آدمهای خودتونه، فروش سربازی، گرفتن حقوق بالا ، رفتن دانشگاه دولتی، بورسیه خارج ، کار دولتی ، استفاده از وام های کلان ، دریافت موافقت های اصولی و خرید کارخانه و شرکتهای ورشکسته و هزاران رانت دیگر فقط و فقط ما شما و آدمهای خودتونه

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۳۳

پایداری چه می کنه!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۲۷

سال های اولی که استخدام شدیم وقتی از کم بودن حقوق اظهار نارشایتی می کردیم می گفتند سابقه تون کمه، زیاد شد حقوق تون هم زیاد میشه.
بعد از بیست سال کار و جان کندن که مثلا حقوق مون باید افزایش پیدا می کرد حوردیم به پست قانون بی پایه سقف حقوق!
به بهانه جلو گیری از حقوق نجومی هم مالیات ظالمانه و چند برابر مشاغل با درآمد چند ده برابر حقوق کارمندی هم ستمگرانه بخش بزرگی از حقوق ماهانه مون حذف میشه!!
و البته چون قانون بی منطق سقف حقوق جاری شده، نجومی بگیرهای اصلی با خیال راحت و در خفا و سایه این قانون ظالمانه برای کارمند جماعت با شدت و ولع بیشتری جیب های بی تهشون رو دسترنج ملت بینوا و ثروت عمومی کشور پر می کنند و به احدی هم پاسخگو نیستند!!

قانون سقف حقوق و عبارت نجومی بگیر ساخته و پرداخته فرقه صادق محصولی هست!
ثروت باد آورده خود جناب محصولی چند بار، کی و توسط کدوم نهاد نظارتی مورد حسابرسی قرار گرفته؟؟!

داود۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۱:۴۲

مشاغل خاص مثل نمایندگان مجلس که باید تا آخر عمر همین حقوق را بگیرند! مشاغل خاص مثل وزرا و مدیران با کفاییییت!!! که ماهی ۲۰۰ میلیون کمشونه

پناهی۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۱:۳۳

با سلام عدم توجه به حقوق کارمندان موجب نابودی خانواده آنان ورفاه و آینده فرزندان آنان میشود لیکن بر همه واضح است این قشر از زحمتکش ترین نیرو ها و آحاد جامعه هستند ..آخه تاکی

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۱:۲۵

سقف حقوق برای کسانی برداشته شده که اصولاً مدعی هستند رایگان برای کشور کار کرده اند.

همانهایی که می گفتند در حساب بانکی شان 2ملیون تومان بیشتر نیست ولی بعدتر... (این شخص کعبه آمال این گروه است و طبعاً وضع مریدان از شیخ بهتر نیست)

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۰:۵۸

الان سوپری سر کوچه ما تو یه محله متوسط به پایین مشهد میگه ماهی ۳۵ میلیونه، من بامدرک دکتری ۱۰ میلیون، خجالت بکشه دولت. دولت و رییس جمهور باید برن بمیرن. غیرت ندارن. این تبصره ها هم به حقدارش نمیرسه و فقط شامل نورچشمی ها میشه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۰:۲۹

اساسا به لحاظ قانونی چطور می تونن سن بازنشستگی رو افزایش بدن؟ فردی که با قید ۳۰ سال کار شروع به کار کرده روی این موضوع برنامه ریزی کرده. شبیه اینه که بعد از اینکه یه کارگر ساختمانی رو به صورت روز مزد به کار گرفتی بگی اگه ۳ ساعت بیشتر بمونی حق الزحمه داری؟

امیر۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۰:۲۵

جای اینکه هر ماه حقوق رو بالا ببرین کاری کنین که قیمتا ثابت بمونه و بالا نره
اخه این چه مدیرییتیه اگه کار بلد نیستین و توانشو ندارین بکشین کنار

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۹:۴۰

بیاد بیاورید رجایی را و حداقل و حد اکثر حقوق ها را بالاترین هفت برابر پایین‌تربن را

علیرضا۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۹:۳۹

بعنوان یک معلم خیلی باید به حال مسوولین تاسف خورد ، چرا یک شرکت نفت از یک معلم باید بیشتر حقوق بگیرد ، ما معلمین هستیم پزشکان، مهندسان و... آیندگان جامعه را تعلیم و تربیت میدهیم با این وضعیت و گرونی که داریم دلم میخواد خودکشی کنم، نه رفاه داریم ،نه آسایش و نه آرامش خدایا خودت به داد ما برس ، برای اولین بار رفتم مسافرت ، خدایی هزینه یک شب خانه معلم از هتل بیشتر بود ، بقیه کارکنان که مهاسرا دارند با بهترین تجهیزات هزینه یک شبانه روز خیلی پایین است و حتی بعضی از ارگانهای دولتی هزینه ای بابت چند شبانه روز از کارکنان دریافت نمی کنند. بخدا ما معلمین بیچاره ترین ، بدبخترین قشر جامعه هستیم.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۳:۴۲

به عنوان یک شرکت نفتی حاضرم شغل و تمام امکانات در اختیارم رو با شغل و تمام کلاس ها و شاگردهای خصوصی شما عوض کنم

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۵۸

در روایت است که ؛
که امام حسین علیه السلام‌ بعد از اینکه معلم‌ بچه اش به فرزندش یک سوره کوچک قران یاد داد.دهان معلم بچه را پر از سکه های زر فرمودند

ولی در مملکت اسلامی ایران اگر جایی بگی من فرهنگی هستم میگن اخه ای طفلکی معلمه

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۲:۴۶

به عنوان یک معلم خیلی از مرحله پرتی که هم خودت رو با شرکت نفتی مقایسه می کنی هم اطلاع نداری حقوق یک شرکت نفتی از خیلی از ادارات و ارگان های غیرمولد دیگه کمتره اون هم با شرایط کاری مناطق عملیاتی دورافتاده و محروم...

عباس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۹:۳۴

چرا وام های کارکنان دولت که نقش زیادی در زندگی دارد شفاف نمیشود خصوصا کارکنان بانکها ؟

این وام مالیات هم تعلق نمی‌گیرد ولی دو ساعت اضافه کارگر مالیات دارد
این وام های که شبیه هدیه و‌پاداش است نه وام

تا کی باید بانکها مردم نابود کنند و کارکنان خودشان را آباد ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۲:۰۳

چی در کشور شفاف است که این موضوع شفاف باشد

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۵۸

چه معنایی دارد که سقف حقوقی وجود نداشته باشد؟ این تصمیم احمقانه را فقط برای خودشان گرفته اند و کارمند معمولی از این ماده نفع نخواهد برد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۵۶

از وقتی که مجلس انقلابی و به دنبال اون دولت انقلابی اومدن روی کار حتی یک قانون و مصوبه که به نفع مردم باشه نه تصویب کردن و نه اجرا
واقعا متاسفم

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۴۹

نماینده های مجلس اکثرا هیات علمی و یا قوه قضاییه هستند. برای خودشون سقف حقوق را برداشتند.

قلم شکسته۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۴۲

این ماده اصلا ربطی به کارمندان نخواهد داشت. چون اکثر نمایندگان هیات علمی هستند این را برای خودشان تصویب خواهند کرد.

محمد۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۴۱

هزینه توالت رفتن در هر کشور اروپایی یک یورو معادل ۵۵/۰۰۰تومان است،یعنی اگه بیست میلیون ،وپنجاه میلیون حقوق نجومی هست ،هر کدام معادل ۳۶۳ بار دستشویی رفتن و۹۰۰بار دست به آب شدن است!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۱۸

لطفا قوانین و ضوابط پرداخت حقوق و دستمزد در ترکیه را مطالعه فرمائید. حداقل حقوق و همچنین حقوق کارمند جز تا رئیس جمهور و نماینده مجلس و وکیل و پزشک و و نظامی و.... اولا شفاف و علنی است و ثانیا نسبت معقولی مثلا بین حقوق پزشک و پرستار وجود دارد.

بهروز۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۸:۰۶

سلام حقوق خوب و زندگی مناسب حق طبیعی هر کس بویژه هموطنان عزیزم است الان جوری شده که با دارا بودن حدود ۷ درصد ذخایر شناخته شده جهان و تنها ۱ درصد جمعیت دنیا فکر دریافت یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و کالا برگ هستیم نگاهی به کشورهای همسایه بیندازیم چرا اینقدر رفاه دارند چرا باید زباله گرد داشته باشیم کار عیب نیست ولی جوان این مملکت با کار شرافتمندانه حق و توان خرید یک متر آپارتمان ازدواج و اجاره ندارد بنده با حدود ۳۰ سال سابقه و درس دادن الان باید فکر کار دیگری باشم تازه اگه شانس بیاورم یا امام زمان(ع) ظهور فرما

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۵۲

من با افزایش حقوق کارمندان مخالفم و معتقدم که باید 50% حقوق آنها کسر و به حساب حزب الله لبنان واریز گردد تا کار اسراییل غاصب را یکسره کنند.
از 50% مابقی هم مالیات کم کنید و آنرا برای فرزندان و خویشاوندان مسئولین محترم در خارج از کشور بریزید تا صدای مظلومیت امت فلسطین را به گوش استکبار جهانی بر سانند.
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسراییل
درود بر رییسی

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۲۶

حقوق اگر مطابق قانون و رشد قانونی سالیانه است دیگر سقف معنی ندارد، حقوق نجومی دیگر چه مسخره بازی است، سالها کار میکردیم و حقوق بسیار پایین می گرفتیم به این بهانه که سابقه تان پایین است حالا هم این اداهای مسخره پوپولیستی! زندگی هر کس هر سال باید مطابق تورم بالا بیاید چرا به اسم حقوق نجومی افزایش سالیانه را برای عده ای ممنوع می کنید؟ یعنی از یک جا ببعد همه باید افزایش حقوقشان که همیشه هم کمتر از تورم است متوقف شود؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ بجای توزیع ثروت بین مردم فقر را همگانی می کنید؟؟؟ کمی تعقل!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۲۴

از جیب خوشون که نمیدهند از ما بدبختها مالیات میگیرند و بین خود تقسیم میکنند؟؟!!

۱۲۲۴۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۲۳

اقا وقتی شما توی کشور و با همین قوانین حقوقت افزایش پیدا میکنه لفظ نجومی یعنی چه طرف ۲۵ سال کار کردا با قوانین مجلس و دولت افزایش گرفته حق وق نجومی یعنی چه

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۲۰:۳۲

دقیقا.مجلسی ها زورشون میادکسی حق وحقوق خودشو بگیره میخوان ازش بزنن

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۲۰

ای کاش یکنفر پیدا میشد به داد کارمندان دانشگاه آزاد می رسید .دانشجو تو طول دو ترم حتی هزینه مقطع ابتدایی را به عنوان شهریه پرداخت نمیکنذ ولی کارمند بیچاره فحش و نفرینش را به جا نمی خرد و از طرفی با مدرک کارشناسی و 20سال سابقه و زن وفرزند و اضافه کاری نهایتا ماهی 12یا13 میگیره اگر وام و قسط بدهکار نباشد 20میلیون برای یه همچین فردی آرزوی محال است

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۳۰ ۰۹:۵۳

سلام اینایی که میگن استاد دانشگاه زیاد میگرن واقعا اطلاعات کافی ندارن الان متاسفانه استادی که بیشتر عمر مفید و جوانیش صرف درس خوندن شده از یک آبدارچی تو یک شرکت کمتره واقعا جای تاسف داره که یک هیات علمی دانشگاه آزاد زیر 20 میلیون حقوق میگیره که خط فقر 30 میلیونه

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۲۹ ۱۷:۱۷

نجومی بگیر خود مسوولین هستند نه کارمندان عادی،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.