آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
1بازدید

حمله 1200 زنبور به یک مرد + عکس

درحالی که برخی افراد بر اثر نیش کوچک زنبور می‌میرند مردی اهل ایالت تگزاس پس از گزیده شدن توسط هزاران زنبور عصبانی همچنان زنده است.

به گزارش همشهری آنلاین وی در حالی مورد حمله حدود 1200 زنبور قرار گرفت که راهی منزل پسرش بود اما در راه به‌علت نامعلومی موردحمله ابر سیاهی از زنبور‌ها قرار گرفت.

Man suffers shocking injuries after being stung 1200 times by angry swarm of bees  Read more: http://www.news.com.au/world/man-suffers-shocking-injures-after-being-stung-1200-times-by-angry-swarm-of-bees/story-e6frfkyi-1225924356736#ixzz10I2HeBxv


پزشکان بیمارستان تگزاس یادآور شدند که بیش از یک‌هزار و 200‌ نیش زنبور را از داخل گوش‌ها، بینی، گلو و دهان این مرد 65 ساله بیرون کشیدند و وی باید 6‌ روز کامل در بیمارستان بماند تا علائم کبودی از صورت و بدنش محو شود. با ابراز نگرانی ساکنان اطراف محل حادثه تحقیقات در مورد علت حمله این تعداد زنبور به یک رهگذر ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.