آخرین خبرپیروزی دختران فوتسالیست ایران مقابل ایتالیا
2بازدید
۳

پیش بینی رئیس اتاق بازرگانی ایران از قیمت دلار

رئیس اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر اینکه نباید برای التهابات این روزهای بازار ارز به دنبال دلیل علمی و اقتصادی بود، گفت: بانک مرکزی برای مدیریت بازار، ارز کافی در اختیار دارد و قیمت ارز به محدوده هفته‌های گذشته باز می‌گردد.

پیش بینی رئیس اتاق بازرگانی ایران از قیمت دلار

به گزارش تابناک اقتصادی؛ صمد حسن زاده، در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به نوسانات اخیر در بازار ارز اظهار کرد: عده‌ای از دشمنان در تلاش هستند با انتشار اخبار نادرست در اقتصاد ایران و بازارهای مالی، التهاب ایجاد کنند، افزایش قیمت ارز و طلا در روزهای گذشته نیز به همین دلیل بود‌ و نباید برای این التهابات در بازارهای ایران به دنبال دلیل علمی و اقتصادی گشت.

وی افزود: تدابیر دولتمردان و بانک مرکزی به زودی تاثیر خود را در بازار ارز نشان خواهد داد و قیمت‌ها به محدوده هفته‌های گذشته باز می‌گردد، در همین چند روز اخیر نیز ‌شاهد کاهش قیمت‌ها بوده‌ایم.

حسن‌زاده تاکید کرد: بانک مرکزی برای مدیریت بازار، ارز کافی در اختیار دارد و هیچ کمبودی برای پاسخ به نیازهای ارز در کشور وجود ندارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: قیمت طلا نیز به تبعیت از بازار ارز، این روزها افزایشی شده است و حباب موجود در سکه به زودی از بین خواهد رفت. 

وی افزود: انتشار گواهی سپرده 30 درصدی توسط نظام بانکی، می‌تواند بخش عمده‌ای از نیاز تولید به نقدینگی را برطرف کند و جریان گردش پول در اقتصاد را به نفع تولید تغییر دهد.

حسن زاده ادامه داد: مردم همیشه در حمایت از سیاست‌های دولت‌ها قدم برداشته‌اند و در شرایط فعلی نیز همین راه را انتخاب خواهند کرد. 

رئیس اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: افرادی که در حال حاضر به خرید ارز و طلا اقدام می‌کنند، باید مواظب سرمایه خود باشند که با کاهش قیمت‌ها در این بازار دچار زیان هنگفت نشوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۱۲ ۱۵:۴۹

تشکر

ناشناس۱۴۰۲/۱۱/۱۲ ۰۸:۳۲

بزودی یعنی شب عید؟؟همین الان قیمت مسکن رو بی حهت بردند بالا و حتی اگه دلار بیاد پایین، مسکن کاهشی نمیشه و فقط میره توی رکود!بیچاره اونهایی که با قرض و وام میخواستن خونه دار بشن و دوباره دستشون خالی میشه!

زیر خط فقر۱۴۰۲/۱۱/۱۱ ۱۹:۱۱

تا امروز که گفتید گرانی دلار و سکه و اجناس فقط حباب است و این حباب همچنان بزرگ شده و ملت را به خاک سیاه نشانده - مسئولین که خود حقو ق های آنچنانی دارند البته که نباید نگران معیشت ملت باشند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.