آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

قاتل ۳ شهروند صحنه‌ای دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از دستگیری فردی خبر داد که تیر ماه امسال سه شهروند صحنه‌ای را با سلاح گرم به قتل رسانده بود.

قاتل ۳ شهروند صحنه‌ای دستگیر شد

به گزارش تابناک، سردار مهدی حاجیان در این خصوص گفت: در پی به قتل رسیدن سه مرد جوان در یکی از مناطق شهرستان صحنه در تیر ماه سال جاری، موضوع بصورت ویژه در دستور کار انتظامی شهرستان و پلیس آگاهی قرار گرفت.
 
وی با اشاره به استفاده از سلاح گرم در ارتکاب این قتل‌ها، افزود: در تحقیقات انجام شده توسط پلیس هویت قاتل که مردی ۳۶ ساله بوده، شناسایی و مشخص شد وی که دارای چهار فقره سابقه کیفری نیز می باشد، پس از ارتکاب قتل ها متواری شده است.
 
این مقام انتظامی ادامه داد: در این راستا با پیگیری و رصدهای شبانه روزی ماموران پرونده و پس از گذشت حدود هشت ماه مخفیگاه متهم شناسایی و وی در عملیاتی ضربتی که با مشارکت ماموران نوپو انجام شد، قبل از انجام هرگونه عکس العملی زمین‌گیر و دستگیر شد.
 
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه ضمن اشاره به دستگیر شدن مردی جوان که در زمینه مخفی شدن متهم با وی همکاری داشت، خاطرنشان کرد: در بازرسی های انجام از محل یک قبضه سلاح کمری، یک قبضه سلاح کلاشینکف، پنج تیغه خشاب و تعداد ۱۵۵ عدد فشنگ جنگی کشف شد.

منبع: ایسنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.