آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
7بازدید
۰

مدارس برخی شهرهای سیستان‌وبلوچستان غیرحضوری شد

باران و سرما در بسیاری از شهرهای سیستان و بلوچستان موجب تعطیلی و غیرحضوری شدن مدارس شد؛ اما مدارس کدام شهرها غیرحضوری است؟

مدارس برخی شهرهای سیستان‌وبلوچستان غیرحضوری شد

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری «عصرهامون»، روابط‌عمومی مدیریت آموزش‌وپرورش شهرستان خاش اعلام کرد باتوجه‌به نزول بارش باران الهی و آب‌گرفتگی معابر امروز دوشنبه مورخ ۷ اسفند تمام دوره‌های تحصیلی در سراسر شهرستان خاش در نوبت صبح و عصر تعطیل و آموزش به‌صورت مجازی و در بستر شبکه شاد صورت می‌گیرد.
 
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان دلگان نیز از تعطیلی مدارس در دو نوبت صبح و عصر در دلگان خبر داد و گفت: به علت برودت هوا و بارندگی تمامی مدارس در نوبت صبح و عصر در دلگان تعطیل شدند.
 
روابط‌عمومی اداره کل آموزش‌وپرورش استان اعلام کرد باتوجه‌به شرایط جوی و شدت بارش باران مدارس شهرستان‌های فنوج، سرباز، قصرقند، خاش و دلگان امروز دوشنبه ۷ اسفندماه غیرحضوری شد.
 
 بر اساس اعلام سازمان هواشناسی و بررسی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (دوشنبه ۷ اسفند) در استان‌های واقع در شمال شرق، شرق، جنوب شرق، سواحل دریای خزر، بخش‌هایی از مرکز و جنوب غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز بارش باران و برف و وزش باد پیش‌بینی شده است.
 
 بیشترین بارش‌ها امروز در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان، جنوب کرمان، غرب سواحل دریای خزر و در استان‌های قم اصفهان و مرکزی رخ خواهد داد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.