رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکودتای پارلمانی در اسرائیل؛ نخست‌وزیر جدید روی کار آمد
2بازدید
۰

رییس ستاد انتخابات استان تهران خبر داد

احتمال تمدید ساعت رای گیری انتخابات در استان تهران

رییس ستاد انتخابات استان تهران گفت: تعرفه های رای در برخی از شعب اخذ رأی در تهران به دلیل ازدحام جمعیت مصرف شده است، ولی تاکنون تقاضای تعرفه نداشتیم.

احتمال تمدید ساعت رای گیری انتخابات در استان تهران

 

به گزارش تابناک، عباس جوهری در جمع خبرنگاران درباره احتمال تمدید ساعات رای گیری در استان تهران گفت: تمدید ساعت رای گیری برعهده وزیر کشور است و براساس گزارش هایی که از استانها دریافت خواهند کرد، تصمیم گرفته می شود و ابلاغ خواهند کرد با این حال احتمال تمدید وجود دارد.


رئیس ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به این سوال که آیا از شعب درخواست تعرفه اضافی شده است، گفت: در حال حاضر که ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه است تقاضای دریافت تعرفه اضافی نداشته ایم، البته در برخی از شعب تعرفه ای که در اختیار داشتن به دلیل ازدحام جمعیت مصرف شده است، البته اگر ۹۰ درصد تعرفه ها مصرف شود قطعا تقاضای تعرفه اضافی خواهند داشت. در حال حاضر تقاضای تعرفه نداشتیم.

وی ادامه داد: برای بحث تخلفات تدبیری در ستاد استان تهران داشتیم ضمن اینکه در شهرستانها شماره ای را برای گزارش تخلفات اعلام کرده بودیم، برای اولین بار شماره ۴۵۵۰۰ را نیز اعلام کردیم و افراد می توانند گزارشات خود را به این شماره اطلاع دهند.

وی ادامه داد: یکی دو گزارش داشتیم که به محض اعلام تخلف، دوستان ما در مجموعه دادگستری اقدام لازم را انجام داده اند.

جوهری در پاسخ به این سوال که پیش بینی می کنید نتایج چه زمانی اعلام خواهد شد،ادامه داد: شمارش آرا بستگی به میزان مشارکت مردم دارد و در حال حاضر نمی توان در این خصوص پیش بینی لازم را انجام دهیم در شهرستان‌ها البته پیش بینی می کنیم روز بعد آمار را اعلام کنیم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.