آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

اولین گروه حج تمتع از فرودگاه مشهد اعزام شدند

اولین گروه زائران حج تمتع بامداد شنبه ٢٩ اردیبهشت ماه از فرودگاه بین المللی مشهد به سرزمین وحی اعزام شدند.

اولین گروه حج تمتع از فرودگاه مشهد اعزام شدند

به گزارش «تابناک»، محمود امانی‌بنی بامداد شنبه در حاشیه اعزام زائران خانه خدا در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این پرواز ساعت چهار و ٣٠ دقیقه بامداد توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی انجام شد.

وی اضافه کرد: ٢۶٢ زائر با این پرواز به مدینه اعزام شدند.

امانی ادامه داد: عملیات رفت زائران حج تمتع تا ۱۲ خرداد ماه از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد ادامه دارد.

مدیر کل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: پنج هزار و ٨٠٨ زائر مدینه قبل از امروز تا ۶ خرداد و پنج هزار و ١۶۶ زائر مدینه بعد از چهارم تا ۱۲ خردادماه به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

امانی بنی افزود: در عملیات حج تمتع امسال، زائران استان خراسان‌شمالی نیز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد عازم این سفر معنوی خواهند شد.

وی ادامه داد: آغاز عملیات بازگشت حاجیان نیز از اول تیرماه خواهد بود.

وی گفت: آغاز عملیات بازگشت زائران خانه خدا به کشور از اول تیرماه خواهد بود.

فرودگاه مشهد در بازه زمانی اعزام و بازگشت زائران حج تمتع ۱۴۰۲، در میان ۲۱ فرودگاه کشور دارای بیشترین آمار نشست و برخاست و اعزام حج‌گزاران بود.

به گزارش ایرنا، فرودگاه مشهد پس از فرودگاه امام خمینی(ره) تهران، بیشترین سهم را در اعزام حاجیان به سرزمین وحی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.