فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

آب شهر‌های سرپل ذهاب و قصرشیرین امروز قطع می‌شود

شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در اطلاعیه ای اعلام کرد که آب شرب ساکنان شهرهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و روستاهای حومه امروز(سه شنبه) مطابق برنامه های دوره ای این شرکت قطع می شود.
کد خبر: ۱۲۳۸۴۲۲
|
۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۴ 21 May 2024
|
3877 بازدید
                              آب شهر‌های سرپل ذهاب و قصرشیرین امروز قطع می‌شود

به گزارش گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه آمده است: مطابق برنامه های دوره ای و عملیات پیشگیرانه PM شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، شستشو و لایروبی چشمه آب "سرابگرم" شهرستان سرپل‌ذهاب در دستور کار قرار گرفته است.

در ادامه متن این اطلاعیه آمده است: به اطلاع مشترکان ساکن در شهرهای سرپل ذهاب، قصرشیرین و روستاهای حومه می رساند که به علت انجام این عملیات در روز سه شنبه (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) احتمال افت فشار آب و یا قطعی مقطعی در شبکه توزیع آب شرب شهر و روستاهای مذکور وجود دارد.

کوشا خودرو بین متن خبر

این اطلاعیه می افزاید: بر همین اساس از شهروندان تقاضامندیم آب مصرفی مورد نیاز خود در این روز را ذخیره کنند و همچنین با سعه صدر و مدیریت در مصرف آب و اجتناب از مصارف غیر ضروری، با پرسنل شرکت آب و فاضلاب در مسیر خدمت رسانی مطلوب همکاری نمایند.

سرپل ذهاب و قصرشیرین با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در ۱۰۰ کیلومتری غرب کرمانشاه واقع شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟