آخرین خبرکلاهبرداری جدید به بهانه فروش اقساطی خودرو
2بازدید
۴

سد خشکیده در آستانه سرریزی قرار گرفت

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای همدان خبر داد: سد اکباتان دومین سد استان همدان در آستانه سرریز قرار گرفت.

سد خشکیده در آستانه سرریزی قرار گرفت

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، رضا اخلاص مند با بیان اینکه سد اکباتان در آستانه سرریز است، گفت: در حال حاضر سد اکباتان با حجم ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب ذخیره به زودی سرریز خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سد اکباتان به عنوان یک ذخیره استراتژیک تأمین آب شرب برای شهر همدان می‌باشد گفت: اگر همچون گذشته از منبع ذخیره سد اکباتان جهت مصارف شرب شهر در فصول غیر زراعی که رودخانه‌های عباس آباد، دره مرادبیگ و خاکو آب کافی برای طرح اختلاط آب دارند، استفاده می‌شد قطعاً امروز حتی نیمی از سد پر نشده بود.

اخلاص مند تاکید کرد: بارندگی‌های خوب سال جاری، مدیریت منابع و مصارف و کنترل در رودخانه‌های بالا دست سد اکباتان علت اصلی ذخیره خوب در سد اکباتان است.

وی از تأمین بخشی از آب شرب شهر همدان و حق آبه کشاورزی پایین دست سد گفت و افزود: با توجه به شروع فصل زراعی و آبیاری باغات، از هفته گذشته بخشی از آب شرب شهر همدان از سد اکباتان در حال تأمین شدن است.

رضا اخلاص مند افزود: سد اکباتان در ۵ کیلومتری جنوب شهر همدان احداث شد و با حجم مخزن ۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: از مردم شریف استان همدان درخواست دارم همچون گذشته مدیریت مصرف آب را سرلوحه برنامه خود قرار دهند و ما را در موضوع تأمین آب در تمام بخش‌ها کشاورزی، شرب و صنعت یاری کنند.

گفتنی است، بر اساس تصاویر منتشره سد اکباتان سال گذشته در وضعیت فوق بحرانی قرار داشته و تقریبا خشک شده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

اکبر۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۱۳:۰۸

که چی؟ وقتی فقط می فروشند به باغ دارها و جیب خودشان رو پر می کنند و مردم باید آب آرسنیک دار بخورند چه نفعی داره؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۰۸:۲۹

الحمدلله

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۰۷:۵۹

"مدیریت منابع" میشه بگید یعنی چه؟ باعث بارندگی شدید که منابع پر شده؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۳/۰۷ ۰۸:۴۲

همون بالا نوشته دیگه؟ چرا همش باید منفی بنویسید!!/؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.