توضیح سخنگوی وزارت علوم درباره اخراج محمد فاضلی
سخنگوی وزرات علوم پیرو اظهارات محمد فاضلی در میزگرد فرهنگی پزشکیان توضیح داد.

به گزارش «تابناک»،، علی شمسیپور در شبکه اجتماعی ایکس/توییتر نوشت: آقای دکتر فاضلی توسط دکتر نصیری قیداری رئیس دانشگاه شهید بهشتی منصوب دولت آقای روحانی اخراج شده و با ایشان برخورد سیاسی نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
همش فیلمه برای کشون ن مردم پای صندوق پزشکیان راست میگه به نفع مردم انصراف بده
باور کردیم ، قطع کردن میکرفون هم کار آقای روحانی بود؟؟؟
درووووووووووووووغ. اینهمه اخراج
وافعا درودبرپزسکیان
جالبه خود این آقای وزارت علوم خودش داره میگه اخراج،
دیگری میگه قطع همکاری
اگر آنموقع شکی هم بود در دلیل اخراج از دانشگاه این اقا،مردم قانع شدن باید زودتر از اینها اخراج می شد!!!!!همینه که اوضاع دانشجوهامون اینجوریه.
در درجه اول مجری مقصر بود که خیلی بد اداره کرد، اصلا سوال اسفندیاری یه موضوع شخصی بود و ربطی به موضوع فرهنگی نداشت و نباید اجازه میداد چنین سوالی مطرح بشه. ولی اگر سوال مطرح شد، با توجه به اینکه اسفندیاری سوالش کامل پرسیده بود، باید جلوی اسفندیاری میگرفت تا فاضلی اجازه داشته باشه از خودش دفاع کنه، نه اینکه به اسفندیاری اجازه بده وسط صحبت فاضلی وارد بشه و میکروفون ها رو قطع کنه.
ولی نهایتاً کار فاضلی هم اشتباه بود، باید صبوری میکرد و تا آخر می نشست.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.