آخرین خبرالمیادین از مذاکرات تهران، پکن و مسقط خبر داد
2بازدید

قیمت جهانی طلا امروز نهم تیر

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۴ درصد کاهش به ۲۳۲۶ دلار و ۷۵ سنت رسید.

قیمت جهانی طلا امروز نهم تیر

به گزارش تابناک به نقل از مشرق، طلا در آستانه سومین افزایش قیمت فصلی قرار دارد. گزارش تورم در آمریکا مطابق با انتظارات بوده و امیدها نسبت به کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور در ماه سپتامبر را افزایش داده است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۴ درصد کاهش به ۲۳۲۶ دلار و ۷۵ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۱۳ درصدی به ۲۳۳۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

کاهش سود اوراق قرضه خزانه‌داری آمریکا که خرید طلا را برای سرمایه‌گذاران جذاب‌تر می‌کند هم از قیمت این فلز گرانبها حمایت کرده است.

گزارش شاخص هزینه‌کرد مصرف فردی در آمریکا نشان داد تورم در این کشور در ماه مه تغییر چندانی نداشته است. بدین ترتیب احتمال کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا در ماه سپتامبر و پس از آن در دسامبر افزایش می‌یابد.

بازارها حالا ۶۸ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره در ماه سپتامبر پایین بیاید، در حالی که این رقم قبل از انتشار اطلاعات تورم آمریکا برابر با ۶۴ درصد بود.

ماری دیلی رئیس فدرال رزرو آمریکا که عضو کمیته بازار فدرال ۲۰۲۴ هم هست گفت آخرین اطلاعات تورم نشان می‌دهد سیاست‌های پولی موثر بوده است.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۰۴ درصد افزایش به ۲۹ دلار و ۵۶ سنت رسیده و پلاتین با یک افزایش ۰.۵۷ درصدی ۹۹۶ دلار و ۲۶ سنت معامله می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.