آخرین خبربرنده توپ طلا با بایرن تمدید کرد
2بازدید
۰

روایت رسانه سعودی از جزئیات جلسات باقری کنی در نیویورک

یک رسانه سعودی با اشاره به سفر «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین و اجلاس چندجانبه‌گرایی، جزئیاتی را درباره گفت‌وگوهای منطقه‌ای او مطرح کرد.

روایت رسانه سعودی از جزئیات جلسات باقری کنی در نیویورک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یک رسانه سعودی با اشاره به سفر «علی باقری کنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین و اجلاس چندجانبه‌گرایی، جزئیاتی را درباره گفت‌وگوهای منطقه‌ای او مطرح کرد.

روزنامه عرب نیوز نوشت: باقری، یکی از مذاکره‌کنندگان هسته‌ای ارشد ایران در ۲ نشست مهم شرکت خواهد کرد، یکی درباره فلسطین و دیگری درباره چندجانبه‌گرایی.

گفت‌وگوها درباره فلسطین بخشی از نشست «خاورمیانه» در ۱۷ ژوئیه (۲۷ تیر) خواهد بود و «تور وِنسلند» هماهنگ‌کننده ویژه «روند صلح خاورمیانه» نیز در آن حضور دارد.

باقری همچنین قرار است ۱۶ ژوئیه (۲۶ تیر) در نشست چندجانبه‌گرایی شرکت کند که روی «معیارهای جهانی عادلانه» و نقش بالقوه سازمان ملل در ایجاد و حفظ آن متمرکز خواهد بود.

هر دو نشست به ریاست «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه برگزار خواهد شد که در حال حاضر، ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل را بر عهده دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.