اعلام 2 روز عزای عمومی در لرستان
2 روز عزای عمومی در لرستان اعلام شد .
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، نماینده ولی فقیه در استان ، استاندار و فـرمانده سپـاه حضرت اباالفضل لـرستان بـا صدوراطلاعیه ای ضمن تسلیت شهادت جمعی ازپاسداران انقلاب اسلامی در حادثه انفجار دریکی از پادگانهای نظامی استان و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان حادثه ، در لرستان2 روز عزای عمومی اعلام کردند.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، نماینده ولی فقیه در استان ، استاندار و فـرمانده سپـاه حضرت اباالفضل لـرستان بـا صدوراطلاعیه ای ضمن تسلیت شهادت جمعی ازپاسداران انقلاب اسلامی در حادثه انفجار دریکی از پادگانهای نظامی استان و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان حادثه ، در لرستان2 روز عزای عمومی اعلام کردند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این گزارش می افزاید: اکثر مجروحان حادثه به صورت سرپایی مداوا و از بیمارستان ترخیص شده اند.
مگه کسی هم کشته شده همه که سرپایی مداوا شدن!!!
پس چرا تلویزیون چیزی نگفت؟!
آیا جوانان این مرزو بوم ارزش این را هم نداشتند؟
تسلیت می گوئیم
عند ربهم یرزقون
نفهميديم اين جمع شهدا چند نفرند و اسامي آنها و دلايل و مسببان اين حادثه بسيار تلخ را
در خبر قبلی تابناک آمده بود که مصدومان سرپایی درمان شده اند.
خال برای مصدومان سرپایی عزای عمومی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اگرکسانی کشته شده اند چرا خبرگزاری ها نمی گویند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا چرا با این ملت مظلوم قهر کرده ای ؟ به دادمان برس !
انا لله وانا الیه راجعون عاجرک ا... یا بقیه الله
علتش واقعا چي بوده؟
دلم به حال آن سربازان بیچاره می سوزد و در غم خانواده شان شریک هستم.
در همه جای دنیا این رخداد با هر نامی انجام شود، مقصر فرمانده آن پادگان است مگر آن که دوران جنگ باشد. فرمانده مسوول خوب و بد یگان خود است. مگر می شود در یک پادگان نظامی در زمان صلح آتش سوزی رخ دهد. آن ها چه ترتیباتی اتخاذ نموده اند. باید جوابگو باشند. عزای عمومی اعلام کردن توسط فرمانده سپاه جز سزپوش گذاشتن بر سهل انگاری های خود نیست. امید است که این عرض بنده حمل بر تقابل با برادران سپاهی نشود.
انشاالله آقاجان مهدی صاحب الزمان(عح الله تعالی فرجه الشریف) می ایند .بابا اینها گویا نمی دانند که مملکت صاحبی داره اونهم پسر امام علی (علیه السلام) که در خیبر را از جا کند. اخر الزمان که ازاین واضحتر نمیشه!!!!!!!!!!!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.