آخرین خبرقطر: ایران و آمریکا پیشنهادهای توافق را بررسی می‌کنند
8بازدید

اینستاگرام در ترکیه فیلتر شد

بر اساس اطلاعات موجود در وب‌سایت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه، از صبح امروز جمعه دوم آگوست، دسترسی به اینستاگرام مسدود شده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، پس از آنکه اینستاگرام صفحاتی که مرگ ابراهیم هنیه را تسلیت گفته بودند از دسترس خارج کرد وزرات ارتباطات ترکیه تصمیم به فیلتر این شبکه اجتماعی گرفت.

در وب‌سایت سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات، اطلاعاتی درباره مدت زمان این مسدودیت ارائه نشده است.

 

فیلتر شدن اینستاگرام در ترکیه

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

م س۱۴۰۳/۰۵/۱۳ ۰۴:۲۰

واقعااعتیادبه اینستاشده یک مشکل اساسی برای خاانواده ها وبچه هاخدهیاخودت کمک کن ?

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۵:۴۸

چهار روز دیگه رفع فیلتر میشه .

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۳:۳۴

حتما کم اورده اند میخواهند فیلتر شکن بفروشند گرچه میگند انجا اقا زاده ندارند.

جواد۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۳۶

دنبال بهونه بودن رفع فیلتریگ نکنن بهونه هم افتاددستشون

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۰۶

اینستا یه برنامه اشتراک عکس و ویدئو مردمیه نه تصمیمگیری های سیاسی و جنگ وجدال دولتی و فیلتر کردنش تحت هر عنوان نقض حقوق شهروندیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۴۱

خب مشکل اینه سیاستمدارا از اهمیتش باخبرن و بصورت نامحسوس درش دخالت میکنن

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۰۱

تا زمانی که این ابزارهای کشنده و مسموم مدیریت نشوند و مدیریت آنها به دست دشمنان ما باشد نباید به بهبود وضعیت روانی مردمان مان امید داشته باشیم. یا مدیریت این سامانه ها را به عهده بگیرید و اگر عرضه کار را ندارید حسابی فیلتر کنید.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۰:۴۶

اینستاگرام باید روزی دو ساعت در زمان 8تا10 شب باز باشه والسلام. 24 ساعته شده خوراک جوانان و نوجوانان ما . نه چشمی مانده نه اعصابی و نه میزاره دنبال کار درست و حسابی برن و خودشان را از تفکرات مجازی خلاص کنند و در دنیای حقیقی زندگی کنند. حتی خواب و خوراک را از آنها گرفته و حتی در طرز فکرشان و نوع استدلالشان اثر گذاشته و شکاف بین نسلی ایجاد کرده : نسل اینستایی و نسل غیر اینستایی. حالا این دوتا نسل بسختی حرف همدیگر را می فهمند و این مسئله مشکلات زیادی را ایجاد کرده. نسل اینستایی از هر چیزی اطلاعات بسیار سطحی دارند و فکر می کنند عقل کل هستند و تحمل شنیدن هیچ چیز دیگه رو ندارند.اینها در جامعه امورات مهمی را بدست می گیرند و گرفته اند بدون اینکه زحمتی بکشند و بدون دانش کافی و بدون تجربۀ کافی در دنیای حقیقی. تهدید کوچکی نیست خدا بخیر کند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۲:۱۷

بعضی ها حتی در حین رانندگی هم چشم از گوشی برنمیدارند و خطراتی را برای خود و دیگر خودرو ها ایجاد می کنند.

جواد۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۴۲

خیلی هادارن تواینستاواتساپ کارمیکنن من نزدیک صدتاگروه عطاری دارم که کارمکن فقط معامله کردن بامشتری های بیشترشهرهاست

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۰:۱۶

اگر تنها قدری در رسانه های داخلی و صدا و سیما نظرات انتقادی در نظر گرفته شده و منتشر شوند، تمام رسانه های خارجی خلع سلاح می شوند. مردم وقتی جواب سوالات خودشان را در داخل نمی یابند، به خارج رجوع می کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۰۹:۵۷

اینستاگرام ، تلگرام ، تیک تاک و .... ابزارهای امروزی قدرتهای متخاصم برای جنگ شناختی و جهت دادن افکار جوانان و مردم در راستای منافع آنهاست که با هوش مصنوعی جوانان و خانواده ها را به راحتی به دشمن داخلی کشور خودشان تبدیل می کنند. علت ممنوع شدن تیک تاک در امریکا همین موضوع بود. خوبست دولتمردان و خانواده سواد رسانه ای و دانش فهم خود را افزایش دهند تا کشورها در مقابل ابزارهای جدید تاب آوری پیدا نمایند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۲:۱۳

تلگرام بیشتر به خاطر فیلترینگ و استفاده از پراکسی ها مشکل ایجاد کرده. ماهیتش با اینستاگرام فرق داره.
بنده از گروه های تخصصی تلگرام استفاده می کنم و از تجربه همکاران استفاده می کنم. ولی کلا از اینستاگرام استفاده ای نکردم چه قبل از فیلتر چه بعد از آن و کلا اینستا ندارم. قبول دارم که اینستاگرام بیشتر جنبه تبلیغات برای برندهاست و متاسفانه در کشور هم استفاده متعارفی نمی شود.

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۰۹:۵۲

اینستاگرام شده محل خودنمایی و چشم و هم چشمی. همون بهتر کلا نابود بشه

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۲:۲۷

در اینستاگرام خیلی ها هم هستند کنه دارند کاسبی و تبلیغ کالاها و خدماتشون رو می کنند .اگه استفاده بد هم از این فضا میشه دلیل نمیشه که مسدود بشه . مثل این می ماند که اگر از چاقو به عنوان الت قتاله استفاده می شود دیگر استفاده از آن را ممنوع بکنی .

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۱:۲۳

شما دوس نداری استفاده نکن، منم خیلی وقت اکانتم رو بستم دلیل نمیشه بقیه هم نداته باشن

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۱۲ ۱۰:۵۸

کاش فقط چشم و هم‌چشمی بود! رسما شده یه گرداب واسه از هم پاشوندن خونواده‌ها

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.