رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۰

عمان به بیانیه سه‌جانبه درباره غزه واکنش نشان داد

عمان از بیانیه مشترک سران آمریکا، مصر و قطر درباره ضرورت تکمیل روند دستیابی به آتش‌بس، آزادی اسرا و بازداشت شدگان در غزه و دعوت به از سرگیری مذاکرات در ۱۵ اوت در دوحه یا قاهره استقبال کرد.

عمان به بیانیه سه‌جانبه درباره غزه واکنش نشان داد

 

به گزارش تابناک، وزارت خارجه عمان امروز (جمعه) در بیانیه‌ای گفت: ما از بیانیه آمریکا، مصر و قطر درباره ضرورت دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه استقبال می‌کنیم.

این وزارتخانه اعلام کرد: از همه طرف‌ها خواهان از سرگیری مذاکرات فوری هستیم که بیانیه آمریکا، مصر و قطر به آن اشاره کردند.

کشورهای آمریکا، قطر و مصر بامداد جمعه و در بیانیه‌ای مشترک اعلام کرده‌اند توافق برای توقف درگیری‌ها در غزه و آزادی اسرا تکمیل شده و باید بدون تاخیری نهایی شود. این کشورها گفته‌اند تنها جزئیات توافق باقی مانده است و باید روی آن کار شود.

طبق این بیانیه، «پس از ماه‌ها فعالیت، میانجیگران آماده هستند تا پیشنهاد نهایی را به حماس و اسرائیل ارائه کنند.»

این کشورها از حماس و رژیم صهیونیستی خواستند تا مذاکرات را در دوحه و یا قاهره از سر بگیرند تا در یک هفته جزئیات پایانی را نهایی کرده و اجرای آن را آغار کنند.

پیش از این، عراق، لبنان، فرانسه و اتحادیه اروپا نیز حمایت خود را از بیانیه آتش‌بس در غزه اعلام کردند. 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.