آخرین خبربقایی: نمی‌پذیریم از بالا به ما دیکته شود
3بازدید

ابلاغ ابطال شرط گواهینامه به خودروساز داخلی

بر اساس اخبار واصله، شرط حذف دارا بودن گواهینامه که تا امروز به ایران‌خودرو ابلاغ نشده بود، ابلاغ شد، بر این اساس دیگر دارا بودن گواهینامه برای ثبت‌نام خودرو، الزامی نیست.

ابلاغ ابطال شرط گواهینامه به خودروساز داخلی

 

به گزارش تابناک، هفته گذشته، مدیرکل هیات عمومی و هیات‌های تخصصی دیوان عدالت اداری از حذف شدن شرط داشتن گواهینامه به عنوان پیش‌شرط ثبت‌نام، خبر داد و تاکید کرد: این شرط برای دریافت خودرو خارج از صلاحیت شورای رقابت است و متقاضیان دیگر برای دریافت خودرو نیاز به گواهینامه ندارند.

در این خصوص اما در اطلاعیه اولیه گروه صنعتی ایران‌خودرو برای فروش هشت محصول خود هنوز این شرط در شروط ثبت‌نام ذکر شده بود که در نتیجه پیگیری‌ها ایران‌خودرو اعلام کرد که این موضوع هنوز به شرکت ابلاغ نشده است.

پس از آن، مجدد دیوان عدالت بر حذف این بند (دارا بودن گواهینامه رانندگی) برای ثبت‌نام خودروها مجدد تاکید کرد.

این موضوع تا صبح امروز هم در هاله‌ای از ابهام بود؛ اما لحظاتی پیش، بر اساس اخبار واصله به ایسنا، ابلاغ این موضوع به گروه صنعتی ایران‌خودرو تایید شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.