آخرین خبرتصادف زنجیره‌ای ۸ خودرو در جاده یزد بر اثر طوفان شن
17بازدید
۸۴

اختصاصی تابناک؛

چرا خداداد عزیزی نباید ممنوع‌التصویر شود؟ / اندازه آدم‌ها با هم فرق دارد

شاید یکی از اشتباهات اساسی همین باشد که خداداد عزیزی‌ها را به خاطر حرکت ناپسند شیشکی بستن در یک برنامه با گستره مخاطبان متنوع، ممنوع‌التصویر کرد.

چرا خداداد عزیزی نباید ممنوع‌التصویر شود؟ / اندازه آدم‌ها با هم فرق دارد

چرا خداداد عزیزی نباید ممنوع التصویر شود؟/ اندازه آدم ها باهم فرق دارد

 
 
 
سرویس فرهنگی؛ تابناک- در امامزاده ای که متولی اش، بی مهابا و بی گدار به آب می زند و عرصه را برای جولان انواع عقده ها و ناکامی ها و حتی کامیابی ها، فراخ می بیند، حرمتی اگر هم باقی بماند، حرمت ذاتی امام زاده است. آن هم با تکرار احتمالی بی حرمتی ها و عقده گشایی ها، دیری نخواهد پایید.
 
در تبیین رابطه و توجیه نسبت بین غیبت کردن و یا آشکار کردن عیوب افراد، با کاری که برای رسانه ها، به عنوان وظیفه آگاهی بخشی وجود دارد، کارشناسان معتقدند آنجا که فرد خود را در معرض رسانه و دید مخاطبان آن قرار می دهد، رسانه از همان لحظه، می تواند عرصه های عمومی مرتبط با آن فرد را مورد رصد، تحلیل و بررسی قرار دهد. یعنی مجوز نانوشته ای به رسانه داده می شود تا خبر، تحلیل، مقد و ... را درباره این فرد شروع کند. و اینجاست که مسئولیت اصلی عملکردها و رفتارها، بر عهده خود شخص است و نقد و تحلیل افکار عمومی از این فرد، طبیعی ترین اتفاق خواهد بود.
 
خداداد عزیزی، حداقل از همان اولین باری که در اوایل فوتبال حرفه ای خود، به عنوان بازیکن قرضی در مسابقات جام باشگاههای آسیا، یک گل به نفع پرسپولیس بازنده آن بازی زد، دیگر شرایطش فرق کرد و هر چه بیشتر در معرض دید افکار عمومی قرار گرفت. عجیب خواهد بود اگر  بعد از این همه سال او نداند و یا نفهمد که هر حرکتی در هر صحنه ای از او، چه معنی و بازتابی دارد.
 
چرا خداداد عزیزی نباید ممنوع التصویر شود؟/ اندازه آدم ها باهم فرق دارد
 
متاسفانه باید گفت خداداد در ۵۰ سالگی، با برنامه شیشکی می‌بندد و به کارکردهای جدیدتر از مخرج دهانی دل بسته است.
پس اصولا او ابتدا علیه خودش و شخصیتش به پا خواسته و بعد علیه مخاطبان و افکار عمومی.
 
قصه افسردگی نیست
روایتهای بسیاری از افسردگی و حال بد قهرمانان ورزشی، بعد از دوران طلایی و درخششان شنیده ایم، اما آنچه که از خداداد و رفتارهایش و مخصوصا از صدای تولید شده نامتناجس با کارکرد دهان آدمی، در برنامه اخیر، به چشم آمده و به گوش خورده، ناهنجاری شخصیتی ویژه و متاسفانه قابل تسری است؛ همین چهره در همین چند وقت پیش، در برنامه ای تلوزیونی، و به عنوان مربی، داشت ستاره می ساخت و حالا شاید همان نوجوانهای مشتاق در همان برنامه و اعضای تیمش، متاسف تر از سایرین باشند. 
 
علی دایی، کریم باقری، مهدی مهدوی کیا،  و شخصیت های دیگری نیز در همین ورزش و در همین جمع به بالا آمده اند و همچنان رفتارها و منش های فردی و اجتماعی شان زبانزد خاص و عام و حتی مخالفانشان است. البته بسیار طبیعی است که اندازه آدمها باهم متفاوت باشد و همانگونه که از علی دایی انتظار نمی رود ریزه کاریهای خداداد را بلد باشد، از خداداد هم نمی توان انتظار داشت، قدش به موقعیت های بالای ارسالی به علی دایی برسد.
 
سید رضا اورنگ، فعال رسانه ای درباره رفتار خداد عزیزی می گوید: متاسفانه در برنامه المپیکی تلویزیون،خداداد عزیزی که پیش از بازنشسته شدن از فوتبال، برای ما عزیز بود، بی ادبی های غیرقابل گذشتی نسبت به مخاطبان، مجری و مهمان های دیگر روا داشت.
یعنی چه که وقتی در قاب دوربین است و به عنوان کارشناس حضور دارد،فقط با گوشی گرانقیمت خود ور می رود؟این چه معنایی دارد که به بهانه ای واهی فریاد می زند من در این برنامه حرف نمی زنم؟
 
وی با طرح این سئوال که به چه حقی به یک بازیکن و گزارشگر پیشکسوت بی احترامی کرده و خواهش آنان را زمین می اندازد؟!
 
او ادامه می دهد: بعد از افتضاحاتی که خداداد عزیزی در برنامه ویژه جام ملت های آسیا به بار آورد،چرا دوباره وی را دعوت کرده اند؟آیا دست  اندرکاران صداوسیما و شبکه ورزش دوست دارند به مخاطب توهین کنند؟!اگر غیر از این است،توضیح دهند چرا این بازیکن اسبق که احترامی برای هیچ کس قائل نیست را دعوت کرده اند؟آیا دوره قحطی کارشناس کاربلد و با ادب است؟!
 
این فعال رسانه ادامه می دهد: کپی ناشیانه از روی دست برنامه های جذاب فوتبالی انگلیس،ایتالیا و ... بی فایده است،برای اینکه آنها حرفه ای و کاربلد هستند و شما کارنابلد.می خواهید برنامه فان بسازید،افتضاح به بار آورده و می آورید!
 
او معتقد است: خداداد عزیزی،زمانی فوتبالیست خوبی در حد ایران بود که برای کشور، در کنار بازیکن های دیگر افتخارآفرینی کرد،آن هم به خاطر گلی که به استرالیا زد و باعث صعود ایران به جام جهانی شد. اما نه از گروه خود در جام جهانی بالا آمدند و نه حتی قهرمان جام ملت های آسیا شدند!این افتخار دارد؟ این باعث می شود خداداد عزیزی و مانند او تافته ای جدابافته شوند و هر کاری که دل شان خواست انجام دهند؟
 
وی می گوید: عزیزی در کنار تیم ملی فوتبال ایران به شهرت و ثروت رسید. بنابراین،نه تنها از کشور و مردم نمی تواند طلبکار باشد،بلکه بدهی سنگینی نیز به ملت و ایران دارد.
وی ادامه می دهد: خداداد عزیزی،فوتبالیست خوبی در داخل مرز کشور بود،اما هرگز نتوانسته کارشناس خوبی باشد.برای همین است که در برنامه ها کار را به جنجال می کشاند تا ضعف اش به چشم نیاید. فوتبالیست های بزرگی در جهان بودند که امثال خداداد به گردپای شان هم نمی رسند،اما هرگز وارد حیطه کارشناسی و مربیگری نشدند،زیرا کار هرکسی نبوده و نیست.
در همین شبکه ورزش و دیگر کانال ها،بارها کارشناسانی دعوت شده اند که در زمان بازی،شهرت و قدرت خداداد را نداشتند،اما کارشناسان خوبی بوده و هستند،به خصوص اینکه بسیار مودب بوده و به مهمانان دیگر و مخاطبان احترام می گذاشتند.
 
وی در پایان نی گوید: وقتی سردمداران صداوسیما به دلایل واهی اجازه نداده و نمی دهند تا  کارشناسی به نام امیر حاج رضایی در برنامه ها حضور داشته باشد،باید هم شاهد چنین بی ادبی هایی توسط امثال خداداد عزیزی در تلویزیون،به ویژه روی آنتن زنده بود.
 
ممنوع التصویری!
این روزها خبر ممنوع التصویر شدن این چهره در رسانه ها مطرح شده است که اتفاقا به نظر می رسد نباید چنین اتفاقی بیفتد؛ کارکرد رسانه همین است که چهره اصلی و شخصیت‌های واقعی افراد را در برابر دیدگان افکار عمومی قرار می دهد و آن وقت او احتمالا هزینه بیشتری هم بابت آنچه که هست پرداخت کرده است.
لذا ممنوع التصویر او اولا باعث می شود ناهنجاری‌هایی جدیدتر و از لابلای فضای مجازی  از وی تکثیر شود و خود او نیز در واکنش به خبرهای اخیر همین نکته را یادآور شده است. ثانیا،  رسانه ها را از تبیین شرایط و ویژگی های این گونه افراد، و ارایه شخصیت واقعی آنها به جامعه محروم می کند.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ع ق۱۴۰۳/۰۶/۰۹ ۱۸:۵۵

اولا خدا داد یک قهرمان ملی است محمد نوری در مقابل او خیلی کوچک است خداداد انتقاد منطقی می کند و نوری همه ش پرت و پلا می گوید

فاطمه۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۲۳:۵۱

حرکتشون بسیار زشت بود. ایشون اول باید از اقای بیگ زاده و بعد از مردم عذرخواهی کنند.. نهایت بی ادبی بود.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۲۳:۲۸

آن وقت باید صدا و سیما هم ممنوع الپخش شود .و ممنوع الادامه .

علی از اصفهان۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۲۱:۲۱

سید علی افتخاری،سیمهدی ابطحی، برزگر، محمد صادقی، علی نظری و ... و ... که خاک فوتبال را خوردند و فوتبال درست و ذرستی در فوتبال را پی انداختند،حالا باید خاک فراموشی بخورند و حالا اینقبیل افراد سخنگوی فوتبال باشند.که چی! که با زدن یک گل بازیکن قرن شناخته شوند. یقینا این بشر میدونه چه کسانی بهش رای دادند که این ادا اطوار را در میاره

محمد۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۹:۳۱

انقدعقده درقلم نویسنده هست که کم بودازشدت فشارجوهرش بزنه بیرون بروبابادوزاری

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۳۷

اره از قدیم گفتن حسود همیشه از حسادت دیگران میگه این نویسنده هم از بس چشم دیدن خدادادو نداره دنبال همچین صحنه هایی میگرده...

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۹:۳۰

این قبیل آدمها بیخودی بزرگ شدند

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۳۶

بیا تو بزرگ شو

بی نام۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۸:۲۱

عزیزی همیشه واسه ما عزیز هست .. اون صداقت و درستی داره .. شاید کمی شوخ طبع باشه اما چیزی تو دلش نیست .. از خبلی افرادی که ادعای انسان بودن رو دارند بهتر است .. امثال عنابستانی ها ..

داریوش۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۸:۱۶

حرکت خداداد عزیزی خیلی زشت و زننده بوده و هربار این کلیپ دیده میشود عصبانیت و حال خرابی بدی شخص فرا میگیره و قابل هضم نیست اون هم از این شخصیت محبوب مردمی، همان ممنوع التصویر بشه مدتی تو رسانه دیده نشه برای خودش بهتره، بقول قدیمیا آب از آسیاب بیفته و این حرکت با مرور زمان کهنه و کم رنگتر بشه.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۷:۵۴

حالا منش و رفتار عزیزی رو زیر ذره بین نقد کردید خودتون حرکت بسیار زشتتری ارائه کردید و اونم بطور ضمنی مقایسه وضعیت فیزیکی انسانها با هم ( قد) و یکی رو از اینجهت تو سر دیگری زدن. نمی‌فهمید این موضوع برای بسیاری جوانان خیلی رو مخه و می‌تونه عواقب روحی بدی داشته باشه

ف. صفوی۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۷:۲۸

از اقای فردوسی پور دوست داشتنی چه خبر؟ ایشان هم بی ادب بودند؟ سواد ورزشی اشان کم بود؟ مفسر حوبی نبودند؟ تو دل مردم جا نداشتند؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۶:۲۹

در بازی ایران استرالیا کریم باقری در بازی رفت و برگشت دو گل زد و هیچ کجا بنده خدا ادعا نکرد که کریم باقری واقعا بزرگ منش هستش این آقا به خاطر پاس زیبای علی دایی یک گل زد در صورتی که فوتبال ایران هیچ دستاورد مهمی نداشته نه قهرمان جام ملت ها شدن نه از گروهشون در جام جهانی بالا اومدن نه المپیک رفتند نمیدونم این همه ادعا به خاطر چیه.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۲:۴۳

اتفاقا ممنوع التصویرش کنید چون بسیار پر مدعاست

علی۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۲:۳۸

اینجاست که فرق آدمها و تربیت خانوادگی خود را نشان میدهد..علی دایی کریم باقری مهدوی کیا و یهویی خداد عزیزی..

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۱۱:۵۰

اصولا خداداد عزیزی نه حرف زدن بلده و نه رفتار و سواد فوتبالی داره. زمانی که بازیکن بود تکنیک و مهارت خوبی داشت ولی بعداز پایان دوران فوتبالی امر به خودش مشتبه شده بود که هر کاری می تونه بکنه و هر حرفی میتونه بزنه و کسی هم نباید بگه بالای چشمت ابروعه

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۰۹:۵۸

مگر دفعه اولش است؟ دفعه قبل خاطرتون نیست یک وری وموبایل پرتاب کرد.فرهنگ این شخص در سطح حضور در تلوزیون های مردم نیست.

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۰۹:۲۹

رفتار نامحترمانا صخداداد با میناوند رو بخاطر بیاورید این ادم خودش رو گم کرده و چون یک گل به استرالیا زده دچار خودشیفتگی است باید حتما به روانپزشک مراجعه کن و تا درمان نشده خودش نباید جلوی دوربین ظاهر بشه تا از این بیشتر منفور نشود

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۲:۴۲

کلا ملت ما جو گیرن، الان هم دور دوره پیرهن عثمون کردن رفتار خداداد رسیده، شما ماهی رو وادار کردی از درخت بالا بره، بعد که نمیتونه، بهش میگن ناتوان و نابلد و ناهنجار و ... همون ماهی رو بهش میگفتی شنا کن ، اونوقت کاربلدی رو معنا میکرد.
این بنده خدا هم نه سابقش، نه تحصیلاتش ، نه تخصصش استاد اخلاق و معرفت و عرفان نبوده که الان شکه شدین! از اولش هم همین بوده سطح از رفتار بوده و اصلا چیزی واسه عرضه نداشته، دلیل درخشش هم استعداد فوتبالیش بوده، حالا اینکه صدا و سیما قیمه هارو میریزه تو ماستا، هرکی رو کارشناس میکنه خب تهش قابل پیش بینی بوده که چی میشه. هم اونو سابقش رو خراب کردن، هم صندلی کارشناسی رو ، هم فرصت و استعدادی که داشت برای نسل فوتبال بعدی رو ...

کج کلاه۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۲:۰۶

خیلی جدی گرفتی سید
شاید تلویزیونتون با وجود خدادادها چند تا بیننده پیدا کنه چون تنها انگیزه از این کارش خندوندن مردم بود
من از کارش دفاع نمی کنم ولی قتل که نکرده
خودت میگی زنده
شاید عادت داشته و یهو از دهنش پریده بیرون
قبلا هم از این اتفاقا افتاده...

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۱:۱۶

چرا باید در رسانه ها اینقدر تریبون داشته باشد؟

حمید۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۱:۱۲

افسردگی با دیوانگی تفاوت دارد
یک انسان افسرده به هر حال بیشترین آسیب را خودش متحمل می‌شود و قدرت تمیز دارد و حرکت این فرمی و شرکت در برنامه های مختلف ولنگاری زبان و دهان کمتر به علائم افسردگی شباهت دارند بلکه بیشتر به خودشیفتگی و حسادت نزدیکترند.
صدا وسیما اگر ادعای کار فرهنگی و اسلامی دارد نباید به چنین فردی اجازه حضور در هر برنامه ای بدهد
جوانان و کودکان ما بجای درس اخلاق باید شاهد حرکات غیر عادی بعضی از سلبریتی های خودشیفته باشند؟؟؟؟؟

محسن۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۱:۱۰

اشخاص برای دیده شدن چاره ای جز انجام رفتارهای نامتعارف ندارند
فراموش نکنیم ایشان دردانه حاج مایلی کهن بود که اکنون هم در مصاحبه ای تلویحا از او دفاع کرده ...
کاش شاگرد از سرنوشت استاد عبرت گرفته بود و آبروی خود را مفت نمی فروخت

بنده خدا۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۱:۰۲

واقعیت اینکه هر کسی ظرفیتی داره واین اشتباه از متولیان امر است که ناخواسته یا خدای نکرده خواسته این سطح از آدم ها راوارد این عرصه های مهم اجتماعی می کنند.

فرزاد۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۰:۳۷

آن کس که بدم گفت بدی سیرت اوست ، آن کس که مرا گفت نکو خود نیکوست ، حال متکلم از کلامش پيداست، از کوزه برون همان تراود که در اوست ، ) از آدمهایی که جنبه مشهور شدن ندارند که بیشتر از این انتظار نمی‌رود!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۲۰:۰۱

اولا کسی را ندارند، پس این فرد همیشه آماده، دعوت می شود. کارشناسان با ادب و نزاکت و متبحر، در سیمای ایران جایی ندارند. اولا بیشترشان نمیروند و ثانیا باقیمانده هم، دعوت نمی شوند. خداداد همان خود خود سیما هست.

حسین۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۹:۱۵

مقصر مسئولین صداوسیما هستند که با وجود این همه فوتبالیست و کارشناس فوتبال، این فرد را دعوت می کنند

علی۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۵۷

صداوسیما روز اول که بعنوان کارشناس دعوت شد و جلوی بزرگتر از خودش بی ادبی کرد اگر دوباره دعوت نمی کردند متوجه اشتباهش می شد ولی این فرد بعد از قهر کردن بیخود با مجری و کارشناسان دیگر بحالت دعوا سخن می گفت در تمام شبکه ها دعوت می شد چرا نباید بخودش اجازه این بی ادبی را بدهد؟ می داند چند روز دیگر شبکه سه، ورزش، یک و..... دعوتش می کنند چون مدیرانی دارند که برای مخاطبان خودشان ارزشی قائل نیستند چون اگر بودند افرادی مانند هاشمیان، کریم باقری، دایی، مهدوی کیا و ..... با ادب را دعوت می کردند

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۴۱

از کی تا به حال فوتبالیست ها معلم اخلاق و الگوی فرهنگی شدند؟

سید۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۳۷

خداداد عشق است

خودم۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۳۳

خداداد عزیزی ??????????????????????

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۲۷

خود ما مقصریم که اینها را بزرگ کرده‌ ایم...

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۲۹

میخوای شمارو بزرگ کنیم؟ بفرما چه گلی زدی به سر این مملکت؟

ن،ا۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۸:۲۴

خداداد مثل زمان بازیگری اش که با پاس زیرکانه و کوتاهی نتیجه بازی را عوض می کرد این بار هم کوتاهترین راه را برای توصیف دوستان انتخاب کرد.
احسنت به هوش این آدم.......!
هاشم بیگ زاده ی بیچاره تازه بعد از۴۸ساعت ازبرنامه فهمیده چه اتفاقی افتاده.....

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۶:۰۹

خداداد زیر بار منت زور نمیره
زنده باد خداداد

هیچکس .۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۶:۰۱

همه صحبتها عالی بود غیر از پارگرافهای آخر.
صحبتهات که نشان ضعف و سستی و عقب نشینی از سر ترس بی عدالتی داشت
اگر حق عدل باشد باید هم ممنوع التصویر در صدا و سیما و ممنوع الصوت در رادیو شود و هم خسارت نقدی جریمه نقدی به برنامه ای که خرابش کرده و در ذهن مخاطبان اثر بدی گذاشته شده پرداخت کند و باید بیایید جلوی دوربین از مردم و مسئولان عذرخواهی کند و دیگر در هیچ برنامه صداوسیما و رادیو ازش دعوت بعمل نیاید...

محمدرضا۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۵:۴۲

خداداد عزیزی ممنوع‌التصویر که هیچ باید از ایران اخراج شود...

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۹ ۱۲:۲۸

پس شما هم باید از جهان اخراج بشی

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۸ ۰۷:۴۲

عجب! حالا شما خودشو ناراحت نکن

خداداد عزیزی۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۵:۱۹

من یک مقایسه میکنم بین دو آدم
یکی اول یه آیه قران میخونه بعد میگه بنام خدا و توی هر جمله یک بار اسم خدا و کمک خدا رو ذکر میکنه اما ابدا از خدا نمی ترسه و اهل دین و ترس از خدا نیست.
اما خداداد نه قران میخونه قبل مصاحبه و نه خدا رو ورد زبونش کرده اما در عمل خدا ترس هست و هیچ حرف بدی پشت سرش نیست
نه فساد اخلاقی داره و نه پول مردم و حق ادما رو میخوره
مافیا هم نیست
حالا خودتون قاضی باشید

شهرام۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۵:۱۸

یه استاد داشتیم سوره عصر را تفسیر می کرد خصوصا انجا که انا الانسان لفی خسر... یعنی همه انسان های قبل، حالا و بعد در حال خسران و زیانند..
البته زیانی که خدا میگه همه جانبه است و از مردم مشخص است. این خسران شامل دستاندرکاران سیما هم می شود. آن مدیر شبکه خسرانش بیشتر از ماست ...

رضا رحیم خانی اهواز۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۵:۱۰

بنظر من خبرنگار هم باید اطلاع عمومی بالایی داشته باشه بجای اینکه به خداداد گیر بدید بیشتر مطالعه کنید اولا خداداد قبل از اومدن به پرسپولیس محبوب بود زمان تیم ملی امید تمام ورزشگاه اسم خداداد رو صدا میزد ولی مربی روی نیمکت قرار داده بود خداداد رو،بعدش اقای عزیزی دو گل برای پرسپولیس به ثمر رسوند و در ان بازی که شما میگید پرسپولیس بازنده شد اتفاقا سه بر یک برنده شد یخورده سطح اگاهی خودت رو بالا ببر فرزندم

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۳:۲۶

اتفاقا باید بشود چون توانایی کنترل روی کلام و رفتار خود در تلویزیون جلوی آنتن زنده را ندارد!

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۳:۱۴

خداداد مگه علیرضا حیدریه که نباید تو برنامه زنده تلویزیون باشه؟!

رضا۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۳:۱۴

وقتی فردوسی پور ممنوع تصویر بشه معلوم کی کارشناس می شه. این آقا تو برنامه جام ملتهای اروپا شبکه ورزش هم وسط برنامه می گفت برنامه را زودتر تموم کنید برم بخوابم.
وقتی علیرضا حیدری را از جا بلند می کنند معلومه تو تلویزیون چه خبره.

هادی۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۲:۵۵

بازیکن و کارشناس فقط خداداد عزیزی ،دمش گررم
نون به نرخ روز خور نیست

پرویز۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۲:۴۰

فکر کنم تنها کسی که دعوت صدا وسیما را قبول میکنه همین خداداد عزیزی هست
وقتی کسی را ندارن خداداد میاران.
اصلا مگه کسی این برنامه ها را نگاه میکنه‌...

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۲:۳۷

خب سئوال این که چرا دعوتش میکنین؟ آدم حسابی تر از این بابا ندارین تو دست و بالتون

صاد۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۲:۱۷

حرکتش بسیار زننده و خجالت آور بود.عذرخواهی کند و یکسال ممنوع النصویر شود.روی نوجوانان مخصوصا بسیار تاثیر بد داشت

بهروز۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۲:۱۶

متاسفانه اینها رو خیلی بزرگ کردند بهشان هویت دادند ومتاسفانه جوانان هم اینها شدند سرلوحه شان آدم های باشخصیت تری نیستند بیاورند برنامه ها تن به هر ذلتی می دهند برای جذب مخاطب

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۳

راست میگید اندازه آدم ها با هم فرق می کند
یک آدم وطن فروشی می کند
یک آدم فقط مسخره بازی در می آورد
خیلی باهم فرق می کنند

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۳:۵۳

اره تو راست میگی،ازنظر تفکر شما و رسانه ملی شما،تلویزیون جای مسخره بازهاست ولی اگر کسی مثل حسین کلانی با لباس شیک و آراسته بخواهد حاضر شودامکانش نیست

ممد۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۱

فکر نمیکنم ارزش ممنوع التصویری داشته باشد،

ناشناس۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۱

خیلی جالبه یک عده سلبریتی هر کاری بکنند حتی بزرگ ترین خیانت ها هیچ اتفاقی نمی افتد
ولی یک عده سلبریتی کوچک ترین کاری بکنند باید حتما یک حاشیه بزرگ درست شود چرا ؟
ضمنا سلبریتی ها فقط برای سرگرمی و وقت گذرانی هستند نه چیز دیگری

سیاووش۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۱:۴۱

بابا اینقد گیر الکی ندید، اینقدر عرصه رو تنگ نکنید، همه که نباید مثل هم باشند، کاری که خداداد کرد زشت بود، ولی هزارتا صحنه خوب هم آفرید. اصلا گل و خار کنار هم هست. توقع مردم چرا اینقدر سخت گیرانه شده؟ مگه گزینش برای استخدامه؟؟! بابا بیخیال. بزارید جامعه متنوع و متکثر باشه. اینقد هر کسی رو بخاطر یک اشتباه از جامعه فراری ندید. چه خداداد، چه مبینا نعمت زاده و چه هر ادمی با یک اشتباه در فضای مجازی مورد هجمه قرار ندید.

محمد شهروند ساده۱۴۰۳/۰۶/۰۷ ۱۱:۳۴

سلام ممنون از اینکه حرف زده شده اماچرا آقا عادل فردوسی پور از وقتی که رفته دلیل این مهم را کسی چیزی نمیگه اون که دیگه برنامه تلویزیونی پربیننده بود.پس معلوم شد که شما با مردم مشکل دارید نه اینکه با خداداد وامثالهم.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.