ما در هر دهه از زندگی نیازهای تغذیهای منحصربهفردی داریم و با تمرکز بر غذاهای مناسب، میتوانیم سلامتمان را تا حد مطلوبی در طول زندگی حفظ کنیم.
◽️ تا ۱۲ سالگی: هیدراتاسیون و مواد مغذی متنوع
◽️۱۲ تا ۲۰ سالگی: کلسیم، امگا ۳ و آهن برای دختران
◽️دهه ۲۰ و ۳۰: تاکید بر پروتئین گیاهی
◽️دهه ۴۰ و ۵۰: قدرت غذاهای تخمیر شده
◽️دهه ۶۰ و ۷۰: تمرکز بر وعدههای غنی از مواد مغذی
◽️۸۰ به بالا: هیدراتاسیون و فیبر